Προς το περιεχόμενο

SSD ή Velociraptora????????

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως επιμένω υπέρ των slc (για δίσκο με εγκατεστημένο το λειτουργικό, προγράματα, παιχνίδια κλπ κλπ). Δεν είναι τυχαία τόσο πιο ακριβοί και εννοείται πως είναι πολυ πιο ανθεκτικοί στην χρήση συγκριτικά με τους mlc. Βέβαια αν το έχεις πάρει απόφαση it's ok :)

...απλά τη γνώμη μου λέω....και εγώ έχω λυσσάξει να πάρω ssd αλλά κρατιέμαι γιατί την χειροπιαστή διαφορά στην ταχύτητα την βλέπεις μόνο με slc.

Δημοσ.

καποιος που εχει ssd ειπε σε ενα forum οτι καθε μερα που περναει τρωει συνεχως degrade με ολο και λιγοτερες επιδοσεις :o :O

δεν ξέρω άμα ισχύει αλλά μου ακούγετε υπερβολικό

άμα πάρεις ssd δίσκο κατα πάσα πιθανότητα (100%) δεν θα χρειστείς page file nikosl ...

ούτε prefetch , ούτε superprefetch ... α και κάτι τελευταίο , ακούγετε ότι υπάρχει στα σκαρια patch για τα vista που θα βελτειώσουν τις επιδώσεις των ssd .

Δημοσ.

To αρχείο σελιδοποίησης έχει σχέση με την ποσότητα μνήμης, όχι με την ταχύτητα του δίσκου.

prefetch, superfetch,defragmentation κτλ όντως δεν χρειάζεται.

Αλλά ο εκαστοτε υποψήφιος αγοραστής πρέπει να ξέρει ότι τα υπάρχοντα λειτουργικά είναι βελτιστοποιημένα για σκληρούς δίσκους, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερα read write στους ssd και αυτός είναι ένας απο τους λόγους degrade.

Δημοσ.
To αρχείο σελιδοποίησης έχει σχέση με την ποσότητα μνήμης, όχι με την ταχύτητα του δίσκου.

prefetch, superfetch,defragmentation κτλ όντως δεν χρειάζεται.

Αλλά ο εκαστοτε υποψήφιος αγοραστής πρέπει να ξέρει ότι τα υπάρχοντα λειτουργικά είναι βελτιστοποιημένα για σκληρούς δίσκους, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερα read write στους ssd και αυτός είναι ένας απο τους λόγους degrade.

δεν αντιλέγω (δεν βάζω στην ίδια κατηγορία το pagefile με τα prefetch γιαυτό και οι "..." ,αλλά σε ένα σύστημα με τουλάχιστον 4Gb μνήμη είναι άχρηστο....(το φαντάζομαι αυτό γιατί αλλιώς ποιος ο λόγος να δώσεις 200+ ευρώ για ένα δίσκο)

Δημοσ.
590 ευρω βγενει ο 120gb vertex ειναι παρα πολλα...διαθετω max 200. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205609

κανα review του vertex?

Η αγορά ενός SSD δεν συμφέρει.

Εξακολουθεί να αναπτύσεται η τεχνολογία τους και αν αγοράσεις τώρα το θεωρώ πολύ πιθανό σε κανά 6μηνο να βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο.

Επίσης +1 σε όσα είπε ο nikosl

Δημοσ.

επειδη κ εγω ενδιαφερομαι για raptor μπορει καποιος να μου πει την διαφορα στην ταχυτηα στους ακολουθους? Τους εχω σε συγκριτηκο απο το πλαισιο.http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1161032%2c832456&page=2&comparelist=1161032+832456&category=69977741&catalog=20 Ευχαριστω...

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι τελευταία κομμάτια οι Raptor X και έχουν τιμή ότι να ναι...

και πόσο να βάλουν τους 150gb Velociraptor όταν ο 300gb κοστίζει λίγο πιο πάνω? δεν πρόκειται να πάρει κανείς τους 150ρηδες

Δημοσ.

Coreygaylas μην το ψάχνεις!Αφού είναι να αγοράσεις αυτόν τον καιρό Veloci είναι η λύση...

Σε λίγους μήνες οι ssd θα έχουν καλυτερέψει + ότι η τιμή τους θα έχει πέσει!:-)

Μέχρι τότε θα έχεις μαζέψει λεφτά και για ssd!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...