Προς το περιεχόμενο

PSP Νέος Χρήστης

ILIAS01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα σε ολους και χρονια πολλα

μετα απο πολλη μελετη και διαβασμα σε αφτο το forum αποφασισα να αγορασο ενα

fat psp. αγορασα και την καταλιλι μπαταρια και το προβλιμα μου τορα ειναι το ποσ τηα βρο το firmware που εχει αφτο το psp που αγορασα. μιποσ καπιος εχει τιν καλοσινι να με βοιθηση ετσι οστε ολα να γινουν οπος πρεπει.

ευχαριστο για τιν βοιθεια σας

ilias01

Δημοσ.

καλισπερα σε ολους και χρονια πολλα

μετα απο πολλη μελετη και διαβασμα σε αφτο το forum αποφασισα να αγορασο ενα

fat psp. αγορασα και την καταλιλι μπαταρια και το προβλιμα μου τορα ειναι το ποσ τηα βρο το firmware που εχει αφτο το psp που αγορασα. μιποσ καπιος εχει τιν καλοσινι να με βοιθηση ετσι οστε ολα να γινουν οπος πρεπει.

ευχαριστο για τιν βοιθεια σας

ilias01

Δημοσ.

Καλωσορισες και οντως θα ήταν προτιμότερο να γραφεις στα Ελληνικά.Τώρα για να δεις ποιο λογσμικο εχει το σύστημα σου πηγαίνεις στο Settings->System->System Information

Δημοσ.
Ωραία.Τη πιο καινούργια έχεις :o

εγώ φίλε γιώργο θα έλεγα "άσχημα, την πιο καινούργια έχεις"

όσο πιο παλιό firmware τόσο το καλύτερο για τα υπόλοιπα που θέλει να κάνει ο φίλος

Δημοσ.

πολι οραι τοτε. επιδισ εχο διαωασι αρκετα αρθρα στο forum και εχο λιγο μπερδεφτη

μιπος μποριτε να μου υποδιξετε σασ παρακαλο ποσ τηα χεκινισο να κανο το φλασαρισμα.

ευχαριστο

Δημοσ.
πολι οραι τοτε. επιδισ εχο διαωασι αρκετα αρθρα στο forum και εχο λιγο μπερδεφτη

μιπος μποριτε να μου υποδιξετε σασ παρακαλο ποσ τηα χεκινισο να κανο το φλασαρισμα.

ευχαριστο

Δες εδώ :-)

εγώ φίλε γιώργο θα έλεγα "άσχημα, την πιο καινούργια έχεις"

όσο πιο παλιό firmware τόσο το καλύτερο για τα υπόλοιπα που θέλει να κάνει ο φίλος

Το ξέρω αυτό φιλαράκο...Δεν ήξερα οτι ήθελε να το σπάσει :o

Δημοσ.

φιλε γιωργο μιποσ μπορεις να μου υποδιχεις μια πιο σιγκεκριμενι τοποθεσια link με την ολη διαδικασια

γιατι οπος καταλαβενης ειναι η πρωτη φορα που κανο αφτο.

ευχαριστο

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 12 : 23 : 26-----

φιλε γιωργο μιπος μπορεισ να μου υποδιξης ενα πιο σιγκεκριμενο link οπου μπορο να κανο

το σπασιμο. διοτι οπος καταλαβες ειναι η προτη φορα μου.

ευχαριστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...