HellasVagabond Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εχω πανω απο χρονο τα Vista X64 και δεν μου κολησε ποτε...Κριμα.
Antwni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Και σε εμένα που έχω Home Premium Vista 64 bit παίζει μια χαρά!!!
nurse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τι να πω, μου άρεσε κιόλας αισθητικά. ..!!! Έχω στα Vista όλα τα updates, αρκετό ελεύθερο χώρο στο C: και ram4G... cpu Q6600 Κάπου το πρόγραμμα μου είχε δώσει μια επιλογή στην φάση της πρώτης εκκίνησης για mode λειτουργίας. Εγώ έχω επιλέξει το High quality mode (δεν νομίζω να υπερεκτιμώ τον υπολογιστή μου τον πολυαγαπιμένο ;. Τώρα απορία για τον WMP HC . : Δεν χρειάζεται εγκατάσταση έτσι δεν είναι απλά τον τρέχω από το φάκελο αποσυμπίεσης του.; Οι 64bit codecs που δίνονται ξεχωριστά στη σελίδα κατεβάσματος του είναι είδη ενσωματωμένοι ή πρέπει να τους ενσωματώσω με κάποιο τρόπο εγώ; Για την ενσωμάτωση τι κάνω ακριβώς, γιατί δεν βρήκα στις επιλογές του mpc hc τέτοια επιλογή ή δεν την κατάλαβα. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τώρα απορία για τον WMP HC . :Δεν χρειάζεται εγκατάσταση έτσι δεν είναι απλά τον τρέχω από το φάκελο αποσυμπίεσης του.; Σωστά, απλά τον τρέχεις από τον φάκελό του. Οι 64bit codecs που δίνονται ξεχωριστά στη σελίδα κατεβάσματος του είναι είδη ενσωματωμένοι ή πρέπει να τους ενσωματώσω με κάποιο τρόπο εγώ; Είναι ήδη ενσωματωμένοι στο πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω. Εκτός αν (όπως έγραψα παραπάνω), θέλεις να χρησιμοπούνται οι συγκεκριμένοι codecs και από άλλους DirectShow-based players.
nurse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ok ευχαριστώ. Να επισημάνω για αυτό που έγραψα πιο πάνω για τον GOM. (μόλις τον απεγκατέστησα και εγκατέστησα από την αρχή) κολλάει όχι κατά την αναπαραγωγή ενός dvd αλλά όταν σταματάω την αναπαραγωγή του και πάω να κλείσω το πρόγραμμα. Περιμένω, περιμένω, περιμένω και τελικά με ρωτάνε τα vista εάν θέλω να περιμένω ή να κλείσουν το πρόγραμμα.
HellasVagabond Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Για DVD αναπαραγωγη τον θελεις ? Δεν τον χρησιμοποιω για DVD, μονο για αρχεια ταινιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.