Προς το περιεχόμενο

forthnet....πηραν ψηλα τον αμανε..!!!

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είναι δύσκολο να μπαίνεις σε διαδικασίες δικηγόρων κτλ για τέτοια ζητήματα.Ας βάλουν στην τελική online πληρωμή και να μπορείς να ελέγχεια απο μόνος σου τον λογαριασμό.

Δημοσ.
Πάντως είναι δύσκολο να μπαίνεις σε διαδικασίες δικηγόρων κτλ για τέτοια ζητήματα.Ας βάλουν στην τελική online πληρωμή και να μπορείς να ελέγχεια απο μόνος σου τον λογαριασμό.

αυτο πρεπει να το κανουν ολες οι εταιριες παροχης τηλ και ιντερνετ...βγαζεις μια χρεωστικη για πληρωνεις μονο αυτα,οτε κ δεη..βεβαια μετα θα αρχησουν αλλα προβληματα με τις καρτες...οποτε..

Δημοσ.

Ρε παιδια συνηθως οι φακελοι των λογαριασμων γραφουν απο εξω

Παρεληφθηκε απο τα ΕΛΤΑ χχ/χχ/χχ ωστε να ξερουμε ποιος φταιει για την καθυστερηση..

Τσεκαρετε το πριν παρετε τηλ. εμενα μου ηρθε την Δευτερα 5/1/09 λογαριασμος COSMOTE που τα ΕΛΤΑ τον παρελαβαν 17/12/08.

• Moderators
Δημοσ.

Ελα αλεκο!!

Ποσα πληρωνεις το διμηνο? 80???

Here it is: 48€ :-D

Κανε τη για αλλου φιλε τοπικ σταρτερ...

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η forthnet και η κάθε forthnet...

εδώ ο Πουτιν έκλεισε το φυσικό αέριο σε τόσες χώρες...

θα κωλώσει η forthnet να βάλει φραγή σε συνδρομητή;;

τις περισσότερες φορές πάντως φταίνε τα ΕΛΤΑ.

αφού ο φάκελος γράφει πως στα ΕΛΤΑ πήγε στις 27/10 π.χ. κι εσένα έρχεται στο σπίτι σου μετά από 20 μέρες.

είχα αυτό το πρόβλημα με την teledome.ερχόταν ο λογαριασμός όταν είχε λήξει και αναγκαζόμουν να στήνομαι στις ουρές της τράπεζας για να πληρώσω.

το μόνο που διαφωνώ είναι με τις ειδοποιήσεις...

θα έπρεπε να σε ενημερώσουν είτε με μήνυμα είτε μέσω τηλεφώνου και να μην το κόψουν απ' ευθείας.μερικές εταιρίες το κάνουν αλλά και μερικές όχι.

Δημοσ.
εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η forthnet και η κάθε forthnet...

εδώ ο Πουτιν έκλεισε το φυσικό αέριο σε τόσες χώρες...

θα κωλώσει η forthnet να βάλει φραγή σε συνδρομητή;;

τις περισσότερες φορές πάντως φταίνε τα ΕΛΤΑ.

αφού ο φάκελος γράφει πως στα ΕΛΤΑ πήγε στις 27/10 π.χ. κι εσένα έρχεται στο σπίτι σου μετά από 20 μέρες.

είχα αυτό το πρόβλημα με την teledome.ερχόταν ο λογαριασμός όταν είχε λήξει και αναγκαζόμουν να στήνομαι στις ουρές της τράπεζας για να πληρώσω.

το μόνο που διαφωνώ είναι με τις ειδοποιήσεις...

θα έπρεπε να σε ενημερώσουν είτε με μήνυμα είτε μέσω τηλεφώνου και να μην το κόψουν απ' ευθείας.μερικές εταιρίες το κάνουν αλλά και μερικές όχι.

Σε τι φταιει ο πελατης αν τα ΕΛΤΑ δεν κανουν σωστα την δουλεια τους?

Ασε που πιστευω πως και η forthnεt μπορει να καθυστερησει να τους στειλει....

Δημοσ.

μα δε λέω ότι φταίει ο πελάτης.

αυτός έχει μικρο μερίδιο ευθύνης...

κι εγώ αν είδες τα ΕΛΤΑ λέω κάνουν μαλ@#$#...

είναι απαράδεκτο να γράφει ο φάκελος ότι τα ΕΛΤΑ τον παρέλαβαν την τάδε ημερομηνία και στο σπίτι του καθενός να φτάνει 20 μέρες και ένα μηνά μετά (μου έχει τύχει αρκετές φορές)...

Δημοσ.

Πριν 3 μέρες σε εταιρικά κινητά που έχουμε διαπιστώνουμε ότι μας έχουν κάνει φραγή εξερχόμενων κλήσεων χωρίς να υπάρχει θέμα απλήρωτου λογαριασμού:mad: Χωρίς καμία προειδοποίηση φυσικά!!!Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά απο δύο ώρες κάπου αλλά όταν ο άλλος το έχει για επαγγελματική χρήση, είναι όλη μέρα στο δρόμο και τα σχετικά, του κάνεις μεγάλη ζημιά.:mad: Ας λειτουργήσει επιτέλους και τίποτα σωστά σε αυτή τη χώρα:mad:

Καλά τα ΕΛΤΑ το τελευταίο καιρό το έχουν ξεφτιλίσει πια το θέμα!!!:devil:

Δημοσ.
Ίσως κάνω και λάθος, αλλά αν στις 21/11/2008 χρωστούσες 80 ευρώ μου φαίνεται λίγο περίεργο και σήμερα 1,5-2 μήνες μετά να εξακολουθείς να χρωστάς 80 ευρώ...

μην παιρνεις και ορκο, εμενα μου βρηκαν ενα υπολοιπο απο τις αρχες σεπτεμβριου ΧΩΡΙΣ να φαινεται στους επομενους λογαριασμους, χωρις να εχω παρει λογαριασμο, και μεσα δεκεμβριου το εκοψαν. αναγκαστηκα να το πληρωσω χωρις να μου διευκρινησουν απο που ειναι αυτο, αλλιως no internet.

Παρεπιπτωντος, στους λογαριασμους αναγραφεται ενα υπολοιπο -100 ευρω περιπου, δηλαδη μου χρωστανε κιολας, και οταν τους ρωτησα μου ειπαν "εεε ξερεις ειναι των λογιστων μας θεμα, ετσι το εμφανιζει το προγραμμα..."

σε κανενα αλλο λογαριασμο δεν φαινεται, μονο στους δικους μου, και φυσικα ΔΕΝ αφαιρουν απο εκει χρηματα...οχι οτι τα εχω πληρωσει, αλλα αν ετσι γραφουν τα ντεφτερια τους, ετσι να κανουν.....

Επισης η wind και ολες αυτες οι εταιριες στο κοβουν 7 μερες πριν ληξει ο 2ος λογαριασμος, γιατι αν ληξει και αυτος πρεπει να πληρωσεις και τους 2 για να γινει αρση φραγης, ενω αν δεν εχει ληξει πληρωνεις οποιο απο τους 2 θες και ανοιγει

Δημοσ.

Επειδη εχω τραβηξει αμετρητες χοντρες πλακες με το χαος που λεγεται ελληνικα ταχυδρομια (χαμενος λογαριασμος πιστωτικης,κομμενο το πρωην ιντερνετ απο οτε επειδη ο λογαριασμος ηρθε 2 weeks αργοτερα 2 φορες κτλπ) ανοιξα λογιαριασμο σε τραπεζα+e-banking account+παγιες εντολες (φως,νερο,forthnet)=βρηκα την υγεια μου...

Δημοσ.
Επειδη εχω τραβηξει αμετρητες χοντρες πλακες με το χαος που λεγεται ελληνικα ταχυδρομια (χαμενος λογαριασμος πιστωτικης,κομμενο το πρωην ιντερνετ απο οτε επειδη ο λογαριασμος ηρθε 2 weeks αργοτερα 2 φορες κτλπ) ανοιξα λογιαριασμο σε τραπεζα+e-banking account+παγιες εντολες (φως,νερο,forthnet)=βρηκα την υγεια μου...

To σκεφτηκα για την forthnet αλλα ποσα λεφτα να βαζω μιας και ολο οτι να ναι μου ερχεται ο λογαριασμος....

ΚΑλη ιδεα αν σταθερα τα χρηματα πανω κατω που ειναι να πληρωσεις.

Δημοσ.

Ναι οντως αν δεν εχεις στανταρ εξοδα ειναι κομματακι δυσκολο να υπολογιζεις ποσα να βαζεις στην μπαντα. Αμα καταφερεις παντως να βγαλεις ενα χοντρικο συνολο εξοδων και εχεις στον λογαριασμο πιστεψε με ειναι τεραστια εξοικονομηση χρονου.(Εδω εχω σταματισει να αγορασω καρτα για το κινητο-βαζω χρονο απο e-banking....)

Δημοσ.

Ωραιος καλα κανεις οντως γλιτωνεις αρκετο χρονο.

Ναι οντως αν δεν εχεις στανταρ εξοδα ειναι κομματακι δυσκολο να υπολογιζεις ποσα να βαζεις στην μπαντα. Αμα καταφερεις παντως να βγαλεις ενα χοντρικο συνολο εξοδων και εχεις στον λογαριασμο πιστεψε με ειναι τεραστια εξοικονομηση χρονου.(Εδω εχω σταματισει να αγορασω καρτα για το κινητο-βαζω χρονο απο e-banking....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...