fe31h Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας Ενος φιλου μου ο υπολογιστης κλεινει οποτε του καπνισει (καμια φορα κανει και αναμονη!) !! Ειναι αγορασμενος απο κοτσοβολο... Η χρηση που του κανει δεν θα ελεγα πως ειναι και η καλυτερη...(κολλαει πολλες φορες και τον βγαζει απο την μπριζα...) Τωρα προσφατα του εκανε και μια αναβαθμιση (καρτα γραφικων και ραμ) Το προβλημα ηταν και πριν οποτε μαλλον αποκλειω το ενδεχομενο να φταιει η καρτα...(την οποια την καλυπτει το τροφοδοτικο) Αυτο το κανει και σε windows και σε linux, οποτε αποκλειουμε το ενδεχομενο να φταιει το λειτουργικο?? Σαρωση για ιους εκανε και με nod32 smart security... Παιζει να φταιει η πιθανος πολυ σκονη που εχει μαζεμενη??? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας...
fe31h Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 οκ θα του το πω να τις ξανατσεκαρει... αν και οποτε τις εχω δει εγω ειναι σε λογικα επιπεδα... αξιζει αλλη μια φορα...
Cr33p_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Να του πείς να εξετάσει τη μνήμη του μηχανήματος (RAM).
sam_@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Παιζει να φταιει η πιθανος πολυ σκονη που εχει μαζεμενη??? εε... μια κα8αριοτητα να φυγει η μπιχλα δεν βλαπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.