red7genius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω τα ηχεια της logitech g51 ομως δεν θελω να τα βαλω στην on-board καρρα ηχου για προφανεις λογους...Θα ηθελα να μου προτεινετε μια καρτουλα ηχου να παρω για να βαλω πανω τα ηχεια..Δεν θελω κατι υπερβολικο, θελω κατι που να αξιοποιει πληρως τουλαχιστον τα ηχεια και να μην εχω προβλημα στον ηχο. Να πω οτι ενδιαφερομαι κυριως για ταινιες και παιχνιδια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αποκλειω την μουσικη..Το οικονομικο ειναι ενα θεμα και εκει δεν θελω κατι υπερβολικο...
p_under Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγω που τα εχω στην ενσωματωμενη παντως ειμαι ευχαριστημενος..
Cromb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγω που τα εχω στην ενσωματωμενη παντως ειμαι ευχαριστημενος.. Κι εγώ το ίδιο. Με την asus p5b μιά χαρά. Πάρε τα ηχεία πρώτα και αν δε μείνεις ευχαριστημένος με την onboard , παίρνεις και κάρτα.
red7genius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εχω το Mobo της υπογραφης. Δεν ξερω ποσο καλη ειναι η Onboard και αν τα σηκωνει. Αλλα και παλι ρε παιδια δεν νομιζω να μπορει μια Onboard να αξιοποιησει πληρως τοσο δυνατα ηχεια...συν το οτι δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευουν οι υποδοχες της Onboard για τα surround καθως δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε και η μητρικη δεν ηταν δικια μου μια καρτουλα της προκοπης εχετε στο μυαλο σας?
filarhos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Από ότι βλέπω οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα και παραδέχονται για την σειρά της asus xonar μερικά μοντέλα: D1 D2 D2x Και εγώ προς το παρόν πάνω στην onboard θα τα βάλω και αργότερα λέ να πάρω μια D1 οι άλλες είναι πολύ ακριβές και πάνε πάνω από το κόστος των ηχείων. Υ.Γ. Θέλω να αγοράσω και εγώ τα g51 αλλά περιμένω από το Πλαίσιο να τα πάρω εσυ από που θα τα πάρεις (αν θέλεις μου λες);;;
red7genius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 και εγω φιλε απο plaisio λεω να τα παρω... φυσικα και δεν θελω να παρω μια καρτα που να κανει παπαδες ουτε να ξεπερναει το κοστος των ηχειων...δεν θελω υπερβολικο πραγματα, απλα να εχω οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα στον ηχο μου.
@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Παρτα πρωτα και βλεπεις εαν δεν σου καθετε η on-board.
red7genius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ωραια, σε περιπτωση που δεν κανει?τουλαχιστον να μην ψαχνω τελευταια στιγμη και μεινω με την χαρα των ηχειων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.