Προς το περιεχόμενο

προγραμματα αναπαραγωγης τραγουδιών

john lok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

για την αναπαραγωγη τραγουδιων χρησιμοποιω το Winamp το οποιο ειναι αρκετα ικανοποιητικο .

Θα ηθελα να ξερω ομως αμα υπαρχει καλυτερο . Εχω ακουσει και για ενα αλλο το Media Monkey δεν ξερω αμα ειναι καλο . Ενδιαφερομαι κυριως για την ποιοτητα του ηχου . Αναφερομαι σε freeware προγραμματα . ;)

Δημοσ.
Γεια σας ,

για την αναπαραγωγη τραγουδιων χρησιμοποιω το Winamp το οποιο ειναι αρκετα ικανοποιητικο .

Θα ηθελα να ξερω ομως αμα υπαρχει καλυτερο . Εχω ακουσει και για ενα αλλο το Media Monkey δεν ξερω αμα ειναι καλο . Ενδιαφερομαι κυριως για την ποιοτητα του ηχου . Αναφερομαι σε freeware προγραμματα . ;)

Και να μην είναι δωρεάν ρε μεγάλε....Θειο εσύ δεν έχεις;;;;;Όλοι έχουμε απο έναν καλό θείο που μας φέρνει ότι θέλουμε...Εσύ δεν έχεις; :confused: :o

Έχω ακούσει καλά λόγια για τον VLC

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το WinAmp.

Αν θέλεις καλύτερο ήχο, πάρε καλύτερη κάρτα ήχου (δεν νομίζω να υπάρχει freeware) ή άλλαξε φίλτρα αναπαραγωγής.

Το Media Monkey δεν είναι player αλλά ολόκληρη σουήτα διαχείρισης και οργάνωσης μουσικών αρχείων.

Δημοσ.

Μα πώς θα ακούς από τα πίσω; Αφού τα mp3 η γενικότερα τα audio tracks είναι στερεοφωνικά.

Θα ακούσεις από όλα τα ηχεία μόνο σε περίπτωση που αναπαράγεις πεντακάναλο ήχο είτε από dvd είτε από sacd.

Δημοσ.

Σύμφωνο και για να ακούσεις mp3 από πίσω δεν πρέπει να έχεις ρυθμίσει στα Windows 5.1 αλλά να τα ρυθμίσει στο να είναι ''στερεοφωνικά''!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...