EKPTOTWS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια, Ειπα να παρω εναν νεο σκληρο για το pc (sata 2) αλλα θα ηθελα αυτον που εχω εως τωρα να τον βαλω ως δευτερο εσωτερικο. ειναι και αυτος sata 2. πως μπορω να το κανω αυτο το πραγματακι? Ευχαριστω
JohnMik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ΟΙ sata δεν εχουν master slave.Βάλτον καλύτερα σε ένα κενό sata και μην πειράξεις τον πρώτο σου δίσκο γιατί δεν θα σου φορτώνει τα windows μετά.
EKPTOTWS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ΟΙ sata δεν εχουν master slave.Βάλτον καλύτερα σε ένα κενό sata και μην πειράξεις τον πρώτο σου δίσκο γιατί δεν θα σου φορτώνει τα windows μετά. Το θεμα ειναι οτι στον νεο δισκο θελω να περασω τα windows ενω τον αλλον να τον χρησημοποιησω απλα σαν αποθηκευτικο χωρο. Γινεται αυτο?
JohnMik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ωραία τότε.Βάλε τον καινούριο στη θέση του παλιού και κάνε εγκατάσταση τα windows.στη συνέχεια σύνδεσε και τον παλιό σου δίσκο στο επόμενο άδειο sata και θα είσαι έτοιμος. Σου προτείνω να κάνεις την εγκατάσταση με ένα δίσκο συνδεδεμένο γιατί, αλλιώς μπορεί να γράψει πληροφορίες για το boot στον άλλο δίσκο και αν τον αφαιρέσεις αργότερα να έχεις πρόβλημα.
EKPTOTWS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ωραία τότε.Βάλε τον καινούριο στη θέση του παλιού και κάνε εγκατάσταση τα windows.στη συνέχεια σύνδεσε και τον παλιό σου δίσκο στο επόμενο άδειο sata και θα είσαι έτοιμος. Σου προτείνω να κάνεις την εγκατάσταση με ένα δίσκο συνδεδεμένο γιατί, αλλιώς μπορεί να γράψει πληροφορίες για το boot στον άλλο δίσκο και αν τον αφαιρέσεις αργότερα να έχεις πρόβλημα. Δηλαδη? Επειδη ειμαι και λιγο εως πολυ ασχετος με το κομματι αυτο.
JohnMik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 1.Βάλε τον καινούριο στη θέση του παλιού και κάνε εγκατάσταση τα windows 2.Αφού τελιώσεις με την εγκατάσταση σύνδεσε και τον παλιό σου δίσκο στο επόμενο άδειο sata!
pkotzia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω την μητρική της υπογραφής μου. Υποστηρίζει το απλό SATA. Ο δίσκος που έχω ta windows xp einai SATA (απλό). Σήμερα αγόρασα ένα SATA II WD 320GB 7200. Τον σύνδεσα σε ένα ελεύθερο sata υποδοχέα. H m/b έχει 3 ελεύθερα απο τα 4 σε σύνολο Όταν μπαίνει τα windows δεν φαίνεται στο my computer. Το bios δεν έχει αναβαθμιστεί από τότε που τον αγόρασα. Τα chamfers δεν έχουν πειραχτεί. Τι φταίει και δεν τον διαβάζει?
caution Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ή είναι unpartitioned ή θέλει jumper για να δουλέψει @ SATA 1
pkotzia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 μπορώ να τον κάνω partitioned μεσα απο τα windows?Ο σκοπος μου είναι να του βάλω Linux και να επιλέγω τον σκληρο που θα κάνω boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.