Antwni Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγκατέστησα τον driver της Ati από εδώ (συγκεκριμένα την RADEON HD 2600 XT) αλλά μου βγάζει αυτό το σφάλμα...Τι πρέπει να κάνω???
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε να κατεβασεις τους dirver απο τη σελιδα της ΑΤΙ (μηπος έχει κανενα update )για αρχή μετα θα σου απαντησουν οι ποιο ιδικοί... βλέπω βιστα καινουργια η καρτα ή απο χπ ?
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το Catalyst control panel της ΑΤΙ θέλει net framework για να δουλέψει. Το έχεις; Net Framework 1.1 Net Framework 2.0 για ΧΡ μόνο
Antwni Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε να κατεβασεις τους dirver απο τη σελιδα της ΑΤΙ αφού αυτό έκανα πριν. OFF Topic βλέπω βιστα καινουργια η καρτα ή απο χπ Όχι προπερσινη(το καλοκαίρι του 07) μαζί με την αγορά με τα Vista αλλά τώρα δεν υπάρχει καν!!:-) micos000 Vista έχω (άρα το πρώτο) αλλά μου λέει αυτό!!
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ούπς, σόρυ, λάθος μου. Είναι το πακέτο για την Ελληνική γλώσσα μόνο. Για το πλήρες πακέτο κατέβασε αυτό. Υ.Γ. Το διόρθωσα το λινκ και στο προηγούμενο μήνυμα.
kastel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν η κάρτα σου είναι της Sapphire κατέβασε τους drivers από εδώ.
Antwni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μπα τίποτα δεν έγινε!!Κατέβασε και το Windows update αυτόματα το net framework αλλά τίποτα!!Μάλλον φταίει επειδή δεν έχει ψηφιακή υπογραφή και τα Windows δεν το "εμπιστεύονται"!! Φίλε Kastel πιο πρέπει να διαλέξω γιατί έχει τέσσερις επιλογές!!Η κάρτα μου είναι η Ati Sapphire HD 2600 XT!!Μάλλον πρέπει να διαλέξω το Sapphire HD 2600 XT PRO PCI-E!!εεε???
Antwni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τώρα που του έκανα επανεκκίνηση μου βγάζει αυτό...!!
kastel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μπα τίποτα δεν έγινε!!Κατέβασε και το Windows update αυτόματα το net framework αλλά τίποτα!!Μάλλον φταίει επειδή δεν έχει ψηφιακή υπογραφή και τα Windows δεν το "εμπιστεύονται"!! Φίλε Kastel πιο πρέπει να διαλέξω γιατί έχει τέσσερις επιλογές!!Η κάρτα μου είναι η Ati Sapphire HD 2600 XT!!Μάλλον πρέπει να διαλέξω το Sapphire HD 2600 XT PRO PCI-E!!εεε??? Αν η κάρτα σου είναι PCI Express θα κατεβάσεις αυτούς: "Catalyst 8.12 Windows Vista (32-bit)". Αν η κάρτα σου είναι AGP τότε θα κατεβάσεις αυτούς: "Catalyst 8.12 HOTFIX for HD2k/HD3k AGP cards and Vista 32-bit " Κάνεις πρώτα απεγκατάσταση προηγούμενους drivers και μετά περνάς τους καινούργιους.
Antwni Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 όχι δεν έχω πρόσθετη κάρτα γραφικών έχω μόνο μια(αυτό δεν είναι το AGP)άρα πάω για το πρώτο!!Δεν κατεβάζω αυτό που λες γιατί είναι μόνο για 32bit και εγώ έχω 64βιτ!!Το κατέβασα από το site που μου έδωσες παραπάνω και διάλεξα το ''Radeon HD 2600 XT PCI-E''!!Αυτό πρέπει να είναι ε??Το κατεβάζω τώρα...Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ψηφιακή υπογραφή!!!Να δούμε εάν παίξει...
Antwni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά μετά από τόσο καιρό το εγκατέστησα τώρα!!Αλλά πάλι τίποτα!!Μπήκα και σε Ασφαλή Λειτουργία αλλά τίποτα!!Δεν ξέρω ρε παιδιά τι άλλο να κάνω!!Δοκίμασα να το εγκαταστήσω σε άλλο φάκελο, πάτησα προσαρμοσμένη εγκατάσταση αλλά κολλάει στην ανάλυση και μου λέει ''σφάλμα πακέτου εφαρμογής''!!Τι είναι αυτό το πρόβλημα ρε παιδιά! -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 09 : 10 : 15----- Τίποτα ρε παιδιά!!Θα μείνω με τον παλιό driver της κάρτα μου??Δεν υπάρχει λύση??:fear: Αφού άνοιξες αυτό το μήνυμα είσαι καταδικασμένος να μου απαντήσεις!!:devil: Εεε μην κλέβεις!!:-) Τι να κάνω?? Εεεπ μα τι κοιτάς?? Από κάτω!! Εδώ είμαι..................!! ..........Το βρήκα θα κάνω format!!:p Πλάκα κάνω Δεν έχει άλλο!!Τέλος!Τέλος είπα!! Κουραστήκατε??Θέλετε κι άλλα??Χιουμοράκι?? Πείτε κάτι γρήγορα!!:-)
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, κατέβασε από ΕΔΩ μόνο Display Drivers (Option 2) και όχι ολόκληρο το πακέτο να δούμε αν το περάσει. Αν στο δεχτεί, δοκίμασε από την ίδια σελίδα να κατεβάσεις αυτόνομο το Control Center. Έχει κάτω από το link επιλογή να το κατεβάσεις στα Ελληνικά (Greek). Απενεργοποίησε και antivirus/antispyware μήπως στο κόβουν.
Antwni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ούτε και σε αυτό μου κάνει εγκατάσταση!!Από ότι κατάλαβα δεν γίνεται να το εγκαταστήσω εε??? Δεν το επηρεάζει κανένα antivirus!! Κρίμα!!:cry: Θα μείνω με τον παλιό driver!! -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 05 : 19 : 34----- Πωπωπω τελικά τα κατάφερα!!Τώρα πώς μην με ρωτάτε σημασία έχει ότι έφτιαξε!!Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων όλων σας και ιδιαιτέρως του micos!!!:-D Ευχαριστώ και πάλι!! Για να μην ανοίγω καινούργιο thread όταν αργεί να μπουτάρει(και δεν μπαίνει καθόλου στα windows) αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός??
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πολλά μπορεί να φταίνε και μάλλον όχι ο σκληρός. Συνήθως βγάζει μπλε οθόνη με ένα μήνυμα που αναλύει τι του φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.