zaqxsw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να μου πείτε ποιος είναι ο φτηνότερος τρόπος (εκτός από το να πάω ο ίδιος) να φέρω ένα ΜΗ αυτοκινούμενο τροχόσπιτο περίπου 6m από Αγγλία
tmjuju Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Άμα βάζεις τα εισιτήρια + 1000 ευρώ για ένα αμαξάκι πάω να στο φέρω ;-) Χωρίς πλάκα τώρα… Σκέψου να αγοράσεις ένα οικονομικό αμάξι και να κάνει το ταξίδι μόνος σου. Θα περάσεις τη μισή Ευρώπη. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για να την αφήσεις να φύγει! Από Αγγλία μέχρι Ιταλία θες 3-4 γεμίσματα βενζίνη και γίνετε εάν θέες και σερί. Σου προτείνω βέβαια στάση για ύπνο κάπου στην κεντρική Ευρώπη. Ρώτα πόσο έχει το καράβι από Ιταλία και ετοιμάσου να κάνεις το ταξίδι!
insomniaK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το φτηνότερο το 2004 για να έρθει αυτοκίνητο από Λονδίνο-Αθήνα ήταν με πλοίο. Η σύγκριση είχε γίνει με μία διανυκτέρευση και καμπίνα στο πλοίο από Βενετία στην Πάτρα. Δεν ξέρω βέβαια αν δέχονται μη αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά.Θα ήθελα να μου πείτε ποιος είναι ο φτηνότερος τρόπος (εκτός από το να πάω ο ίδιος) να φέρω ένα ΜΗ αυτοκινούμενο τροχόσπιτο περίπου 6m από Αγγλία Top Gear challenge, φθηνότερο για σένα αν συμφωνήσει η παραγωγή, αυτοί θα ξοδέψουν κάνα μύρριο σε βεγγαλικά
argyris22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το φτηνότερο το 2004 για να έρθει αυτοκίνητο από Λονδίνο-Αθήνα ήταν με πλοίο. Η σύγκριση είχε γίνει με μία διανυκτέρευση και καμπίνα στο πλοίο από Βενετία στην Πάτρα.Δεν ξέρω βέβαια αν δέχονται μη αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. επειδη ενδιαφερομαι να το κανω,μπορεις να μου πεις περιπου τιμες για τοτε,για να εχω ενα μετρο συγκρισεις?και ποσο καιρο περιπου εκανε?
grdimis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 επειδη ενδιαφερομαι να το κανω,μπορεις να μου πεις περιπου τιμες για τοτε,για να εχω ενα μετρο συγκρισεις?και ποσο καιρο περιπου εκανε? Ειμαι παθων φιλε και σου λεω να μην το κανεις Εφερα απο την γερμανια και αν σου πω οτι ο δεικτης της βενζινης νομιζα οτι χαλασε και κατεβαινε γρηγορα.Εκτος αυτο στο λιμανι με σκοτωσαν διοτι παει με το μετρο. Και τελος το ιδιο και στα διοδια τα γερμανικα πληρωσα παρα πολλα διοτι και εκει παει με το μετρο.Εκτος αυτο να εχεις λεφτα επανω σου για τις τυχον κλησεις που μπορει να φας διοτι αλλιως αυτοφωρο μεχρι να ερθουν τα χρηματα. Αλλα πολυ καλη περιπετεια ασχετως με το κοστος.Δες μηπως μπορεις να το φερεις με κανα καραβι κατευθειαν απο αγγλια θα σου βγει λιγοτερο σιγουρα
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 να σας βγει πιο πολλα απ οτι να το αγοραζατε εδω δεν παιζει... κ απ οτι ξερω δεν πληρωνει κατι ιδιαιτερο στον εκτελωνισμο
argyris22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ειμαι παθων φιλε και σου λεω να μην το κανειςΕφερα απο την γερμανια και αν σου πω οτι ο δεικτης της βενζινης νομιζα οτι χαλασε και κατεβαινε γρηγορα.Εκτος αυτο στο λιμανι με σκοτωσαν διοτι παει με το μετρο. Και τελος το ιδιο και στα διοδια τα γερμανικα πληρωσα παρα πολλα διοτι και εκει παει με το μετρο.Εκτος αυτο να εχεις λεφτα επανω σου για τις τυχον κλησεις που μπορει να φας διοτι αλλιως αυτοφωρο μεχρι να ερθουν τα χρηματα. Αλλα πολυ καλη περιπετεια ασχετως με το κοστος.Δες μηπως μπορεις να το φερεις με κανα καραβι κατευθειαν απο αγγλια θα σου βγει λιγοτερο σιγουρα ενοουσα την περιπτωση του πλοιου. by the way ποσα περιπου χααλασες για βενζινη?
grdimis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ενοουσα την περιπτωση του πλοιου.by the way ποσα περιπου χααλασες για βενζινη? Αν θυμαμαι καλα καπου 600 για βενζινη 250 ευρω διοδια (εφριξα) 300 ευρω για πλοιο. Κλησεις δεν εφαγα αλλα ειχα μαζι γιαυτο τον σκοπο 1500 ευρω σε περιπτωση που δεν αναβε κανα λαμπακι πισω κτλ.Στο εξωτερικο δεν παιζονται στις κλησεις, να προσεχεις πολυ
Timour21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν θυμαμαι καλα καπου 600 για βενζινη 250 ευρω διοδια (εφριξα) 300 ευρω για πλοιο. Κλησεις δεν εφαγα αλλα ειχα μαζι γιαυτο τον σκοπο 1500 ευρω σε περιπτωση που δεν αναβε κανα λαμπακι πισω κτλ.Στο εξωτερικο δεν παιζονται στις κλησεις, να προσεχεις πολυ Σε ποιο σημειο της γερμανίας πλήρωσες διόδια? Δεν έχω συναντήσει ποτέ... μήπως τα μπερδεύεις με της Ιταλίας? ή της Αυστρίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.