Gabriell_a Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω μπορω να κανω αναβαθμηση απο 1.1.2 2 G σε 2.1? και αν ναι .....θα το κανω με την κατρα turbosim ? η θα την βγαλω και αφηνω μονο την καρτα sim? τα tools ειναι 1,1_2.1_5F136_Restore kai bootloaders, BL 46 kai BL 39 ? Το ειχα ξανα προσπαθησει και δεν δουλέψε το quickpwn και οταν λεω δεν δουλεψε εννοω οτι δεν μου εδωσε το βελακι για να προχωρησω. Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 θα ήταν καλύτερα να κανεις update σε 2.2 και unlock με quickpownage tool, και ξεχνάς και τις turbo sim και όλα! tutorial edw: http://www.iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστω για την απαντηση .......αλλα εχει πολλα ....πιο απ ολα πρεπει να βαλω για να γινει απο 1.1.2 σε 2.2 ? σε ευχαριστω και παλι. Και συγνωμη αν σε κουραζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστω για την απαντηση .......αλλα εχει πολλα ....πιο απ ολα πρεπει να βαλω για να γινει απο 1.1.2 σε 2.2 ? σε ευχαριστω και παλι.Και συγνωμη αν σε κουραζω Γιατι δεν αφηνεις το itunes να κανει το update κανονικα και στην συνεχεια να χρησιμοποιησεις το quickpwn για τον unlock,jailbreak? Ριξε μια ματια στο wiki http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#Firmware_2_1 και κανε ακριβως την ιδια διαδικασια(με μονη διαφορα πως μιλαμε για το 2.2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Γιατι δεν αφηνεις το itunes να κανει το update κανονικα και στην συνεχεια να χρησιμοποιησεις το quickpwn για τον unlock,jailbreak? αυτό εννοούσα και εγώ. κανε update από το itunes (θα σε πάρει μονο του σε 2.2 - σιγουρέψου ότι έχεις το τελευταίο itunes) και μετά με το quickpowns κανε τα μαγικά σου... πες μου τι λειτουργικό έχεις (win η mac) να σου βρω τον κατάλληλο tutorial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ειχα ξανα προσπαθησει ...αλλα εφτασα μεχρι που επρεπε να ανοιξει το quickpwn ... δεν μου εδωσε ομως το πρασσινο (μπλε) βελακι να προχωρισω .....ενας θεος ξερει γιατι...αφου ελεγε μεσο itunes οτι ειναι στη 2.1 ....και δεν μπορεσα να το προχωρισω to quickpwn. Μετα δεν ανοιγε ουτε σαν τηλεφωνο .. υστερα απο μια ωρα ξεκλειδωθηκε απο μονο του !!!! Οποτε τωρα φοβαμαι πολυ να το ξανα κανω ...και επιτα ..το κανω με η χωρις την turbo sim ? Και τι να κανω μεσο itunes? update ?? επαναφορα?? σε καινουργιο ...η σε ιδη υπαρχοντα λογαρισμο ? ξανα λεεω ...ειναι 1.1.2 2G ζητω συγνωμη ...αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη και φοβαμαι μη κανω ζημια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ειχα ξανα προσπαθησει ...αλλα εφτασα μεχρι που επρεπε να ανοιξει το quickpwn ... δεν μου εδωσε ομως το πρασσινο (μπλε) βελακι να προχωρισω .....ενας θεος ξερει γιατι...αφου ελεγε μεσο itunes οτι ειναι στη 2.1 ....και δεν μπορεσα να το προχωρισω to quickpwn. Μετα δεν ανοιγε ουτε σαν τηλεφωνο .. υστερα απο μια ωρα ξεκλειδωθηκε απο μονο του !!!! Οποτε τωρα φοβαμαι πολυ να το ξανα κανω ...και επιτα ..το κανω με η χωρις την turbo sim ? Και τι να κανω μεσο itunes? update ?? επαναφορα?? σε καινουργιο ...η σε ιδη υπαρχοντα λογαρισμο ? ξανα λεεω ...ειναι 1.1.2 2Gζητω συγνωμη ...αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη και φοβαμαι μη κανω ζημια! To link που σου εδωσα πιο πανω ειναι για το 2g.Καταρχην μην αγχωνεσαι,οτι και να γινει ειναι αναστρεψιμο 100%(software προβληματα παντα).Μεσω itunes κανεις update(χωρις την turbosim για να μην αγχωνεσαι,αν και δεν εχω δει να παιζει σημαντικο ρολο) με τον υπαρχοντα λογαριασμο σου. Μια απορια μονο,αφου το ειχες κανει update σε 2.1,τωρα γιατι εχεις 1.1.2?Αλλο iphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Γιατι δεν με αφησε να προχωρησω με το quickpwn ...... εφτασα στο itunes ...sth 2.1 (ετσι ελεγε στο itunes οτι ηταν ) αλλα παρα κατω δεν προχωραγε το quickpwn .... εννοο επρεπε να μου δειξει μπλε η πρασσινο βελακι ..για συνεχεια ... δεν εκανε τιποτα δεν μπορουσα να ενεργωποιηω το quickpwn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα, ειναι αλλο iphone (ειναι του αντρα μου) το δικο μου το εχω κανει παλιοτερα απο 1.1.4 σε 2.1 -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 08 : 59 : 08----- Ξεχασα να σου πω, οτι οταν ηθελα να κανω τοτε την αναβαθμηση του αντρα μου το iphoen, και δεν προχωρουσε με το quickpwn το εκανα ξανα επαναφορα στη 1.1.2. και εβαλα ξανα την καρτα turbo sim μεσα για να δουλεψει σαν τηλ. Τωρα θα τολμησω να το ξανα κανω ελπιζω να δουλεψει το quickpwn. Σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 tutorial edw: http://www.iclarified.com/entries/in...scid=11&seid=1 στο εγραψαν πιο πανω διαβασε πιο αφορα το δικο σου Iphone μην τα θελεται ολα ετοιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.