kostasR1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Η ερώτηση είναι πολύ απλή, είτε δουλειά, είτε στο σπίτι, είτε στο δρόμο..! θα ήθελα να ακουσω απαντήσεις και ηλικίες.. Να αρχίσω προσωπικά, πλέον 28 και 3-4 ώρες τις έχω άνετα.
nske Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ηλικία: 24 Λόγω εκτάκτων ή εποχιακών υποχρεώσεων/δραστηριοτήτων (όπως φαντάζομαι σε όλους) δεν είναι σταθερός ο χρόνος, μπορεί να τύχει και ημέρα που δε θα κάτσω ούτε μισή ώρα. Αλλά συνήθως γύρω στις 12.
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εχει τυχει να κατσω και 28 ωρες, εχει τυχει και να λειπω 5 μερες..... (ενοειτε οτι στις 5 μερες εκανα κατι καλυτερο...)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ηλικία: Κοντά στα 25. Ελάχιστο 2 ώρες (αν τρέχω όλη μέρα σε δουλειές, θα κάτσω το βράδυ). Ο μέσος όρος πάντως πρέπει να είναι κοντά στο 10ωρο. Σημειωτέον βέβαια ότι στον Η/Υ δουλεύω, μαθαίνω τα νέα, βλέπω ταινίες - σειρές, διαβάζω βιβλία ή κόμιξ, ακούω μουσική (κοιτώντας παρτιτούρες), παίζω παιχνίδια, μιλάω στο "τηλέφωνο", οργανώνω τα παραπάνω, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τα λέω αυτά γιατί δε μ' αρέσει η άποψη "χαζεύει στον Η/Υ", όταν κάνεις τόσα πράγματα, ενώ είναι (πιο) αποδεκτό ας πούμε το να κάθεται κανείς στην τηλεόραση για 3 ώρες, κάνοντας ουσιαστικά ένα πράγμα. Δέχομαι την παραπάνω άποψη, μόνο όταν λιώνω σε κάποιο παιχνίδι, που κι αυτό βέβαια το θεωρώ πολύ καλύτερο από την τηλεόραση, αν και κυρίως εξαρτάται από το παιχνίδι. Πχ το PES το θεωρώ "τηλεόραση". Το Longest Journey, όχι.
speedy23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν εχω να κανω τιποτα ολη την μερα,χαλαρα φτανω και το 8ωρο.Αποκλειστικα για σερφαρισμα και μανατζαρισμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Στο σπιτι και 2-3 ωρες. Στην δουλεια αναγκαστικά 8ωρο -προγραμματιστής.
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 30αρης πια (σνιφ σνιφ)... 8-9 ώρες στη δουλειά, και 2-3 μετά....σπιτι, για χαλάρωση !!!!!( κονόμησα και μια ωραία τενοντίτιδα, έτσι να μου βρίσκετε)!!!
georgemarios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 29 χρονων, προγραμματιστης και εδω 8ωρο μινιμουμ καθημερινες, συνηθως 10ωρο
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 6-8ωράκι. ανάλογα την ημέρα. στη δουλειά για αρχή (ευτυχώς έχω και ίντερνετ οπότε περνάει η ώρα) Τώρα σπίτι ο υπολογιστής είναι πάντα ανοιχτός.. Δεν κάθομαι ποτέ πάνω απο τον υπολογιστή.. αλλα επειδή τον έχω δίπλα στο σαλόνι, όταν είμαι σπίτι, κάθε λίγο και λιγάκι όλο κ κάτι χαζεύω ή όταν βαρέσει κάνα msn etc... Συνολικά πες 1-2ώρες στο σπίτι. Δεν είναι τόσο τραγικό πάντως το 8ωρο και το 10ωρο όσο ακούγεται γιατί πρώτον κάνεις τη δουλειά σου και δεύτερον όλα πλέον (εγώ τουλάχιστον) τα ξεκινάω απο το pc. Μουσική, ταινίες,νέα κτλ.. Οπότε όπως είπε ο manuel κάνεις πολλά πράγματα με ένα ματζαφλάρι.. Τουλάχιστον δεν ανοίγω σχεδόν καθόλου tv..
papahlamidas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 22 Απριλίων στο άνετο 12+ την ημέρα 8 ώρες είναι standard στην δουλειά και μετά όπως κάτσει στο σπίτι... εάν δεν βγω καμιά βόλτα δηλαδή.
Vagolas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 20 χρονων καθομαι στο pc 3 με 4 ωρες την ημερα το πολυ σερφαρωντας και παιζωντας παιχνιδακια!
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πέρσι ήμουν 29 ετών, ~10 ώρες στη δουλειά, 2-4 σπίτι σε κανονικές συνθήκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.