antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 [offtopic] Μλκες πολύ ώρα τρώμε τελικά στο pc Ο αριθμός που με πλήγωσε περισσότερο πάντως στο post μου δεν ήταν αυτός με τις ώρες pc-θέασης [/offtopic]
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έλα μωρέ.. τώρα στα γεράματα δεν είναι καιρός να πληγώνεσαι
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 25 (μαζί με τα καλοκαίρια) 8 ώρες στην δουλειά + 4-5 σπίτι τις μέρες χωρίς κάτι άλλο στο πρόγραμμα.
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 19 ετών εκολαπτώμενος προγραμματιστής δεν πέφτω κάτω από τις 6-8
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ηλικία: Κοντά στα 25. Ελάχιστο 2 ώρες (αν τρέχω όλη μέρα σε δουλειές, θα κάτσω το βράδυ). Ο μέσος όρος πάντως πρέπει να είναι κοντά στο 10ωρο. Σημειωτέον βέβαια ότι στον Η/Υ δουλεύω, μαθαίνω τα νέα, βλέπω ταινίες - σειρές, διαβάζω βιβλία ή κόμιξ, ακούω μουσική (κοιτώντας παρτιτούρες), παίζω παιχνίδια, μιλάω στο "τηλέφωνο", οργανώνω τα παραπάνω, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τα λέω αυτά γιατί δε μ' αρέσει η άποψη "χαζεύει στον Η/Υ", όταν κάνεις τόσα πράγματα, ενώ είναι (πιο) αποδεκτό ας πούμε το να κάθεται κανείς στην τηλεόραση για 3 ώρες, κάνοντας ουσιαστικά ένα πράγμα. Δέχομαι την παραπάνω άποψη, μόνο όταν λιώνω σε κάποιο παιχνίδι, που κι αυτό βέβαια το θεωρώ πολύ καλύτερο από την τηλεόραση, αν και κυρίως εξαρτάται από το παιχνίδι. Πχ το PES το θεωρώ "τηλεόραση". Το Longest Journey, όχι. ακριβώς αυτό, δικιά μου ηλικία 20
deminho11 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 19 και είμαι γύρω στις 3-4... Άλλες φορές και περισσότερο και άλλες καθόλου!
Danny7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 16μισο !εξαρταται τι διαβασμα εχω για την επομενη μερα αμα εχω πολυ αντε 2-3 ωρες αμα δεν εχω πανω απο 6-7!γενικως αμα ειμαι σε διακοπες ειμαι ολη την μερα στο πσ απο την ωρα που θα ανοιξω το ματι μου μεχρι να βγω καμια βολτουλα και οταν ξαναγυρισω παλι πσ (:!θελω να πω και εγω οτι δεν παιζω μονο games και μπαινω internet!βλεπω ταινιες ακουω μουσικη μιλαω με φιλους με μσν και skype...
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ηλικία 23.Πλέον τα πάντα τα έχω μεταφέρει μέσω υπολογιστή ενημέρωση, διασκέδαση, εργασίες, ακόμα και όταν παίζω κιθάρα πλέον έχω ανοιχτό pc διπλα μου. Οποτε γύρο στο 10ωρο στο νερό καθημερινά το χειμώνα θα έλεγα είμαι σε επαφή με υπολογιστή. offtopic.. Τα λέω αυτά γιατί δε μ' αρέσει η άποψη "χαζεύει στον Η/Υ", όταν κάνεις τόσα πράγματα, ενώ είναι (πιο) αποδεκτό ας πούμε το να κάθεται κανείς στην τηλεόραση για 3 ώρες, κάνοντας ουσιαστικά ένα πράγμα. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, τα media έχουν απενοχοποιήσει την τηλεόραση και γενικά νομίζω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια μάλλον αρνητική εικόνα για το internet και για την τεχνολογία, γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος στρέφεται προς τα εκεί. Η τηλεόραση ως μέσο είναι καθαρά παθητικό και δεν σε αφήνει ούτε να σκεφτείς ούτε να επεξεργαστείς πληροφορίες μονο να καταναλώσεις.Αντίθετα ακόμα και τα games (για τα οποία χιτλεριάζουν οι δημοσιογράφοι) είναι interactive και αρκετά από αυτά οξύνουν την σκέψη.Για να μην μιλήσω για την αισθητική που προωθεί η τηλεόραση, τα games τουλάχιστον είναι πιο δομημένα και πιο προσεγμένα από όλες τις απόψεις.
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 23 χρονος μαντραχαλος. Εχουμε και λεμε, κατα μεσω ορο 4 ωρες στην δουλεια και 4-5 οταν εχω ελευθερο χρονο στο σπιτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 25 ετών και οι ώρες μπροστά από το pc είναι ανάλογα με την μέρα...
kfyros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αισθάνομαι άσχημα (ή απλά οι γέροι του forum δεν έχουν τολμήσει να ποστάρουν). 37 ετών και γύρω στο 12ωρο χρήση υπολογιστή (δουλειά - δουλειά - δουλειά - ψυχαγωγία)
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (και ανάλογα αν ποστάρει με τα χέρια ή τα πόδια)
kid4computer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είμαι 14 και κάθομαι περίπου 5 ώρες την ημέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.