tritonas00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια..Xp vs 7 ειναι το thread γιατι μπαινει ο καθε linuxas και λεει το δικο του?
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε παιδιά έχιε δίκιο ο προλαλήσαντας..ας ρίξουμε κανένα λινουξα στη φωτιά εεεε λίγο νερό στο κρασί μας Τρίτων ο κάθε ένας μπορεί να έχει γνώμη αρκεί να τι στηρίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Στο benchmark θα επρεπε να εβαζαν και μια διανωμη linux π.χ opensuse ή ubuntu να τους αλαζε τα φωτα. ας έβαζαν και ΦΙΝΑ...δεν αυξάνει την χοληστερίνη!
xatzis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να συγκρίνουμε αυτά τα 2 λειτουργικά μιας και τα χωρίζουν πολλά χρόνια...Πάντως στο παλιό μου P4 έχω τρέξει vista sp1 και 7 και μπορώ να πω ότι τα 7 μου φάνηκαν όντος πιο "ελαφριά"!
rista Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Με P4 2,6 hyperthreading , 1giga ram (ddr1 400) και geforce 6800gs να τα δοκιμασω η θα ξενερωσω? Καποιος με παρομοιο παλιο συστημα τα εβαλε να μου πει εντυπωσεις?..
poihths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν υπαρχουν moderators εδω να σβησουν τις μλκιες??? διαβαζω 3 σελιδες τωρα... και ολο ακυρα σχολια μεταξυ φίλων βλεπω ωραιο το χιουμορ δεν λεω... αλλα οχι συνεχεια, μερικοι μπαινουν να ενημερωθούν μην τους κουραζεται με τοσα πολλα αστεια σχολια
Sotosgl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν υπαρχουν moderators εδω να σβησουν τις μλκιες??? διαβαζω 3 σελιδες τωρα... και ολο ακυρα σχολια μεταξυ φίλων βλεπω ωραιο το χιουμορ δεν λεω... αλλα οχι συνεχεια, μερικοι μπαινουν να ενημερωθούν μην τους κουραζεται με τοσα πολλα αστεια σχολια Οντως το μαμησαμε το θεμα... Τεσπα εχω εδω και 10 ωριτσες τα 7 στην 64bit εκδοση εβαλα και τον κωδικο απο την MS μου εφυγαν οι 30 μερες και ολα δουλευουν ρολοι! Σημειωση εκανα την μεταπηδηση απο Xp κατευθειαν σε 7 τα Vista δεν τα εβαλα ουτε για πλακα μονο τα εχω δουλεψει σε pc φιλων μου με παρομοια Specs με τον δικο μου και η διαφορα ειναι ορατη.. Θα μου πεις beta κλπ αλλα στα @@ μια χαρα με βολεψαν
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Με P4 2,6 hyperthreading , 1giga ram (ddr1 400) και geforce 6800gs να τα δοκιμασω η θα ξενερωσω? Καποιος με παρομοιο παλιο συστημα τα εβαλε να μου πει εντυπωσεις?.. Λογικα θα εισαι ανετοτατος.Δοκιμασε και πες μας....!!!Βαλτα σε αλλον σκληρο η σε partition.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν υπαρχουν moderators εδω να σβησουν τις μλκιες??? χεράκι δεν έχεις για να κάνεις report? αυτό έλειπε να checkάρουν οι mods όλα τα topics που υπάρχουν στο forum...
xatzis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Με P4 2,6 hyperthreading , 1giga ram (ddr1 400) και geforce 6800gs να τα δοκιμασω η θα ξενερωσω? Καποιος με παρομοιο παλιο συστημα τα εβαλε να μου πει εντυπωσεις?.. To δικό μου 3.0 prescott είναι με 1gb ram και geforce 6200 και πηγαίναν καλά... Δοκίμασε τα δεν χάνεις τίποτα απλά κανε 1 partition.
Skierpetros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πιανω pop corn και pizza .......... και την αραζω αξια μαχη οπως Mac vs Windows i Windows vs Linux i Amd vs Intel i Invidia vs Ati!
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια εγω ενα benchmark ηθελα να δειξω ο καημενος!
Pektroni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια τι σας εχουν κανει τα βιστα? ειμουν και εγω προσωπικα της ιδιας αποψης πως τα βιστα ειναι χαλια αλλα δεν ειναι και τοσο. ειναι πολυ καλα μπορω να πω. δεν εχω κανενα προβλημα οσο καιρω τα χρησιμοποιω
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια τι σας εχουν κανει τα βιστα? ειμουν και εγω προσωπικα της ιδιας αποψης πως τα βιστα ειναι χαλια αλλα δεν ειναι και τοσο. ειναι πολυ καλα μπορω να πω. δεν εχω κανενα προβλημα οσο καιρω τα χρησιμοποιω Αν έχει κάποιος διπύρηνο και 2GB ram (ή και κάτι καλύτερο προφανώς) τα vista είναι πιο optimized για το σύστημά του imo. Απλά για μερικούς αρκεί το ότι είναι (σ)vista, άρα δεν είναι καλά (δεν είναι μπηχτή για κάποιον συγκεκριμένο αυτό -το λέω επειδή ένας χρήστης εδώ μέσα χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη λέξη συνέχεια- )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια τι σας εχουν κανει τα βιστα? ειμουν και εγω προσωπικα της ιδιας αποψης πως τα βιστα ειναι χαλια αλλα δεν ειναι και τοσο. ειναι πολυ καλα μπορω να πω. δεν εχω κανενα προβλημα οσο καιρω τα χρησιμοποιω έχεις δοκιμάσει να περάσεις ένα αρχείο από ένα PC με Vista σε άλλο PC με Vista? κάντο μια και δες τι ταχύτητες πιάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.