Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Γειά σε όλους. Πριν από καιρό είχα δημιουργήσει στην επιφάνεια εργασίας έναν φάκελο που τον είχα ονομάσει με ένα από τα σύμβολα που υπάρχουν στο Characters map έτσι ώστε να μην φαίνεται το όνομά του. Ο φάκελος αυτός περιείχε συντομεύσεις παιχνιδιών. Τώρα δεν τον χρειάζομαι και προσπαθώ να τον διαγράψω αλλά δεν γίνεται. Δεν μετονομάζεται, δεν διαγράφεται και το μόνο που μπορώ να του κάνω είναι να του αλλάξω το εικονίδιο. Πως μπορώ να τον διαγράψω; Ευχαριστώ πολύ.
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ποιο κατω αν δεις υπάρχουν οδηγιες -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 08 : 05 : 55----- sorry δεν ξερω θα ορικοζομουν πως εχθες υπήρχε ..
vrodinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Για δες αυτο:http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Για δες αυτο:http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download Το εγκατέστησα το πρόγραμμα αλλά όταν κάνω δεξί κλικ στον φάκελο δεν μου βγάζει την επιλογή Unlock.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ούτε σε άλλους δεν την βγάζει την επιλογή.
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έχει επιλογή κατα το install, και σε ρωτάει αν θες να υπάρχει στο δεξί-κλικ menu σαν extension. Δεν το έχεις tick-άρει... Ξαναπέρνα το να μην ψάχνεσαι, αφού δευτερόλεπτα θέλει...
vrodinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ούτε σε άλλους δεν την βγάζει την επιλογή. Εναρξη/Προγραμματα:το εικονιδιο υπαρχει; Αν ναι για δοκιμασε Start unlocker assistant
Gunix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Για κάνε ένα restart και όταν μπείς πάλη στα windows διέγραψε τον. Αλλιώς μπορεί να είναι κάποιο virus γιατί μου έχει τείχη και σε εμένα αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ξαναέκανα εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Τσέκαρα όλα τα τικ που είχε. Επίσης έχω κάνει πολλές φορές Restart χωρίς αποτέλεσμα. Δεν διαγράφεται με τίποτα ο φάκελος.
PCharon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να φτιάξεις έναν άλλο φάκελο δίπλα, μετακίνησέ τον μέσα και διέγραψε τον καινούργιο φάκελο.
nk_surfer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μπες σε safe mode να δεις αν διαγράφεται. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις από command prompt.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να φτιάξεις έναν άλλο φάκελο δίπλα, μετακίνησέ τον μέσα και διέγραψε τον καινούργιο φάκελο. Το είπα και στην αρχή ότι δεν γίνεται διαγραφή, μετακίνηση, αντιγραφή, αποκοπή και μετονομασία του φακέλου αυτού. Μπες σε safe mode να δεις αν διαγράφεται. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις από command prompt. Για εξήγησέ μου τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Γιατί δεν ξέρω.
nk_surfer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Υποθέτω ότι έχεις XP (σε Vista δεν ξέρω πως γίνεται): Start -> Run -> γράψε cmd και πάτα Enter Σου ανοίγει παράθυρο. Γράψε cd desktop (για να μπεις στο φάκελο της επιφάνειας εργασίας) Μετά διαγράφεις τον φάκελο με την εντολή rd <folder> όπου <folder> το όνομα του φακέλου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έχω Vista και το πρόβλημα είναι ότι το όνομα του φακέλου δεν υπάρχει. Είναι ένας φάκελος που τον ονόμασα με έναν χαρακτήρα απ' το Character map για να μην φαίνεται το όνομά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.