elenpi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω κανείς από τους από πάνω να το έχει αγοράσει ακόμα αυθεντικό... ακόμα λέω... Ναι?? Ααα! Εγώ νόμιζα οτι μιλάμε για αυθεντικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω κανείς από τους από πάνω να το έχει αγοράσει ακόμα αυθεντικό... ακόμα λέω... Μας προσβάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Mε αυτους που θα αγορασουν Mac απο Ελλαδα , τι θα γινει ? Μηπως θα πρεπει να τους δωσει δωρεαν η Rainbow το ilife 09 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μας προσβάλεις Και μαζί με σας και τον εαυτό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Mε αυτους που θα αγορασουν Mac απο Ελλαδα , τι θα γινει ?Μηπως θα πρεπει να τους δωσει δωρεαν η Rainbow το ilife 09 ? Όποιος αγοράσει Mac από τις 6 Ιανουαρίου και μετά χωρίς να περιέχει το iLife 09, τότε δικαιούται το ειδικό πακέτο iLife-Up-To-Date με περίπου 10-15 ευρώ. Η Apple έχει ήδη βγάλει τη σχετική ανακοίνωση στο site της: iLife Hardware Up-To-Date Program. Φαντάζομαι σε μερικές μέρες θα βγάλει και η Rainbow την αντίστοιχη ανακοίνωση για τις αγορές που έγιναν στην Ελλάδα. Πιθανόν μάλιστα να έχουν ήδη ενημερωθεί οι μεταπωλητές της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω κανείς από τους από πάνω να το έχει αγοράσει ακόμα αυθεντικό... ακόμα λέω... μα τι λες??? απλά είμαστε κάτοικοι εξωτερικού!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, το βρήκα και στο ebay (μιας και με το amazon χαΐρι δεν βλέπω...), αλλά το θέμα είναι αν μπορώ να το εμπιστευτώ... Ψωνίζω 2-3 χρόνια από το ebay, αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ software και δεν ξέρω αν πρόκειται για απάτη, ή αν είναι όλα οκ. Γιατί σκέφτομαι, και ποιό το κέρδος του πωλητή... (αν και όλα φαίνονται να είναι οκ). Ορίστε και το url: http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-iLife-09-Mac-MB966Z-A-SHIP-24-HRS-IN-HAND_W0QQitemZ130284249229QQcmdZViewItemQQptZUS_Software?hash=item130284249229&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 Τι λέτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 φαίνεται οκ...κοίτα εδώ.. http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=cbc_leopard&&ftab=FeedbackAsSeller&iid=130284249229&sspagename=VIP:feedback:2:us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Και είναι και power seller ! Προχώρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 φαίνεται οκ...κοίτα εδώ..http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=cbc_leopard&&ftab=FeedbackAsSeller&iid=130284249229&sspagename=VIP:feedback:2:us Ναι, τα είχα δει, αυτά, όπως και οτι είναι power seller (έρχεται και sealed klp), απλά δεν ξέρω κατά πόσο να τον εμπιστευτώ... Δλδ, ποιό το όφελός του να παίρνει τέτοια πακέτα (ilife) και να τα μεταπουλάει?? Αλλά λέω να προχωρήσω... Έτσι κι αλλίως, αν δεν πάθεις πώς θα μάθεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτ και στο αγγλικό ebay ίσως και το γερμανικό. Λογικά θα είναι πιο φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως, όπως διαβάζω εδώ, στην Elite στη Θεσσαλονίκη που είναι επίσημος μεταπωλητής της Apple, παρέλαβαν τις νέες εκδόσεις iLife & iWork. Φαντάζομαι λοιπόν πως τις θα εμφανιστούν και στους υπόλοιπους μεταπωλητές, αν δεν το έχουν ήδη κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_xxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, ρε παιδία, αλλά για το Garageband, θα μας πείτε αν έχει τα Lessons? Και δη τα Artist Lessons... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 πολύ καλό το καινούργιο ilife... ειδικά τα νέα features στο imovie... μου άρεσε πολύ και η αναγνώριση προσώπου στο iphoto... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.