Προς το περιεχόμενο

Καθοδήγηση για flash website

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα.

Εχω ασχοληθει αρκετα στο παρελθον με joomla websites αλλα τώρα θελω να εμπλουτισω λιγο τις γνωσεις μου και πανω στα flash websites. Γνωρίζω 10 πράγματα απο flash και επισης έχω βρει πολλά προς αγορά flash templates στο internet.

Για παραδειγμα έβλεπα το http://templates.entheosweb.com/flash_website_templates/ όπου έχει σωρεία φανταστικών templates.

Το ζήτημα ειναι οτι για παραδειγμα μια gallery την οποία την έχει ετοιμη και μπορω να αλλαξω τις φώτος μεσα απο το flash, ο πελάτης πως θα το κανει?

Υπαρχει κάποιο CMS που κανει import flash sites και ειναι ευκολο να το διαχειριστει ο πελάτης?

Εχει κανεις σχετική εμπειρία?

Ευχαριστω εκ των προταίρων.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με Flash Web Sites. Τα Flash δεν είναι αποδοτικά στις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης τα αντιμετωπίζουν σαν video, εικόνες και άλλα στατικά στοιχεία. Αν όμως σου αρέσουν τα Flash το μόνο που σου προτείνω να κάνεις είναι να βάλεις μερικά κομμάτια της σελίδας σε Flash και τα υπόλοιπα να τα κάνεις σε απλή HTML/CSS.

Η γνώμη μου για τα Flash Web Site είναι πως πρέπει να είσαι Coca-Cola, Mercedes ή κάποιο άλλο μεγάλο Brand για να έχεις Flash Web site έτσι ώστε να γνωρίζει ήδη το κοινό σου και να μην περιμένεις να σε βρει μέσω των μηχανών αναζήτησης

Δημοσ.
People hate Flash Sites!!!

Αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε ολα τα σιτε ανεξαρτητως πρόγραμματος κατασκευης?

Δημοσ.

Εγώ δεν τα προτιμώ γιατί αργούν να φορτώσουν είναι δυσκίνητα και δεν ανανεώνονται εύκολα.

Παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακά πολλές φορές.

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω ρωταω αν ξερει κανεις να μου πει κατι συγκεκριμενο και σεις μου γραφετε το μανιφεστο του antiflash? :P.

Αυτα που λετε τα ξερω αλλα αν ο πελατης θελει σον και καλα flash site για να πουλαει μουρη θα του πουλησω σον και καλα asp και php?

Ξερει κανεις αυτο που ρωταω για να ξερω και γω που κινουμαι?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω ρωταω αν ξερει κανεις να μου πει κατι συγκεκριμενο και σεις μου γραφετε το μανιφεστο του antiflash? :P.

Αυτα που λετε τα ξερω αλλα αν ο πελατης θελει σον και καλα flash site για να πουλαει μουρη θα του πουλησω σον και καλα asp και php?

Ξερει κανεις αυτο που ρωταω για να ξερω και γω που κινουμαι?

Ευχαριστώ.

Εμείς βρήκαμε ευκαιρία να γράψουμε τον καημό μας κύριος... το πρόβλημα σου είναι άσχετο :P

Δημοσ.

Απλά θα σου πρότεινα να τον ενημερώσεις για τα καλά και τα κακά που θα έχει το Flash Site και έτσι να ανοίξουν τα μάτια του και να επιλέξει το σωστό.

Δημοσ.
Καλα, εμαθα απο αλλου και ξεμπερδεψα με σας :P

Αχαριστία λέγεται αυτό... εμείς να ερχόμαστε εδώ να βοηθάμε και εσύ να μαθαίνεις αλλού.... :P

Δημοσ.
Παιδιά καλησπερα.

Το ζήτημα ειναι οτι για παραδειγμα μια gallery την οποία την έχει ετοιμη και μπορω να αλλαξω τις φώτος μεσα απο το flash, ο πελάτης πως θα το κανει?

Υπαρχει κάποιο CMS που κανει import flash sites και ειναι ευκολο να το διαχειριστει ο πελάτης?

Πως ακριβώς κάνει renew τα περιεχόμενα της gallery? Έχει κάνα xml και πρέπει να το ενημερώνει όποτε βάζεις καινούργια φωτό ή παίζει καμία for loop που τρέχει για όλα τα περιεχόμενα του φακέλου?

Στην τελευταία περίπτωση, απλώς κοτσάρεις τις φωτός στο σωστό directory (με σωστό όνομα πάντα) και τελειώνεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...