Προς το περιεχόμενο

Ποια τα χαρακτηριστικά ενός καλού media player;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια κι εδώ. Ίσως είναι down ή υπερφορτωμένος για κάποιο λόγο o server που τσεκάρεται για updates.

edit: Nope, δεν είναι αυτό.

C:\Windows\pfirewall.log:

>2009-01-10 20:12:59 OPEN TCP 192.168.1.10 88.191.250.9 3308 80 - - - - - - - - -

>C:\Documents and Settings\parsifal>nslookup 88.191.250.9
Server:  dsldevice.lan
Address:  192.168.1.1

Name:    ganesh2.videolan.org
Address:  88.191.250.9

>C:\Documents and Settings\parsifal>ping 88.191.250.9

Pinging 88.191.250.9 with 32 bytes of data:

Reply from 88.191.250.9: bytes=32 time=258ms TTL=54
Reply from 88.191.250.9: bytes=32 time=260ms TTL=54
Reply from 88.191.250.9: bytes=32 time=280ms TTL=54
Reply from 88.191.250.9: bytes=32 time=254ms TTL=54

Ping statistics for 88.191.250.9:
   Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
   Minimum = 254ms, Maximum = 280ms, Average = 263ms

Κάτι άλλο παίζει, ας ελπίσουμε να είναι προσωρινό...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα downloads λειτουργούν κανονικά πάντως. Αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση, μπορείς να κατεβάσεις το αντίστοιχο αρχεείο εγκατάστασης από το site και να το τρέξεις. Απλά θα ζητήσει να απεγκαταστήσει την τρέχουσα πρώτα.

Δημοσ.

Το έκανα αυτό αφού δεν είχα άλλη επιλογή!!Τα είδες αυτά τα δύο first and second Από ότι λένε το έχουν πρόβλημα το έχουν και αυτοί!!

Δημοσ.

Μάλιστα. Αφού λένε οι ίδιοι οι developers ότι είναι bug ("known issue") και θα φτιαχτεί "when we have time", δε μένει τίποτα περισσότερο να πούμε εδώ. ;)

Δημοσ.
Δοκιμασες τον GOM και σου αρεσε ο VLC περισσοτερο ?

Εάν ρωτάς εμένα, δεν έχω προλάβει να βγάλω συμπέρασμα ακόμη για κανένα. Πάντως το GOM σε Vista 64 μου κώλυσε 3-4 φορές μέχρι τώρα... αν και σε εμφάνιση μου άρεσε αρκετά....

Δημοσ.

Εγω σε Vista Ultimate x64 δεν μου εχει κολησει ποτε παρα μονο αν προσπαθησω να παιξω μισοκαβασμενα βιντεο.

Σε ποιοτητα εικονας και ηχου ειναι πολυ μπροστα απο το VLC γιαυτο μου κανει εντυπωση που δεν το παρατηρησες.

Δημοσ.

Ο VLC σε HD περιεχόμενο δεν σκίζει κι όλας. Πολύ CPU ρε παιδιά, αλλά πολύ λέμε.

Δεν μου αρέσουν οι player με δικούς τους αποκωδικοποιητές.

Αλλά δεν ξέρω τί να κάνω για να παίξει HD o MPC-HC. Έχω το ffdshow με όλα τα φίλτρα του, αλλά τζίφος..

Ερώτηση περί Hardware Acceleration.

Oi σύγχρονες vga, ακόμα και οι ενσωματωμένες, υποστηρίζουν επιτάχυνση κάποιων φορμάτ. Τί πρέπει να κάνω για να το εκμεταλευτώ;

Χρησιμοποιώ νέους drivers πάντα, εντάξει. Αλλά τί άλλο θέλει;

Δημοσ.
Ερώτηση περί Hardware Acceleration.

Oi σύγχρονες vga, ακόμα και οι ενσωματωμένες, υποστηρίζουν επιτάχυνση κάποιων φορμάτ. Τί πρέπει να κάνω για να το εκμεταλευτώ;

Χρησιμοποιώ νέους drivers πάντα, εντάξει. Αλλά τί άλλο θέλει;

http://mpc-hc.sourceforge.net/DXVASupport.html

Δημοσ.

Parsifal for the win! Ευχαριστώ πολύ!

Πού μπορώ να δηλώσω οπαδός σου; :-)

Edit:

Πολλούς περιορισμούς βλέπω. Όχι MPEG-2, WMV..

Τι εννοεί με το "no intermediate filters such as DirectVobSub or ffdshow can be inserted between the decoder and the video renderer; Πρέπει να βγάλω το ffdshow; Και ποιός θα κάνει την αποκωδικοποίηση;

Δημοσ.

lol! Δεν υπάρχει fan group...ακόμη!

Κάτι άλλο που πρέπει να συμπληρώσω στα όσα γράφει το link που έδωσα: Για να έχεις GPU acceleration, πρέπει και το αρχείο video που προσπαθείς να αναπαράγεις να έχει κωδικοποιηθεί με τις κατάλληλες παραμέτρους ώστε να είναι συμβατό με DXVA. Αυτό δεν ισχύει απαραίτητα για όλα τα αρχεία με H.264 video, ειδικά όσα βρίσκεις στο Internet.

Αν παράγεις ο ίδιος περιεχόμενο, μπορείς να εξασφαλίσεις τέτοια συμβατότητα με την χρήση κατάλληλων ρυθμίσεων. Π.χ. το πρόγραμμα MeGUI διαθέτει έτοιμα x264 profiles συμβατά με DXVA.

Δημοσ.

To GOM τελικά σε εμένα κολλάει. Ότι δισκάκι και να βάζω.

(Λειτουργικό Vista 64)

Σειρά τώρα έχει ο MPC HC για δοκιμή. Θα βάλω την 64bit έκδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...