Προς το περιεχόμενο

Western Digital 1TB HDD 86euros αλλα αργος..??

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σίγουρα δεν είναι πρόβλημα του δίσκου γιατί τον έβαλα σε έναν μετατροπέα sata->usb και τον είδε το pc κανονικότατα...

όπως προείπα έκανα bios update αλλά τίποτα... στο bios μία τον βλέπει, μια όχι, μία τον βλέπει 0 gb μία 2tb...

το σημαντικότερο είναι ότι αφού τον συνδέσω και ανοίξω τον υπολογιστή κάνει πάρα πολύ ώρα να μπουτάρει παρόλο που δεν έχω διαλέξει να μπουτάρει απο αυτόν τον δίσκο...

στον δίσκο έχω κάνει φορμάτ όταν τον σύνδεσα με usb

και κάτι άλλο, από τι στιγμή που έκανα το bios update μου βγάζει πριν το boot μαύρη οθόνη και μου λέει πως ο αριθμός ΑΑ δεν υποστηρίζεται(η κάτι τέτοιο) και να πατήσω enter για συνέχεια, πατάω enter και μπουτάρει κανονικά...

ξέρει κανείς τι φταίει? το bios update φταίει για αυτό είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

νόμος προσφοράς και ζήτησης...

οι δίσκοι αυτοί έφευγαν αμέσως και η έλλειψη που υπάρχει στην αγορά ανέβασε την τιμή . Υπομονή έρχεται ο 2ΤΒ και θα ρίξει τις τιμές σε όλους τους μεγάλους πιστεύω

Δημοσ.

Παίδες να ρωτήσω κάτι....Αγόρασα πριν 2 βδομαδες αυτόν τον σκληρό WESTERN DIGITAL 1TB WD10EACS CAVIAR GP SATA2 (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303900) με 58,8 eura (υποθέτω τυπογραφικό λάθος στο internet...;)).Το θέμα είναι ότι δεν έπερνε καν ρεύμα.....ενώ δλδ το σύνδεα στην μητρική (στην θέση του παλιού WD SATA που΄είχα) απλά δεν spinare καν... Το γύρισα πίσω για αντικατάσταση...και σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι το προιον με κωδικό τάδε πιστώθηκε στα 58.8 euro, ποσό που μπορώ να συμψηφίσω με νέα παραγγελεία!!! τι κανουμε τώρα...Από ότι είδα, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι σε έλλειψη...αλλά τιμολογείται στα 85,5 euro......Εγώ το πήρα 58,8 μετά από λάθος του e-shop (υπθέτω για το λάθος, εκτός αν ήταν ευκαιρία της στιγμής.....) ...Για πείτε πρέπει να δώσω την διαφορά ???...

• Super Moderators
Δημοσ.

μην δεχτείς το πιστωτικό και πες ότι θα περιμένεις να έρθει πάλι ο δίσκος για να σου δώσουν καινούριο...

Δημοσ.
μην δεχτείς το πιστωτικό και πες ότι θα περιμένεις να έρθει πάλι ο δίσκος για να σου δώσουν καινούριο...

Αυτό είχα σκοπό να κάνω....ευχαριστώ...(πάλι καλά που υπάρχει δικηγόρος στο σόι......ε ρεγλέντια ;) )

-----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 03 : 16 : 20-----

Αυτό είχα σκοπό να κάνω....ευχαριστώ...(πάλι καλά που υπάρχει δικηγόρος στο σόι......ε ρεγλέντια ;) )

Μετά από μικρή ευτυχώς αναμονή στο τηλ, τους είπα ότι δεν έδωσα ποτέ εντολή για κανένα πιστωτικό και ότι αφου δεν έχουν τον σκληρό, απαιτώ να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου πίσω...Έτσι και έγινε.....Πριν από 2 ώρες επέστρεψα από το Πλαίσιο με τον ίδιο σκληρό fully functional.....Αντε και άμα ξανακάνω αγορα από το e-shop πάνω από 40 ευρώ SHOOT ME!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...