liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι μόνο θέμα "δυνατού συστήματος" τα vista. Eίναι απλά πολύ κακογραμμένο λειτουργικό. Όσοι είχαν συνηθίσει τα Xp το καταλάβαιναν αμέσως, σε πολλά σημεία. Aπό το πιο απλό, π.χ drivers της Nv χρειάζονται περίπου τον διπλάσιο χρόνο να περαστούν σε Vista σε σχέση με τα Xp.
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 έχεις δοκιμάσει να περάσεις ένα αρχείο από ένα PC με Vista σε άλλο PC με Vista? κάντο μια και δες τι ταχύτητες πιάνεις... Χμ, αυτό δεν έχει λυθεί ακόμα, ε; (δεν ξέρω, έχω vista στο desktop αλλά δεν έχω περάσει αρχεία μέσω δικτύου)
Pektroni Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 εγω παιδια ειχα για αρκετο καιρο xp και τωρα εχω βιστα(ενδιαμεσα ειχα βαλει και ubuntu) και στα βιστα δεν παρατηρησα κατι το ενοχλητικο. ειναι πολυ βολικα θα μπορουσα να πω
telegamesvg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 έχεις δοκιμάσει να περάσεις ένα αρχείο από ένα PC με Vista σε άλλο PC με Vista? κάντο μια και δες τι ταχύτητες πιάνεις... Χτες που εκανα μια μεταφορα καποιων ταινιων απο τον desktop σε εναν φορητο , σε 1000αρι δικτυο ενσυματο , δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα και το ενοχλητικο. Φυσικα δεν κρατησα χρονους, ουτε εκανα συγκριτικη δοκιμη με τα XP ,απλα μεταφερω την αισθηση μου ..
dkoum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 οπως διαβασα στην αρχη συγκρινουν ενα λειτουργικο xp (2001) με τα 7 που δεν εχουν παει σε φαση rtm (σταδιο προς τελικο προιον) ακομα το hardware σαφως εξελισεται αν βαλουμε τωρα σε ενα pc windows 98 θα πανε σφαιρα και ρωταω ειναι τα windows 98 καλητερα απο τα xp ,vista ,7 ? οχι δεν ειναι εχω πλεον κουραστει να διαβαζω αποψεις του τυπου τα xp ειναι ποιο γρηγορα ,σαφως ειναι γρηγορα γιατι βαζετε ενα λειτουργικο ετους 2001 σε hardware ετους 2008 οσο αναφορα τα 7 θα πω μια φραση που την ειπε ο steve balmer http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9117399 windows 7 is windows vista a lot better
gdp77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 το hardware σαφως εξελισεται αν βαλουμε τωρα σε ενα pc windows 98 θα πανε σφαιρα και ρωταω ειναι τα windows 98 καλητερα απο τα xp ,vista ,7 ? οχι δεν ειναι εχω πλεον κουραστει να διαβαζω αποψεις του τυπου τα xp ειναι ποιο γρηγορα ,σαφως ειναι γρηγορα γιατι βαζετε ενα λειτουργικο ετους 2001 σε hardware ετους 2008 Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι τα vista χωρίς να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα XP ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ (σχετικά πάντα). Τα 98 είναι άκυρα γιατί υπολείπονται σε δυνατότητες (π.χ. δεν αναγνωρίζουν πολυπύρηνους, δεν έχουν NTFS, δεν κυκλοφορούν σε 64 bit έκδοση, δεν είναι σταθερά όπως τα ΧP κτλ. ) Ο κόσμος απέρριψε τα svista γιατί χωρίς να προσφέρουν τίποτα καινούριο ουσιαστικά, έπρεπε να δώσει ένα σκασμό λεφτά για να έχει χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με τα XP. Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις γιατί γίνεται σύγκριση με τα XP και όχι τα 98. οσο αναφορα τα 7 θα πω μια φραση που την ειπε ο steve balmer http://www.computerworld.com/action/...icleId=9117399 windows 7 is windows vista a lot better Ο άνθρωπος είναι . Τι μας είπε τώρα; Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορήσει OS και να μην είναι καλύτερο από τα svista? Με τα svista η Μ$ έπιασε πάτο. Πιο κάτω δεν πήγαινε.
dkoum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι τα vista χωρίς να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα XP ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ (σχετικά πάντα). δεν ξερω για ποια συστηματα μιλας , στο δικο μου συστημα τα vista 64 bit τρεχουν μια χαρα προφανως δεν ξερεις τι λειτουργιες εχουν τα vista σε σχεση με τα xp για να λες οτι τα vista δεν προσφερουν τιποτα
gdp77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι τα vista χωρίς να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα XP ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ (σχετικά πάντα). δεν ξερω για ποια συστηματα μιλας , στο δικο μου συστημα τα vista 64 bit τρεχουν μια χαρα Είπα εγώ ρε φίλε ότι δεν τρέχουν μια χάρα? Το "σχετικά πάντα" καταλαβαίνεις τι σημαίνει; προφανως δεν ξερεις τι λειτουργιες εχουν τα vista σε σχεση με τα xp για να λες οτι τα vista δεν προσφερουν τιποτα Ναι... Εγώ και μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρηστών και η M$ επίσης που τα αντικαθιστά... Εγώ δεν ξέρω ή εσύ δεν έχεις καταλάβει 2 χρόνια τώρα πόσο fail είναι το OS που πλήρωσες; Για πες μία "λειτουργία που έχουν τα vista σε σχέση με τα XP"... (please μη μου πεις το DX10)....
dkoum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου αφου εισαι σχετικος και γω ασχετος κανε ενα search στο google η στο wikipedia για vista under the hood και ψαξε το λιγο χρισημοποιω τα vista απο εποχης beta 1 ......
gdp77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν το συνεχίζω. Είμαστε off topic και η ιστορία ήδη έχει κρίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα δεν κρατησα χρονους, ουτε εκανα συγκριτικη δοκιμη με τα XP ,απλα μεταφερω την αισθηση μου .. καλύτερα να μην κάνεις
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Κακά τα ψέματα από τι δείχνουν τα πράγματα όλοι θα περάσουμε σε windows 7 από τα xp και σίγουρα είναι μια μεγάλη βελτίωση των vista μετά απο ένα beta testing για πάνω από δύο χρόνια. Το θέμα είναι αν αυτό το λειτουργικό θα μπορέσει να σταθεί στον ανταγωνισμό μετά το πρώτο κύμα ενθουσιασμού. Δλδ οι εποχές έχουν αλλάξει και ο κόσμος της πληροφορικής δεν είναι πλέον όπως ήταν όταν κυκλοφόρησαν τα xp. Το μονοπώλιο της microsoft σίγουρα καλά κρατάει αλλά πλέον όλοι έχουν απομακρυνθεί από τα κλειστά της πρότυπα που προσπάθησε να επιβάλει την δεκαετία του 90 και έχουν στραφεί στα ανοιχτά πρότυπα. Αυτό το γεγονός επιτρέπει σε όποιον επιλέξει άλλο λειτουργικό να μπορεί να κάνει τις βασικές δουλειες του τελείως απροβλημάτιστα χωρίς να έχει την ανάγκη των windows. Από την άλλη για τους pc gamer τα windows 7 είναι must και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση τα επόμενα χρόνια εκτός αν σβήσει το ίδιο το pc gaming που και αυτό δύσκολο το βλέπω.
gdp77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Από την άλλη για τους pc gamer τα windows 7 είναι must και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση τα επόμενα χρόνια εκτός αν σβήσει το ίδιο το pc gaming που και αυτό δύσκολο το βλέπω. Αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και με άλλο τρόπο. Να μπορέσει να επιβάλλει / περάσει στο ευρύ κοινό η Intel το νέο της API για τους larrabee. Έτσι θα χάσει τον απόλυτο έλεγχο στους game developers η M$ (που έχει τώρα ελέω DirectX) και θα μπορέσει να αποδεσμευτεί ακόμα περισσότερος κόσμος από το άρμα της. Μην ξεχνάς ότι η πλατφόρμα MAC υποστηρίζεται από τη δημοφιλέστατη Blizzard με μόλις 5% (αν δεν κάνω λάθος)... Ένα 4% να χάσει η M$ και όλα γίνονται...
status Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 -chee brain? what are we going to do tonight? - same thing we do everynight pinky..try to take over the world!! Sorry δεν κρατήθηκα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.