Προς το περιεχόμενο

δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας

Belmont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχω πέσει θύμα παρεξήγησης να εξηγηθώ...

ΔΕΝ σπουδάζω προγραμματισμό για να σας φάω τη δουλειά η να σας χαλάσω την πιάτσα όπως λένε μερικοί. Το αντικείμενο των σπουδών μου είναι άλλο και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το web development. Έκανα λάθος που διάλεξα την συγκεκριμένη πτυχιακή, επειδή μου άρεσε σαν ιδέα το θέμα και νόμισα ότι θα ήταν εύκολο. Στην πορεία όμως τα πραγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενα και άρχισε να πιέζει ο χρόνος... Έτσι αναγκάζομαι να καταφύγω σε αυτή τη λύση.

Πάντως βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί "σταυροφόροι συνείδησης" στο insomnia. Όλοι οι καλοί άνθρωποι που υπερασπίζονται με τόλμη και αίμα την παιδεία και τη γνώση μαζεύτηκαν εδώ σε ένα forum!! Ρε δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να γράφετε χαζομάρες σε forum??? Ζωή δεν έχετε? Κάθεστε με τις ώρες και διαβάζετε posts για να πείτε τη γνώμη σας? Αν είστε τοοοόσο δίκαιοι και διαφωνείτε με αυτό που ζητάω εγώ αλλά και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι, πάρτε ένα πανό και βγείτε στους δρόμους. Τουλάχιστον έτσι θα αποδείξετε ότι έχετε και τα αρ.....δια να υπερασπίσετε αυτό που πιστεύετε.

Ένα ευχαριστώ σε αυτούς που ήθελαν να βοηθήσουν και δεν σπατάλησαν σελίδες στο forum μόνο και μόνο για να το παίξουν "υπεράνω".

Δημοσ.
Λοιπόν επειδή έχω πέσει θύμα παρεξήγησης να εξηγηθώ...

ΔΕΝ σπουδάζω προγραμματισμό για να σας φάω τη δουλειά η να σας χαλάσω την πιάτσα όπως λένε μερικοί. Το αντικείμενο των σπουδών μου είναι άλλο και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το web development. Έκανα λάθος που διάλεξα την συγκεκριμένη πτυχιακή, επειδή μου άρεσε σαν ιδέα το θέμα και νόμισα ότι θα ήταν εύκολο. Στην πορεία όμως τα πραγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενα και άρχισε να πιέζει ο χρόνος... Έτσι αναγκάζομαι να καταφύγω σε αυτή τη λύση.

Πάντως βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί "σταυροφόροι συνείδησης" στο insomnia. Όλοι οι καλοί άνθρωποι που υπερασπίζονται με τόλμη και αίμα την παιδεία και τη γνώση μαζεύτηκαν εδώ σε ένα forum!! Ρε δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να γράφετε χαζομάρες σε forum??? Ζωή δεν έχετε? Κάθεστε με τις ώρες και διαβάζετε posts για να πείτε τη γνώμη σας? Αν είστε τοοοόσο δίκαιοι και διαφωνείτε με αυτό που ζητάω εγώ αλλά και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι, πάρτε ένα πανό και βγείτε στους δρόμους. Τουλάχιστον έτσι θα αποδείξετε ότι έχετε και τα αρ.....δια να υπερασπίσετε αυτό που πιστεύετε.

Ένα ευχαριστώ σε αυτούς που ήθελαν να βοηθήσουν και δεν σπατάλησαν σελίδες στο forum μόνο και μόνο για να το παίξουν "υπεράνω".

Μπορει να φαει ban o φιλος αλλα εγω συμφωνω μαζι του..

Δημοσ.

@Belmont,

σωστά τα όσα λες φιλε μου αλλά όταν γίνει μια προκύριξη μιας θέσης μην πας μετά και φας τη δουλειά του άλλου επειδή εσυ κάποια στιγμή στη ζωή σου ήθελες κάπως να τα βολεψεις τα πραγματα...!!!βλέπεις λοιπόν οτι υπάρχουν συνέπειες...εξού και η αναφορά μερικών στην ηθική πλευρά του ζητηματος...

εσύ τώρα θες να εξυπηρετηθεις, το καταλαβαίνω, αλλά...

Δημοσ.
@Belmont,

σωστά τα όσα λες φιλε μου αλλά όταν γίνει μια προκύριξη μιας θέσης μην πας μετά και φας τη δουλειά του άλλου

Επαναλαμβάνω. Δεν είμαι web Designer, είναι άσχετο με τις σπουδές μου.

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω. Δεν είμαι web Designer, είναι άσχετο με τις σπουδές μου.

Επαναλαμβάνω κ γω.Δεν έχει σημασία.Οι επιλογές μας έχουν πάντα επιπτώσεις.Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε θέση web developer αλλά σε οποιαδήποτε θέση που πας να ζητήσεις στο άμεσο μέλλον και αφορά το αντικείμενο που έχεις σπουδάσει...Αφού, όπως και να έχει, πτυχιακή μόνος σου δεν έκανες...

τεσπα, επειδή ο καθένας έχει διαφορετικές μετρικές για το τι ειναι σωστό κ τι λάθος, εγω το σταματάω εδώ κ σου ευχομαι καλή επιτυχία!

Δημοσ.

Όπως και να έχει είτε το θέλεις για πτυχιακή είτε όχι το θέμα είναι ένα ! Θα πρέπει να πληρώσεις την κατασκευή του και αυτό πάει πολύ. Εκτός και βρεθεί κανένας καλός Σαμαρείτης για να το κάνει για εσένα.

Το ότι έχεις διαλέξει λάθος πτυχιακή εργασία φαντάζομαι πως το έχεις ήδη καταλάβει.

Και κάτι άλλο αν θέλεις για πες μας τι έχεις σπουδάσει για να δούμε πως κατάφερες να πάρεις αυτή την εργασία ? ? ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...