john lok Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας , για την αναπαραγωγη τραγουδιων χρησιμοποιω το Winamp το οποιο ειναι αρκετα ικανοποιητικο . Θα ηθελα να ξερω ομως αμα υπαρχει καλυτερο . Εχω ακουσει και για ενα αλλο το Media Monkey δεν ξερω αμα ειναι καλο . Ενδιαφερομαι κυριως για την ποιοτητα του ηχου . Αναφερομαι σε freeware προγραμματα .
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας ,για την αναπαραγωγη τραγουδιων χρησιμοποιω το Winamp το οποιο ειναι αρκετα ικανοποιητικο . Θα ηθελα να ξερω ομως αμα υπαρχει καλυτερο . Εχω ακουσει και για ενα αλλο το Media Monkey δεν ξερω αμα ειναι καλο . Ενδιαφερομαι κυριως για την ποιοτητα του ηχου . Αναφερομαι σε freeware προγραμματα . Και να μην είναι δωρεάν ρε μεγάλε....Θειο εσύ δεν έχεις;;;;;Όλοι έχουμε απο έναν καλό θείο που μας φέρνει ότι θέλουμε...Εσύ δεν έχεις; Έχω ακούσει καλά λόγια για τον VLC
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι το WinAmp. Αν θέλεις καλύτερο ήχο, πάρε καλύτερη κάρτα ήχου (δεν νομίζω να υπάρχει freeware) ή άλλαξε φίλτρα αναπαραγωγής. Το Media Monkey δεν είναι player αλλά ολόκληρη σουήτα διαχείρισης και οργάνωσης μουσικών αρχείων.
patsi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα,νομίζω το foobar θα σε ικανοποιήσει αρκετά.
Cygnus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ρε παίδες υπάρχει καμία αξιόπιστη λύση για να κάνω το winamp να παίζει και στα rear ηχεία και όχι μόνο στα front;
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοείς? Δεν ακούγεται τίποτα στα "rear"?
Cygnus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Όχι..Μόνο από τα δύο front έχω ήχο. Και προφανώς έχω ρυθμίσει τα Windows ώστε να έχω 5.1
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Στα υπόλοιπα (ταινίες κλπ.) έχεις κανονικά ήχο στα rear?
johzaf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μα πώς θα ακούς από τα πίσω; Αφού τα mp3 η γενικότερα τα audio tracks είναι στερεοφωνικά. Θα ακούσεις από όλα τα ηχεία μόνο σε περίπτωση που αναπαράγεις πεντακάναλο ήχο είτε από dvd είτε από sacd.
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Σύμφωνο και για να ακούσεις mp3 από πίσω δεν πρέπει να έχεις ρυθμίσει στα Windows 5.1 αλλά να τα ρυθμίσει στο να είναι ''στερεοφωνικά''!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.