sam_@ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 επιδη μαλλον εκει 8α απευ8ην8ω για αυτα που 8ελω για το pc μου,8ελω να μα8ω αν εχει μεγαλη ποικιλια σε hardware...στο site που μπηκα ομως δεν ειχε κ τιποτα...ετσι ειναι κ στα καταστηματα?
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Νάι κάπως έτσι είναι. Μην περιμένεις να δεις κανένα κατάστημα τύπου πλαίσιο. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ψωνίσεις από εκεί? Η πτώχευση της Altec ενδέχεται να τους βάλει λουκέτο...
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τελείως τυχαία πέρασα από το υποκατάστημα που χει στο The Mall. Ζήτησα πληροφορίες για έναν HDD και μου παν πως εκεί δεν έχουν κανέναν ετοιμοπαράδοτο (νομίζω τους περίμεναν). Δεν ξέρω αν αυτό λέει τίποτα ή αν είναι πολιτική της εταιρίας.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Με τόσα μαγαζιά που κυκλοφορούν ρε man εγώ θα πρότειαν να πας Micro μόνο αν εκεί έχεις βρει κάτι που πραγματικά το θέλεις και είναι σε καλύτερη τιμή. Δηλάδή αυτό που κάνουμε με κάθε μαγαζί, μονο που εδώ έχεις κι έναν λόγο παραπάνω. Απλώς μου φάνηκε ότι έχεις πολύ καλό και συγκεκριμένο λόγο να ψωνίσεις πολύ πράμα από εκεί αλλά βλέπω ότι μάλλον δεν έιναι έτσι, οπότε κάνε μια βόλτα και σε άλλα ηλεκτρονικά μαγαζιά
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει ακομη αυτο? Έλα ντε...Και εγώ την ίδια απορία έχω...Απο τότε που σταμάτησαν αυτήν την διαφήμιση με το ποντικάκι,νόμιζα οτι την είχαν κλείσει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ακόμα και παλιότερα που η Microland ήταν στο zenith της δεν την εμπιστευόμουν ιδιαίτερα... όταν υπάρχουν καταστήματα σαν το Πλαίσιο δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επιλέγεις Microland...
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μουλτιράμα...ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!!Έτσι έκαναν και σε μένα με έναν υπολογιστή που ακόμα τον περιμένω...
manosvar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ε, η αλήθεια είναι οτι τα multirama ψιλο-εως-χοντροτσιμπάνε τις τιμές. Θυμίσου , ο σκρουτζ είναι φίλος σου!
mirotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Παντως Κατερινη που περναω απο εξω απο το μαγαζι της Microland δεν υπαρχει ποτε κανενας μεσα (εκτος απο τους υπαλληλους¨ )
SwAToNeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Νάι κάπως έτσι είναι. Μην περιμένεις να δεις κανένα κατάστημα τύπου πλαίσιο. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ψωνίσεις από εκεί? Η πτώχευση της Altec ενδέχεται να τους βάλει λουκέτο... Πτώχευσαι η Altec Telecoms όχι η Altec. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Απλά δε δίνει πια 1 χρόνο δωρεάν ΑΡΥΣ συνδέσεις.
nikosdet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς αυτό θα έλεγα κι εγώ.. Άλλο η θυγατρική Altec Telecoms που πτώχευσε κι άλλο η μητρική Altec!!!
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εμένα δεν μου φαίνονται και τελείως άσχετες μεταξύ τους... http://www.techpress.gr/index.php/archives/4451: Η Microland βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολή θέση, καθώς ακόμα αναζητά το μερίδιό της στην αγορά. http://www.netweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=16755: Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Altec Telecoms επηρέασαν δυσμενώς τη ρευστότητα της συνδεδεμένης εταιρείας Microland, όπως επισημαίνει η τελευταία σε σημερινή ανακοίνωσή της.
SwAToNeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αφού ρε παιδιά η Altec Telecoms μέσα έβαζε την Altec και τα Microland τόσο καιρό. Τώρα θυμήθηκε η Altec αυτές τις υπεκφυγές; Μήπως της σκάσανε πολλά; Έχασε πελάτες λόγο οτι δε δίνει τσάμπα DSL πιά; Οικονομική κρίση κλπ κλπ; Και απλά το αποδίδει εκεί; Ο όμιλος Altec πάντως δεν έχει καμία σχέση με την Altec Telecoms και αντιθέτως έδινα και λεφτά. Αν δίνεις τσάμπα σχεδόν internet με κάθε pc και τώρα γιοκ λογικό να χάσει πελατία, είναι κ λίγο χαμηλά οι πωλήσεις τώρα στις γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.