Προς το περιεχόμενο

Windows 7 vs Windows XP review

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η εκδοση παντως που δοκιμασαν ειναι η 6956 αρα στην τωρινη 7000 μπορει να ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.Θα δειξει!

Δημοσ.

Τελείως, μα τελείως ανούσια και χαζά benchmarks (και σχόλια απανταχού) από άτομα που δεν έχουν ιδέα από τί καθορίζεται η "ταχύτητα" στο κάθε "τεστ" και από τις διαδικασίες παραγωγής ενός προϊόντος λογισμικού.

Να'χουμε να λέμε είναι και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Βασικά δε μπορείς να συγκρίνης ένα λειτουργικό του 2001 (ΧΡ) με τα 7 είναι σαν να λέμε οτι το πρώτο mcrae είναι πιο γρήγορο..σε τωρινό υπολογιστή..:Ρ

gdp77 ήρθες μωρή γεροντοκόρη; :ΡΡΡ

Δημοσ.
Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα svista. Δεν τα έβαλα ποτέ :-)

εκανες και ενα σωστο αστειο...ετσι για να δεις οτι δεν εχω ορεξη να στη λεω cμονο συνεχεια:P

παντως το μυστικο για μενα στις επιδοσεις ενος λειτουργικου βρισκεται στο Multitasking και οχι στα benchmarks

Δημοσ.
εκανες και ενα σωστο αστειο...ετσι για να δεις οτι δεν εχω ορεξη να στη λεω cμονο συνεχεια:P

παντως το μυστικο για μενα στις επιδοσεις ενος λειτουργικου βρισκεται στο Multitasking και οχι στα benchmarks

+100 disqualified :)

Δημοσ.
Και εγώ που τα έβαλα και ακόμα τα έχω στο desktop δεν είχα πρόβλημα.

Ναι καλά τα λες. Εξάλλου είναι σε όλους γνωστό ότι τα win7 τα κυκλοφορεί η M$ για να ταιριάζουν με την πλατφόρμα i7...

Προς Θεού, όλοι ευχαριστημένοι είναι από τα svista :-)

Εγώ νομίζω ότι το "μυστικό" είναι το πόσο παραμετροποιήσιμο είναι. Να ξεκινάει από σπαρτιάτικο για τα netbooks και για επιδόσεις στο gaming μέχρι fully bloated για τους noobs. (Για επιδόσεις μιλάμε πάντα - για όλα τα άλλα γνωρίζουμε ότι τα win δεν επιδέχονται βελτίωσης)

Υ.Γ. Πάντως ακόμα και αν είχα βάλει svista θα ντρεπόμουν να το πω δημόσια... Μιλάμε για uber fail...

Δημοσ.
Μα γι'αυτό εξάλλου ξεκίνησε αγώνας δρόμου για τα 7. Για όλους όσους "δεν έχουν πρόβλημα".

σημερα σκιζεις, αλλα μεταξυ μας αν δεν τα εχεις δοκιμασει ποτε ή τα βαλεις σε μηχανακι 3 χρονων δεν μπορεις να εχεις αξιοπιστη γνωμη. Σε εμενα τα xp ηταν ηδη βαρια στο μηχανημα που ειχα αγορασει ουτε ενα χρονο πιο πριν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...