ALXIOA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αγορασα ενα νεο σκληρο δισκο..για να αντικαταστισω τον πιο μικρο σε χωριτηκοτητα που εχει το λαπτοπ...ο δισκος ειναι σατα...τον εβαλα μεσα αλλα στο λαπτοπ...τωρα εδω ειναι το προβλημα... αν παω συστημα ιδιοτητες διαχειρηση υλικων ...σκληροι δισκοι βλεπω και τους 2 δυο σκληρους δισκους...ο παλιος ειναι μαστερ ενω ο νεος σλειβ..και οι 2 ειναι ενεργοι και λειτουργουν κανονικα...ειδα απο τις ιδιοτητες... αν παω ο υπολογιστης μου βλεπω μονο τον c:...δεν βλεπω τον νεο σκληρο... τι πρεπει να κανω για να δω και τους δυο σκληρους στον (υπολογιστη μου)...???
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 πιστευω πως αν βάλεις το acronis και φορμαρης τον σκληρο θα τον βρει ή αν το κανεις μεσο των cd των wind
ALXIOA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 δεν θα επρεπε να μου τον εμφανισει αυτοματα αφου τον βλεπει στην διαχειριση υλικων..??
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Όχι, δε θα έπρεπε. Οι καινούργιοι δίσκοι δεν περιέχουν καν partitions, πώς να σου εμφανιστεί αυτόματα drive letter; Για να τον δεις στον Windows Explorer ή στο My Computer: Start > Run... > diskmgmt.msc [ENTER] Ανοίγει το MMC module του Disk Management. Από εδώ, θα πρέπει να τον βλέπεις κανονικά το δίσκο ως φυσική συσκευή. Οπότε, κάνε δεξί κλικ επάνω του (πρόσεξε μην επιλέξεις τον 1ο δίσκο του συστήματος!), φτιάξε ένα ή όσα θες partitions και κάνε τα στη συνέχεια format.
ALXIOA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 OK...σε ευχαριστω θερμα φιλε μου...ολα καλα..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.