fe31h Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας... Ειμαι μαθητης σε ΕΠΑΛ πληροφορικης και ειμαι στον δευτερο χρονο... Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι χρειαζεται για να παω να δουλεψω ως μαθητευομενος σε καποιο καταστημα (πχ πλαισιο multirama)... Εκτος απο ΑΦΜ και καλη διαθεση χρειαζεται και τιποτα αλλο??
fullon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 γαιδουρισια υπομονη και μαζοχιστικες τασεις.. καλη τυχη
kage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 για πιο λογο θα πας σαν μαθητευομενος? αυτες οι εταιριες, οσους παιρνουν τους πανε στα κεντρικα για καμμια βδομαδα 2 κ τους μαθαινουν την δουλεια . μετα τους χωνουν σε οποια θεση εχει ζητηση
fe31h Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 για πιο λογο θα πας σαν μαθητευομενος?αυτες οι εταιριες, οσους παιρνουν τους πανε στα κεντρικα για καμμια βδομαδα 2 κ τους μαθαινουν την δουλεια . μετα τους χωνουν σε οποια θεση εχει ζητηση Ναι?? εμ δεν τα ξερω αυτα γι' αυτο ρωτησα εδω να δω τι μπορω να κανω.... Ναι αλλα...δεν πρεπει να ειναι ετσι απλα τα πραγματα... σωστα???
kage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ισως κ πιο απλα..."θυματα" ψαχνουν με 600ε κ υπερωριες.εφοσον φευγουν οσοι πανε,ψαχνουν συνεχεια για νεο αιμα.
fe31h Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Κοιτα... δεν με πειραζει να παιρνω και 600ευρω το μηνα! μικρος ειμαι ακομα, αν ξεκινησω απο τωρα θα ανεβουν σιγα σιγα ολα...!(και η εμπειρια και μαλλον το εισοδημα)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγω παλι βλέπω οτι σε αυτά τα καταστήματα θέλουν να έχεις σίγουρα προϋπηρεσία...
fe31h Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 και δηλαδη αν δεν εχεις? τζιφος η υποθεση??? edit: για αυτο λεω και εγω να παω να δουλεψω σαν μαθητευομενος...για να παρω προυπηρεσια....
kfyros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πάρε ένα τηλέφωνο και μίλα με το τμήμα προσωπικού τους. Μη φοβάσαι δεν δαγκώνουν. Άνθρωποι δουλεύουν κι εκεί μέσα. Και δεν χρειάζεται Ε9 για να δουλέψεις στο πλαίσιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.