Προς το περιεχόμενο

Φάκελος που δεν διαγράφεται

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους. Πριν από καιρό είχα δημιουργήσει στην επιφάνεια εργασίας έναν φάκελο που τον είχα ονομάσει με ένα από τα σύμβολα που υπάρχουν στο Characters map έτσι ώστε να μην φαίνεται το όνομά του. Ο φάκελος αυτός περιείχε συντομεύσεις παιχνιδιών. Τώρα δεν τον χρειάζομαι και προσπαθώ να τον διαγράψω αλλά δεν γίνεται. Δεν μετονομάζεται, δεν διαγράφεται και το μόνο που μπορώ να του κάνω είναι να του αλλάξω το εικονίδιο. Πως μπορώ να τον διαγράψω; Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποιο κατω αν δεις υπάρχουν οδηγιες

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 08 : 05 : 55-----

sorry δεν ξερω θα ορικοζομουν πως εχθες υπήρχε

..

Δημοσ.
Για δες αυτο:http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download

Το εγκατέστησα το πρόγραμμα αλλά όταν κάνω δεξί κλικ στον φάκελο δεν μου βγάζει την επιλογή Unlock.

Δημοσ.

Ούτε σε άλλους δεν την βγάζει την επιλογή.

Δημοσ.

Έχει επιλογή κατα το install, και σε ρωτάει αν θες να υπάρχει στο δεξί-κλικ menu σαν extension.

Δεν το έχεις tick-άρει...

Ξαναπέρνα το να μην ψάχνεσαι, αφού δευτερόλεπτα θέλει...

Δημοσ.
Ούτε σε άλλους δεν την βγάζει την επιλογή.

Εναρξη/Προγραμματα:το εικονιδιο υπαρχει;

Αν ναι για δοκιμασε Start unlocker assistant

Δημοσ.

Για κάνε ένα restart και όταν μπείς πάλη στα windows διέγραψε τον. Αλλιώς μπορεί να είναι κάποιο virus γιατί μου έχει τείχη και σε εμένα αυτό.

Δημοσ.

Το ξαναέκανα εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Τσέκαρα όλα τα τικ που είχε. Επίσης έχω κάνει πολλές φορές Restart χωρίς αποτέλεσμα. Δεν διαγράφεται με τίποτα ο φάκελος.

Δημοσ.
Δοκίμασε να φτιάξεις έναν άλλο φάκελο δίπλα, μετακίνησέ τον μέσα και διέγραψε τον καινούργιο φάκελο.

Το είπα και στην αρχή ότι δεν γίνεται διαγραφή, μετακίνηση, αντιγραφή, αποκοπή και μετονομασία του φακέλου αυτού.

Μπες σε safe mode να δεις αν διαγράφεται. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις από command prompt.

Για εξήγησέ μου τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Γιατί δεν ξέρω.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις XP (σε Vista δεν ξέρω πως γίνεται):

Start -> Run -> γράψε cmd και πάτα Enter

Σου ανοίγει παράθυρο. Γράψε cd desktop (για να μπεις στο φάκελο της επιφάνειας εργασίας)

Μετά διαγράφεις τον φάκελο με την εντολή rd <folder>

όπου <folder> το όνομα του φακέλου.

Δημοσ.

Έχω Vista και το πρόβλημα είναι ότι το όνομα του φακέλου δεν υπάρχει. Είναι ένας φάκελος που τον ονόμασα με έναν χαρακτήρα απ' το Character map για να μην φαίνεται το όνομά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...