Προς το περιεχόμενο

Αναδυόμενα παράθυρα στην επιφάνεια εργασίας!

civperr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγω το pc μου εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας αυτά τα παράθυρα:

15ea34k.png

Αυτά συνεχίζουν να βγαίνουν χωρίς σταματημο.Αν όμως καταφέρω να τα κλείσω όλα τότε σταματούν:shock::shock::shock:Ξέρει κανείς τί μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Boot σε safe mode και τρέξε antivirus.

Αν και δε νομίζω να είναι ιός...κάτι πάει να βρεί και πετάει πολλαπλά errors. Μέσα δεν γράφει τίποτα το error box έτσι ?

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις το εξης : πατα στο start>run το "msconfig"

πηγαινε στην τελευταια καρτελα και δες τι ανοιγει στην αρχη που σου φαινετε κουλο, καποιο προγραμμα δηλαδη που δεν το εχεις εγκαταστησει ή καποια εφαρμογη που μπορει να μοιαζει με καποια απο τις δικες σου, αλλα να μην εχει ονομα κατασκευαστη, ή ειναι σε υποπτο χωρο...

αλλα σιγουρα, πριν κανεις οτιδηποτε, κοιτα να κανεις κανενα ελεγχο με ενημερωμενο προγραμμα για ιους

EDIT: οτι δεις που νομιζεις πως δεν ειναι σωστο, ψαξε στο ιντερνετ ή ρωτα σε καποιο φορουμ για να δεις τι κανει προτου το απενεργοποιησεις

Δημοσ.
...

αλλα σιγουρα, πριν κανεις οτιδηποτε, κοιτα να κανεις κανενα ελεγχο με ενημερωμενο προγραμμα για ιους

...

Έχω το Kaspersky Internet Security 2009 και με ένα full scan που έκανα βρήκε τα εξής:

2wmny12.png

Πριν δοκιμάσω κάποια από τις λύσεις που προτείνατε υπάρχει κάποια πιθανότητα κάποιο από αυτά τα παραπάνω να ευθύνεται για το πρόβλημα;

Δημοσ.

Eμμ...ναι είναι του "θείου":o:o:o αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό καθώς το έκανα install στο pc μου περίπου 2 εβδομάδες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και το πρόβλημα εμφανίστηκε χθες...Επίσης το έχω δώσει και σε φίλους και δεν τους παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα...

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 06 : 38 : 41-----

Τώρα που το πρόσεξα καλύτερα, κάτω δεξιά στο pc μου έχει εμφανιστεί το εξής εικονίδιο:

http://tinypic.com/player.php?v=2hr1t85&s=5

Τι γίνεται στο pc μου;;;;;;;:shock::shock::shock:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα το FM2009. Δες αυτό που σου είπα για το autoruns και ανέβασε ένα screen της 1ης σελίδας.

Αυτή η π@π@ρι@ το load πρέπει να είναι. Απενεργοποίησε το από το msconfig.

Δημοσ.

Λοιπόν έψαξα στην καρτέλα "Logon" αλλά δεν υπάρχει πουθενά κάποιο..."Load".

29zx9jb.png

Όμως με μία αναζήτηση Google με το όνομα Load! 0.48.13 βρήκα το εξής.

Eκεί λένε πως η μία λυση είναι η επαναφορά συστήματος και γίνεται επίσης αναφορά σε δύο αρχεία με όνομα "nero.bat" και "winword.exe".Αυτά φαίνονται και στο παραπάνω screenshot.

Δημοσ.

Αυτά τρέχουν από το μενού έναρξη->όλα τα προγράμματα->εκκίνηση

Δες αν έχει κάτι τέτοιο εκεί και αν ναι, σούταρέτα.

Απλά από περιέργεια, επειδή το nero.bat είναι αρχείο δέσμης, αν το βρείς στο παραπάνω μενού κάνε δεξί κλικ και επεξεργασία και κάνε copy-paste το περιεχόμενό του σε επόμενο μήνυμα να δούμε τι ακριβώς κάνει. Αυτός πρέπει να είναι ο υπεύθυνος.

Επίσης, το winword.exe δεν θα έπρεπε να κάνει λινκ στο system32 φάκελο αλλά στο program files

Τέλος, προτείνω να αφαιρέσεις τα Arcrobat assistand, Marketing tools, Quicktime task, Sun java update, Winzip quickpick και Daemon tools από την εκκίνηση. Το τελευταίο, μπορείς να το τρέχεις όταν το χρειάζεσαι.

Το AML δεν ξέρω τι κάνει στον vaio, αν δεν το χρειάζεσαι αφαίρεσέ το και αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...