Greek-Chater Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ο θειος μου σε τρεις εβδομαδες θα παει καναδα και μαζι με το MacBook Aluminium 2.4 με 4 GB σκεφτομαι να μου παρει η το ipod touch ή το I-Phone τι λετε να παρω ??? Να παρω το 16 - 32 Gb? (Ipod Touch) Το 2 Gen τι διαφορα εχει απο το 1 Gen? Τι εχει το ipod και τι παραπανω το I-Phone? To I-Phone απο Καναδα στην Ελλαδα θα δουλευει με Sim Card CU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Για να δουλέψει απο Καναδά,νομίζω θέλει σπάσιμο. Το i-phone φυσικά είναι ΚΑΙ τηλέφωνο... Πάρε όσο χώρο χρειάζεσαι(16 ή 32)...Και των 8 υπάρχει. Για να δεις τις διαφορές του 2nd gen απο του 1 δες κανένα βιντεάκι στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε βολεύει να κουβαλάς την κουμούτσα aka iphone όλη την ώρα μαζί σου; Σε βολεύει μια συσκευή που δεν έχει ούτε ένα κουμπί για τηλέφωνό; Αν ναι προτίμησε το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μια βασικότατη διαφορά μεταξύ των δύο iPod... είναι ότι το δεύτερο δε σπάει (jailbreak). Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Οι υπόλοιπες δε μετράνε και τόσο. Το iPhone έχει τηλέφωνο, φωτογραφική, μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερο μέγεθος... που δεν έχει το iPod. Στα υπόλοιπα είναι ίδια συσκευή. Απλά, όπως έχω ξαναπεί, το iPhone θα το πάρεις αν θες gadetάκι. Όχι για τηλέφωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek-Chater Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μια βασικότατη διαφορά μεταξύ των δύο iPod... είναι ότι το δεύτερο δε σπάει (jailbreak). Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Οι υπόλοιπες δε μετράνε και τόσο. Το iPhone έχει τηλέφωνο, φωτογραφική, μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερο μέγεθος... που δεν έχει το iPod. Στα υπόλοιπα είναι ίδια συσκευή. Απλά, όπως έχω ξαναπεί, το iPhone θα το πάρεις αν θες gadetάκι. Όχι για τηλέφωνο! Απλα επειδη ολοι μου ειπαν οτι το ipod touch ειναι κατωτερο σε λειτουργιες απο το iphone... σας ρωταω.... Κατι αλλο 16 Gb για το ipod το touch αρκετα δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Για μένα και τα 8 είναι αρκετά αλλά ο άνθρωπος είναι άπληστο πλάσμα.... πάρε το 16άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Θα σε φτάσουν και τα 8GB. Εγώ είχα πάρει το 16άρι για να βάλω εκεί μέσα ΌΛΗ τη μουσική συλλογή μου, αλλά δυστυχώς η Apple είχε άλλη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Θα σε φτάσουν και τα 8GB. Εγώ είχα πάρει το 16άρι για να βάλω εκεί μέσα ΌΛΗ τη μουσική συλλογή μου, αλλά δυστυχώς η Apple είχε άλλη άποψη. Τι εννοείς με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ότι χρησιμοποιώ Linux και δε μπορώ να κάνω sync. Όχι ότι φτάιει η συσκευή, αλλά την παρακλειδώνουν νομίζω... Τώρα έχω μπλέξει. Κοινά partitions, τα Windows δε βλέπουν UTF-8 που περνάω τα ID3 tags στο Linux, και γενικά είναι σκ***κατάσταση. Αν είχα Windows για λειτουργικό μια χαρά θα 'ταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αν είχα Windows για λειτουργικό μια χαρά θα 'ταν. Όλα σχετικά είναι... εγώ δεν μπορoύσα να κάνω sync το iphone στο macbook ας πούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Κατι αλλο 16 Gb για το ipod το touch αρκετα δεν ειναι? Εξαρτάται από το library σου ... Και εγώ νόμιζα ότι τα 8gb του iPhone είναι αρκετά, αλλά από τα 2gb μουσικής που είχα, πήγα στα 5 σε ένα χρόνο ... Με αυτή την μεταιωρική άνοδο, του χρόνου ίσως να έχουμε και πρόβλημα Τώρα αν εσύ έχεις 3-4gb μουσικής, 16gb μάλλον θα είναι μια χαρά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εξαρτάται από το library σου ... Και εγώ νόμιζα ότι τα 8gb του iPhone είναι αρκετά, αλλά από τα 2gb μουσικής που είχα, πήγα στα 5 σε ένα χρόνο ... Με αυτή την μεταιωρική άνοδο, του χρόνου ίσως να έχουμε και πρόβλημα Τώρα αν εσύ έχεις 3-4gb μουσικής, 16gb μάλλον θα είναι μια χαρά .. Στο Pc μου εχω καπου στα 270 GB μουσικη :-D:-D:-D Aλλα λιγα ακουω απο αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.