Προς το περιεχόμενο

Pages 09

tsirko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα το iWork 09 είναι πολύ καλό αλλα πραγματικά μου λείπει ενας ορθογράφος ελληνικών! Το cocoAspell δεν δουλευει ή εγώ δεν τα καταφέρνω! :rolleyes:

Δημοσ.

ok, noted!!!

σοβαρά τώρα, ουτε σε μένα δουλέυει το cocoaspell σε leopard

το περίεργο είναι οτι σε μερικές εφαρμογές δουλεύει μερικώς...π.χ.BBEdit

Δημοσ.

Σ' εμένα δουλεύει μια χαρά (με iWork 09 και Leopard). Στο System Preferences, στο εικονίδιο International, έχετε ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά ή τα Ελληνικά; Εγώ έχω τα Ελληνικά. Κάντε μια δοκιμή μήπως φταίει αυτό...

* Έχετε όμως υπόψη πως υπάρχει μια περίπτωση στις 100, κάποια εφαρμογή να μην δουλεύει σωστά αν δεν έχετε ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά. Οπότε, αν δείτε κάποιο πρόγραμμα να κάνει "κουλά" δοκιμάστε να βάλετε ξανά τα αγγλικά πρώτα. Εγώ πάντως δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Σ' εμένα δουλεύει μια χαρά (με iWork 09 και Leopard). Στο System Preferences, στο εικονίδιο International, έχετε ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά ή τα Ελληνικά; Εγώ έχω τα Ελληνικά. Κάντε μια δοκιμή μήπως φταίει αυτό...

* Έχετε όμως υπόψη πως υπάρχει μια περίπτωση στις 100, κάποια εφαρμογή να μην δουλεύει σωστά αν δεν έχετε ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά. Οπότε, αν δείτε κάποιο πρόγραμμα να κάνει "κουλά" δοκιμάστε να βάλετε ξανά τα αγγλικά πρώτα. Εγώ πάντως δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

Τα ελληνικά ούτος η άλλως μπαίνουν πρώτα στη λίστα και δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τη σειρά..(τουλαχιστον εγώ δεν εχω βρει...)

Όσονα αφορα το International, πρώτη γλωσσα έχω τα English αλλά και πάλι τπτ...

ποια έκδοση του cocoAspell εχεις;;;

Δημοσ.
Όσονα αφορα το International, πρώτη γλωσσα έχω τα English αλλά και πάλι τπτ...

Όχι, εκεί πρέπει να βάλεις πρώτα τα Ελληνικά (με drag-n-drop). Πιθανόν να χρειάζεται και restart μετά.

Δημοσ.

@georgeadams

To έκανα(+ restart) αλλά πάλι το ίδιο...

ποιο dictionary χρησιμοποιείς;;;αυτό που προσφερεται απο το site του cocoAspell;;;

Δημοσ.

Για κάποιο παράξενο λόγο το Aspell άρχισε να λειτουργεί και στο Pages 09 και στο Σαφαρι! Δεν ξέρω πως αλλά λειτουργεί! Μου αρκεί! :D

Δημοσ.

δυστιχώς σε μένα δε δουλευει Pages '08/ Pages '09...

Ρε παιδιά, τι ρυθμίσεις έχετε κάνει στο firewall;;;Εγώ έχω "Set access for specific services and applications"...παιζει να φταει αυτό;

Δημοσ.
Καλημέρες. Υπάρχει δυνατότητα να δουλέψω σε A3 διαστάσεις? Δεν βλέπω επιλογή..

Απευθείας επιλογή δεν υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να την δημιουργήσεις ;)

1. Άνοικσε το pages, επέλεξε το blank portrait ...

2. File -> Page Setup -> Paper Size -> Manage Custom Sizes

3. Επέλεξε το σύμβολο " + " και θα μπορείς να καθορίσεις τις διαστάσεις .. Για τις κόλλες A3 είναι :

29.72 cm x 41.91 cm

4. Βάλε 2 cm για printer margins ( ή ότι άλλο θέλεις ) ..

5. Μεταονόμασε το "untitled" σε "A3", πάτα οκ και μετά θα μπορείς να το επιλέξεις από το drop-down menu του 2ου βήματος ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...