Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παιδια αν τον ειδε στο BIOS, βαλε καποιο προγραμμα (π.χ. O&O disk director), και απλα καντε τον φορματ! Λογικο να μην τον βλεπει στα windows, αφου ειναι αφορμαριστος...
dark_banishing Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Συνήθως δεν τον βλέπει.. Σταματάει μια ώρα στην οθόνη που ψάχνει. Καμιά φορά που προχωράει τον βλέπει με κινέζικα. Είναι χαλασμένος στάνταρ..
koulouri Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παντως αυτο με το servise στα e-shop ειναι τραγικο.. Ειναι ικανοι να σου πουν: Θα τον ανοιξω να τον φυσηξω μπας και εχει κανα σκουπιδακι ( ανοιγει = ΤΙLT ) εχουν μεινει στην εποχη των super nitendo που φυσουσες την κασετα και μετα επαιζε!
KleKoR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν συνδέω τον σκληρό στο pc κάνει πολύ ώρα να ανοίξει... θα δοκιμάσω το πρωί disk director και θα σας πω... για αλλαγή το βλέπω και πολύ ταλαιπωρία... -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 12 : 29 : 53----- Τίποτα.. δοκίμασα partition magic, Acronis Disk Director Suite δεν τον βλέπουν... η πλάκα είναι οτι στο bios τον βλέπω, σε διάφορα μεγέθη, απο ogb εως 2tb.... χαχαχαχα καμια ιδέα κανείς? να τον γυρίσω πίσω?
pc_admin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μηπως μετα το θεμα : "Ελαττωματικοί Seagate Barracuda 7200.11" πρεπει να ανοιξουμε και ενα νεο "Ελαττωματικοί WD Caviar GP" ?? Μετα την πατατα της seagate με τα firmware λετε να εκανε καμια και η WD ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μηπως μετα το θεμα : "Ελαττωματικοί Seagate Barracuda 7200.11" πρεπει να ανοιξουμε και ενα νεο "Ελαττωματικοί WD Caviar GP" ??Μετα την πατατα της seagate με τα firmware λετε να εκανε καμια και η WD ??? με 3-4 αναφορές μόνο? αμφιβάλω
vengio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, μια ερώτηση: Έχω ένα εξωτερικό κουτί ICY BOX με δίσκο WD 250 GB IDE. Θα παίξει στο ίδιο κουτί ένας δίσκος WD 1ΤΒ SATA; Μήπως θα υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ δίσκου και κουτιού;
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ποιο icy box εχεις ?αν δεν εχει sata υποδοχη.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αν εχει μονο ide και πας να βαλεις δισκο sata, απλα θα μεινεις με το δισκο στο χερι.
KleKoR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Επικοινώνησα με το plus4u.gr που αγόρασα τον σκληρό, τους ενημέρωσα για το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα έρθει την δευτέρα ο κούριερ να πάρει τον "χαλασμένο" και να μου φέρει έναν καινούριο... Άψογοι!!!!
MasterX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 πάντως εγω ένα δίσκο απο e-shop που χτυπησε τον πρωτο μηνα, τον πηγα στο e-shop point της πολης μου και μου έστειλαν άλλο... δεν θυμαμαι ακριβώς ποσο καιρο έκαναν αλλά πρέπει να ήταν 2-3 εβδομαδες για την αντικατασταση.. Πάντως τον παρελαβαν πολύ άνετα...
KleKoR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Επικοινώνησα με το plus4u.gr που αγόρασα τον σκληρό, τους ενημέρωσα για το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα έρθει την δευτέρα ο κούριερ να πάρει τον "χαλασμένο" και να μου φέρει έναν καινούριο... Άψογοι!!!! Μου ήρθε χθες, τον δοκίμασα και πάλι τα ίδια.... τον πήγα σε έναν φίλο μου τον δίσκο και δούλευε κανονικά... οπότε φταίει λογικά η μητρική και η θύρες σάτα έτσι? θα ζητήσω αντικατάσταση από το e-shop.... Έχω αυτή τη μητρική: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528052 με δίσκους IDE δεν έχω πρόβλημα...
KleKoR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Επικοινώνησα με το plus4u.gr που αγόρασα τον σκληρό, τους ενημέρωσα για το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα έρθει την δευτέρα ο κούριερ να πάρει τον "χαλασμένο" και να μου φέρει έναν καινούριο... Άψογοι!!!! Μου ήρθε χθες, τον δοκίμασα και πάλι τα ίδια.... τον πήγα σε έναν φίλο μου τον δίσκο και δούλευε κανονικά... οπότε φταίει λογικά η μητρική και η θύρες σάτα έτσι? θα ζητήσω αντικατάσταση από το e-shop.... Έχω αυτή τη μητρική: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528052 με δίσκους IDE δεν έχω πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.