Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γιατί τόση τρέλα με τα 7;Τα περίμενα διαστημικά κι όχι vista++ γιατί είναι καλύτερα από τα Vista και ας κάνουν μόνο highlight τα μάτια του Hittler http://xkcd.com/528/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γιατί τόση τρέλα με τα 7;Τα περίμενα διαστημικά κι όχι vista++ Eντάξει δεν είναι τέλειαα αλλά μετά από κάμποσα χρόνια (XP) είναι μιά σοβαρότερη πρόταση απο την ms.. Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience. lol:) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2009 από status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδιά με amd Athlon64 Dual Core 4200, msi nforce4 board με 2gigs ram και μια nvidia pci-e 2ετίας (directx9 compatible) θα παίζουν όλα και θα δουλεύει οκ? (με xp πετάει, από περιέργεια να τα βάλω ή όχι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδιά με amd Athlon64 Dual Core 4200, msi nforce4 board με 2gigs ram και μια nvidia pci-e 2ετίας (directx9 compatible) θα παίζουν όλα και θα δουλεύει οκ? (με xp πετάει, από περιέργεια να τα βάλω ή όχι?) εγω εχω amd64 3,500+ 2gb DDR ram και παει super, πολυ καλυτερα απο τα vista οποτε ναι μια χαρα θα σου πηγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μόλις τα κάνεις εγκατάσταση πρέπει να περνάς πάλι driver από τα CD όπως στα xp ή είσαι κομπλέ από την αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πάντως keys ακόμα να βρούμε.... Άντε και τελειώνουν οι 30 ημέρες! Προσωπικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα 7 μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γιατί μάθαμε από που θα προμηθευτούμε τον σειριακό; Από το link του neowin πάντως κατεβαίνουν μιά χαρά..χμ.. Site: http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso 32bit Site: http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULXFRE_EN_DVD.ISO 64bit Παιδιά τα κατέβασα από εδώ Θέλω να ρωτήσω εάν χρειάζεται κάποιο κλειδί να δουλέψει και εάν μπορώ σε κάποιο νέο στημένο μηχάνημα να βάλω αυτό το λειτουργικό? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να ρωτήσω εάν χρειάζεται κάποιο κλειδί να δουλέψει Όχι, εγκαθίσταται ως δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Υπερ αρκετός χρόνος για να δοκιμάσεις μια ΚΟΙΤΑ> BETA <ΚΟΙΤΑ έκδοση του υπό κατασκευή λειτουργικού. εάν μπορώ σε κάποιο νέο στημένο μηχάνημα να βάλω αυτό το λειτουργικό? ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaharias13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 καλημέρα drivers θα βάλω αυτούς τον βίστα σωστά;στο λάπτοπ μου θα τα βάλω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 τελικα κατοπιν ωριμου σκεψεως,αποφασισα να μην την κατεβασω προσωρινα. οι λογοι πολλοι. αυτην την στιγμη εχοντας τα vista sp2,το pc παει σφαιρα,μετα πρεπει να ενημερωνω καθημερινα το blog μου και στην περιπτωση που γινει καποια στραβη,φτου και παλι απο την αρχη,επειτα εχω μονο ενα pc οποτε γιατι να το κανω δοκιμαστηρι και μετα απο ενα διαστημα να βγαζω να βαζω να κανω φορματ κ.λ.π. επειτα την ελληνικη γλωσσα θα την δωσουν τον Μαρτιο οποτε εχουμε καιρο. σε τελικη αναλυση θα παρακολουθησω τις εντυπωσεις και τα προβληματα αλλων χρηστων και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καποιος να μας πει τα Min. Req. για να ξερω αν θα τα δοκιμασω σε Virtual η Physical Machine... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καποιος να μας πει τα Min. Req. για να ξερω αν θα τα δοκιμασω σε Virtual η Physical Machine... Εγώ την έβαλα σε VM (Microsoft Virtual PC '07) δίνοντάς της 800MB μνήμη. Έπιανε τα 400 όταν έτρεχε. Ακόμα και με 500 μπορείς να τη βάλεις. Αν και σε VΜ με εικονικό σκληρό σε IDE σκληρό δίσκο, μου τρέχει αρκετά εως πολύ καλά. Το μόνο "μειονέκτημα" σε VM είναι πως λόγω της εξομοίωσης στην κάρτα γραφικών δεν δείχνει το aero στο σκιν, αλλά ποιός νοιάζεται (να φανταστείς το πήρα χαμπάρι μετά από μερικά λεπτά, χα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Στο οριο για Physical ειμαστε τοτε. Πειτε με παραξενο, αλλα πανω απο 1GB RAM το θεωρω σπαταλη. Κατεβηκε το 41%. Αναμονη. (Χαθηκε ο κοσμος να μας δωσουν ενα torrent? 2009 ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djapal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εχουν βγει εδω και κανα μηνα τωρα θα τα κατεβασεις εσυ?Lol! ντροπή του παιδιού που δεν τα κατέβασε από την πρώτη μέρα! απαπαπαπα Ρε δε πάμε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis 754 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αξίζει το beta ή θα το κατεβάσω άδικα;(και πιάνει και 2.4 GB) Θα χάσω τα αρχεία μου ή είναι απλός για εμφάνιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα