Προς το περιεχόμενο

Windows 7 vs Windows XP review

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gdp77

Τι γνώμη έχεις για τα 3.11; :Ρ

Το να βάζεις το σ μπροστά στο βίστα είναι δείγμα ανωριμότητας ελαφρός..:)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(Για επιδόσεις μιλάμε πάντα - για όλα τα άλλα γνωρίζουμε ότι τα win δεν επιδέχονται βελτίωσης)

Υ.Γ. Πάντως ακόμα και αν είχα βάλει svista θα ντρεπόμουν να το πω δημόσια... Μιλάμε για uber fail...

Μιας και μιλας για επιδοσεις για πες τι hardware εχεις και "ντρεπεσαι" να βαλεις vista?

Δημοσ.
σημερα σκιζεις, αλλα μεταξυ μας αν δεν τα εχεις δοκιμασει ποτε ή τα βαλεις σε μηχανακι 3 χρονων δεν μπορεις να εχεις αξιοπιστη γνωμη. Σε εμενα τα xp ηταν ηδη βαρια στο μηχανημα που ειχα αγορασει ουτε ενα χρονο πιο πριν

Όχι ρε συ, τα έχω δοκιμάσει. Σε 2-3 επαγγελματικά laptop. Αλλά είμαι uber linux κάφρος και θέλω να τη λέω συνέχεια στην M$ :-)

btw, αν τα 7 και στην τελική τους έκδοση παραμείνουν τόσο ελαφριά, θα τα αγοράσω (εκτός αν γίνει κανά θαύμα μέχρι τότε και αρχίσει να κυκλοφορεί η Blizzard τίτλους σε Linux) :-)

Y.Γ. Δεν ξέρω τι λέει ο tritonas, τον έχω ignored εδώ και μήνες

Δημοσ.

btw, αν τα 7 και στην τελική τους έκδοση παραμείνουν τόσο ελαφριά, θα τα αγοράσω

Y.Γ. Δεν ξέρω τι λέει ο tritonas, τον έχω ignored εδώ και μήνες

ΕΓΩ AYTO ΤΟ POST ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.
(εκτός αν γίνει κανά θαύμα μέχρι τότε και αρχίσει να κυκλοφορεί η Blizzard τίτλους σε Linux) :-)

Χλόμο το κόβω χωρίς να θέλω να σε αποκαρδιώσω κιόλας.

Δημοσ.
Χλόμο το κόβω χωρίς να θέλω να σε αποκαρδιώσω κιόλας.

5% έχει η apple και κυκλοφορεί για macOS. 4% μας χωρίζει από την πραγμάτωση του ονείρου μου...

Δημοσ.
Εξάλλου είναι σε όλους γνωστό ότι τα win7 τα κυκλοφορεί η M$ για να ταιριάζουν με την πλατφόρμα i7...

Καλά τώρα το πιστεύεις αυτό που λες?! Αφού είναι το version που έρχεται φυσιολογικά μετά από τα 6 (Vista). Τα 5.χ ήταν τα XP αν είχες προσέξει. Άσχετα αν, όπως λένε, δεν θα είναι περασμένο 7 αλλά 6.χ. Μη λέτε ό,τι σας κατεβαίνει και δημιουργείτε εντυπώσεις σε όσους μας διαβάζουν και δεν κατέχουν και πολλά από PC, έλεος...

:shock:

Δημοσ.
Για πες το configuration σου σε παρακαλώ:)

C2D 6600 @ 3.0 (χαλαρό o/c για να λέμε ότι κάναμε - οι μέρες που τρέχανε νερά στα pc μου περάσανε ανεπιστρεπτί...)

P35 mobo

2χ1GB DDR2 800

8800GTX

Γιατί;

Καλά τώρα το πιστεύεις αυτό που λες?! Αφού είναι το version που έρχεται φυσιολογικά μετά από τα 6 (Vista). Τα 5.χ ήταν τα XP αν είχες προσέξει. Άσχετα αν, όπως λένε, δεν θα είναι περασμένο 7 αλλά 6.χ. Μη λέτε ό,τι σας κατεβαίνει και δημιουργείτε εντυπώσεις σε όσους μας διαβάζουν και δεν κατέχουν και πολλά από PC, έλεος...

ειρωνικό χιούμορ ήταν... Διάβασε 1-2 posts πιο πάνω για να καταλάβεις...

Δημοσ.
C2D 6600 @ 3.0 (χαλαρό o/c για να λέμε ότι κάναμε - οι μέρες που τρέχανε νερά στα pc μου περάσανε ανεπιστρεπτί...)

P35 mobo

2χ1GB DDR2 800

8800GTX

Γιατί;

ειρωνικό χιούμορ ήταν... Διάβασε 1-2 posts πιο πάνω για να καταλάβεις...

Ενημερωτικά ρωτάω.

Δημοσ.

Ειρωνικό ξεειρωνικό, τον κοσμάκη τον μπερδεύει όμως.

Έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα τον τελευταίο καιρό μέσα στην αναμπουμπούλα που έχει καταντήσει γελοίο. Ας κόψουμε και λιγάκι, αυτό λέω. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...