Προς το περιεχόμενο

Στιγμιαίο μήνυμα

Γηρυόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Γηριόνης:<BR><STRONG><P> Ναι αλλά αν κάποιος είναι online δεν είναι απαραίτητο να μπει και στο chat room. Ο μόνος τρόπος για να μπει κάποιος είναι να του στείλουμε προσωπικό μήνυμα που να του λέμε ότι είμαστε στο chat, να περιμένουμε να το δει και μετά να περιμένουμε να μπει. Ενώ με τη λύση που προτείνω εγώ μπορεί να ανοιχτεί ένα παράθυρο στο χρήστη και να μιλήσει στιγμιαία με κάποιον άλλον.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Συμφωνω απολυτα με αυτο...ισως η ιδεα για το κινητο που ειπα να ειναι λιγο τραβηγμενη(αν και στο μελλον μπορει να αποδειχτει ενδιαφερουσα)...<BR>Μακαρι παιδια να μπορουσα να βοηθησω και εγω στον προγραμματισμο,δυστυχως ομως δεν ειμαι φανατικος γνωστης του θεματος rolleyes.gif" border="0 ...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ntsili:<BR><STRONG><BR>Συμφωνω απολυτα με αυτο...ισως η ιδεα για το κινητο που ειπα να ειναι λιγο τραβηγμενη(αν και στο μελλον μπορει να αποδειχτει ενδιαφερουσα)...<BR></STRONG><BR><HR></BLOCKQUOTE><P> Πιστεύω ότι θα ήτανε πρακτικά άσκοπο. Ποιός ο λόγος να το κάνω από τη στιγμή που μπορώ να στείλω έναν μήνυμα σε έναν φίλο μου και να δω που βρίσκεται;<P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR><BR><STRONG><BR>Μακαρι παιδια να μπορουσα να βοηθησω και εγω στον προγραμματισμο,δυστυχως ομως δεν ειμαι φανατικος γνωστης του θεματος rolleyes.gif" border="0 ...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Δεν πειράζει αρκεί η θέληση. Κάνα άλλος υπάρχει που να θέλει και να μπορεί;

Δημοσ.

to mono pou mporei na ginei einai na ftiaksoume ena web chat me java i kai me flash to opoio tha xrisimopoiei cgi.etsi opoios xristis thelei tha mporei na mpainei sto chat (tha ienia mia epilogi mesa sto forum ksero gw) kai na mporoume na milame apo ekei.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by nethawk:<BR><STRONG>to mono pou mporei na ginei einai na ftiaksoume ena web chat me java i kai me flash to opoio tha xrisimopoiei cgi.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR><A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=chat" TARGET=_blank>Yparxei java irc</A> katw apo to forum "Moderators". smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Bennito:<BR><STRONG><BR><A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=chat" TARGET=_blank>Yparxei java irc</A> katw apo to forum "Moderators". smile.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Αυτό προσπαθώ να πω τόσο καιρό αλλά μου φαίνεται ότι πέρα βρέχει. Το chat room δεν είναι το ίδιο με το στιγμιαίο μήνυμα. Για να μιλήσεις σε κάποιον στο chat room πρέπει να είναι και οι δύο μέσα (δηλαδή να περιμένειος μήπως κατά τύχη μπούνε και οι δύο) ενώ με το στιγμιαίο μήνυμα μπορείς να μιλήσεις χωρίς να είναι κανένας μέσα.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να γραφτεί σε Java για να μπορούνε να το πάρουνε όλοι ασχέτως λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμας (για ακόμα μία φορά φαίνεται η ανωτερότητα της Java εδώ πέρα).

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι applet. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι application. Απλώς πρέπει να είναι κάτι που να το έχουνε όλοι οι insomniacs (ή τουλάχιστον αυτοί που θέλουνε να ανταλάσσουνε στιγμιαία μηνύματα) αλλιώς πώς είναι δυνατόν να δεις πότε μπαίνει ο χρήστης; Εγώ το φαντάζομαι ως ένα μικρό client ο οποίος θα περιμένει να ενεργοποιηθεί. Με το που δεις ότι κάποιος φίλος σου είναι online κάνεις κλικ στο όνομά του (ή σε μία επιλογή "instant message" για παράδειγμα) στο profile του και αμέσως αυτό ενεργοποιείται (στον υπολογιστή σου), ανοίγει ένα java window και σου βγάζει το μήνυμα. Όπως δηλαδή το MSN Messenger Service της Microsoft. Κατεβάζεις το πρόγραμμα, το κάνεις install και αυτό περιμένει να μπει κάποιος φίλος σου που έχεις στη λίστα. Με το που μπει κάποιος αυτό αυτόματα σου λέει ότι έχει μπει και αν θέλεις του στέλνεις μήνυμα. Βέβαια δε θα είναι ακριβώς το ίδιο αλλά παρόμοιο.<P> Επίσης κάτι άλλο που θα μπορούσε να γίνει είναι να μην έχουμε αυτό το προγραμματάκι όλοι αλλά με το που κάνεις κλικ στο όνομα κάποιου ο server της insomnia να ανοίγει αμέσως ένα άλλο browser window με μία java applet και να μιλάνε οι δύο clients. <P> Βέβαια όλα αυτά είναι σκέψεις. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά αν μαζευτούμε μερικοί και το ψάξουμε είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε.<p>[ 20-09-2001: Message edited by: Γηριόνης ]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Sean:<BR><STRONG>Υπάρχει πάντα και η λύση του ICQ... tongue.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Ναι αλλά δεν έχουμε όλοι ICQ. Και πες ότι έχουμε. Αν εγώ πάω σε ένα internet kafe ή σε έναν φίλο μου που δεν έχει τι γίνεται τότε;

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by nethawk:<BR><STRONG>na ftiaksoume dld ena jaba applet kai na to exoun oloi oi insomniacs?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Κοίτα αν δε θέλουμε να έχουμε όλοι ένα java πρόγραμμα που να ακούει για συνδέσεις από φίλους μας τότε η μόνη λύση είναι java applet. Κανένας δε χρειάζεται να κατεβάσει τίποτα, δε χρειάζεται να κάνουμε install τίποτα και δε χρειάζεται να αλλάζουμε configurations κλπ αν χρησιμοποιούμε άλλο υπολογιστή. Ακόμα πιο εύκολο. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι applets λόγω έλλειψης standards δεν τρέχουνε το ίδιο σε όλους τους browser. Μία applet που τρέχει κάλλιστα στον IE μπορεί να μην τρέχει στον Opera κλπ.

Δημοσ.

Εχω μια προταση , το Paltalk το οποιο ειναι αρκετα ευκολο να το σεταπαρεις και αρκετα μικρο για να το κατεβασεις.<BR>Μπορεις και voice και να σε εκουνε ολοι που ειναι μεσα. Για δειτε το !!!!<P> cool.gif" border="0 cool.gif" border="0 cool.gif" border="0

• 11 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Απριλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 14 Απριλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

LoL το θεμα ειναι 12 χρονών!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...