Προς το περιεχόμενο

Πως ακούς ραδιόφωνο στο διαδίκτυο ?

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλή χρονιά .Θέλω να ακούσω ραδίοφωνο μέσω διαδίκτυου παρόλο που έχω τον windows media player 10 παρόλο που συνδέεται δεν ακούω ήχο .Άκουσα μια φίλη που μου πε πως χρείαζομαι ένα προγράματακι ,αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να μου πείτε ποιο προγραματάκι χρείαζομαι?

Ευχάριστώ..

Δημοσ.

Παραθέτω από παλιότερο post μου:

Μήπως οι σταθμοί που ανοίγεις στέλνουν stream τύπου AAC/AAC+; Αν είναι έτσι, θα χρειαστείς όντως μία ανάλογη επέκταση (plugin) όπως το Orban. Δε γνωρίζω όμως αν το συγκεκριμένο λειτουργεί σωστά σε Windows Vista!

Αλλιώς, μπορείς να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις κάποιον από τους δωρεάν διατιθέμενους players που υποστηρίζουν εγγενώς περισσότερα formats από τον WMP και να ακούς τα streams από αυτούς. Παραδείγματα: Winamp, VLC, foobar2000.

Δημοσ.

Ψηφίζω κι εγώ VLC. Τα κανει όλα και συμφέρει. Θ αέλεγα Winamp αλλά μετάτην τελευταία έκδοσή του "βάρυνε" πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου υπαρχνουν πάνω απο 200 Ελληνικοί κ Ξένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί με όλα τα είδη μουσικής χωρίς να πηγαίνεις από site σε site για να αλλάζεις ή να βρίσκεις σταθμό.

Δημοσ.

Ο κορυφαίος τρόπος για να ακούς ραδιόφωνο είναι με τον amarok. Διαθέτει τεράστια λίστα με σταθμούς (radio streams, όχι μόνο σταθμούς), αλλά εδώ βρίσκεις και σχεδόν όλους τους ελληνικούς για να τους προσθέσεις στο μενού πανεύκολα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι προς το παρόν υπάρχει μόνο για linux και unix, αλλά νομίζω ότι προωθήται από καιρό έκδοση για windows που ίσως να βρίσκεται σε στάδιο alpha/beta (με πιθανά προβλήματα σταθερότητας). Πάντως όποιος έχει linux επιβάλλεται να τον δοκιμάσει.

Δημοσ.
Γεια σας και καλή χρονιά .Θέλω να ακούσω ραδίοφωνο μέσω διαδίκτυου παρόλο που έχω τον windows media player 10 παρόλο που συνδέεται δεν ακούω ήχο .Άκουσα μια φίλη που μου πε πως χρείαζομαι ένα προγράματακι ,αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να μου πείτε ποιο προγραματάκι χρείαζομαι?

Ευχάριστώ..

http://www.e-radio.gr έχει όλους τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την επικράτεια καθώς και πολλούς σταθμούς που εκπέμπουν μόνο μέσω διαδικτύου..

Χαιρετώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επισης να προσθεσω οτι εκτος απο τους 200 ραδιωφωνικους σταθμους που εχει η myPoco Toolbar...

1. Μπορείς να ψάξεις ανάμεσα σε 2000 ξένους ραδιοφωνικούς σταθμούς η με το ονομα η με την μουσικη κατηγορια που ψαχνεις

2 Μπορείς να προσθεσεις εσυ καποιον ραδιοωφωνικο που δεν υπαρχει

3 Μπορεις να παιξεις τα mp3 σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...