eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας αν σε ενα συστημα με μικρες απιτησεις ρευματος βαλω ενα τροφοδοτικο πολυ μεγαλυτερο θα υπαρξει προβλημα η θα με βοηθησει καθολου;; Πιο συγκεκριμενα εχω στον υπολογιστη μου ενα τροφοδοτικο 420 και ενας φιλος μου μου εδωσε ενα 800 να το βαλω η θα εχω προβληματα ;; ευχαριστω
nick#18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 οχι προβληματα δεν θα εχεις ισα ισα μπορει να παει και καλητερα αλλα πιοσ ο λογος να καιει τοοοσο ρευμα για κατι μικρο....πια ειναι η χρηση του pc?
eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 το pc το εχω για downloads αλλα καμια φορα παιζω και κανα παιχνιδι αν ειναι πιασμενος ο καλος υπολογιστης :-(
nick#18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αν ειναι ενταξι με το υπαρχον πιος ο λογος? φυσικα ειναι επιλογη σου... τι μαρκα ειναι αυτο που εχεις και τι αυτο που σου εδωσαν??? και στο καλο σου pc τι μαρκα psu και ποσα watt ειναι??? γιατι αν ειναι να αλαξεις εκεινο...
eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στο αλλο pc εχω COOLERMASTER RS900 UCP 900W τωρα στο μικρο δε θυμαμαι τι μαρκα ειναι και βαριεμαι να το κοιταξω το αλλο που μου χαρισαν ειναι thermaltake
nick#18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αν ειναι κανενα no-name στο αλλο pc αλαξε το...
nick#18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 αν ειναι p4 το αλλο προσεξε να βαλεις το σωστο τετραπινο... με το μαυρο κιτρινο οχι μαυρο πορτοκαλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.