Demetris77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 και γω crt εχω και μια χαρα εφτιαξα το refresh rate απο το personalize/ display settings/ advanced Εχεις επιλογες refresh rate χωρις να εχεις περασει τον οδηγο της καρτας φιλε..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) [quote name='random;2516713 πήγα στο nvidia.com οπου έχουν βγάλει την εκδοση 181.20 (26/12/2008) . την εγκατέστησα και μάλλον λύνει το πρόβλημα. (στην αρχή της εγκατάστασης ο installer έχει τίτλο "windows 7 display drivers") στο nvidia.com μην ψάχνετε για "Win7 drivers" στο wizard. Κατεβάστε τους οδηγούς Vista (32 ή 64' date=' ότι 7ρια έχετε).[/quote'] Ελα ρε! Ποτε ξεφυτρωσαν αυτοι?....nice! AΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!Δεν ειναι WDDM 1.1!!!!!!Ενω αυτοι που βγαινουν απτο update ειναι. So what do you get with WDDM 1.1? For starters, the DWM will use DirectX 10 instead of 9 and offer some nice performance enhancements. DWM will now use the same consistent amount of system memory no matter how many windows are open. Your graphics card memory usage will still increase as you open more windows, but that amount of memory is cut in half relative to Vista.The end result is that Windows 7 will use dramatically less memory as you open additional windows on your desktop. It should also be faster and more efficient at rendering the desktop. Και επισης δεν χρειαζονται restart για την εγκατασταση τους απο οτι ειδα οταν τους περασα! LOL full αρθρο http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2334155,00.asp Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2009 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetris77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) και γω crt εχω και μια χαρα εφτιαξα το refresh rate απο το personalize/ display settings/ advanced Μπραβο φιλε αν το καταφερες χωρις τον οδηγο της καρτας. Σε μενα χωρις τον οδηγο δεν εχει επιλογη αλλαγης του refresh rate.. δυστυχώς.. Και δεν βγαινει και στο update η καρτα οπως λεει η nvidia, ουτε καν υποστηριζεται σε vista τουλαχιστον. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2009 από Demetris77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και έχω εγώ τώρα την απορία: θα μπαίνουν αυτά σε μικρά netbook;;; (που τώρα έχουν xp ή linux) Να δω πως θα τα χωρέσουν στους 4/8GB ssd.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
some1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 οι ssd εννοείται πως δεν θα παραμείνουν σε τέτοια μεγέθη και χαμηλές επιδόσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Σωστό κι αυτό. Εγώ σκέφτηκα το τώρα αλλά τα seven έχουν δρόμο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Και έχω εγώ τώρα την απορία: θα μπαίνουν αυτά σε μικρά netbook;;; (που τώρα έχουν xp ή linux) Να δω πως θα τα χωρέσουν στους 4/8GB ssd.... Δηλαδη ειναι μικροτερα απο τα vista. Βασικα, αμα μπουν σε netbooks, θα παιξει custom installation. Μπορεις να το κανεις και απο το σπιτι σου με το vLite . Βασικα, μην νομιζετε οτι ειναι κωδικας του λειτουργικου ολα αυτα τα Γιγα. File Repositories ειναι, και drivers για συσκευες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) εχει καταφερει κανεις με audigy 2/4 να ακουσει σωστα τον ηχο σε αυτο το λειτουργικο? τα ηχεια παιζουν σε οποια εντασει θελουν αυτα και ωραις ωραις ο ηχος χαλαει... (εχω φυσικα drivers για vista επανω μια και ειναι συμβατα) ολα αυτα σε σετ ηχειων 5.1 (και στερεο τα ιδια κανει...) και αν θυμαμε καλα τα ιδια (γνωστα) προβληματα ειχαv και τα vista με αυτες τις καρτες... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2009 από activex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatis_uoa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, εβαλα και εγω τα windows 7 αλλα δεν μου βλεπει το ethernet. Η μητρικη μου ειναι η asus p5kc μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να λυσω το προβλημα γιατι δεν μπορω να μπω στο νετ απο το πισι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, εβαλα και εγω τα windows 7 αλλα δεν μου βλεπει το ethernet. Η μητρικη μου ειναι η asus p5kc μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να λυσω το προβλημα γιατι δεν μπορω να μπω στο νετ απο το πισι? Attansic L1 Gigabit Ethernet Controller έχει έ; Δοκίμασες να βάλεις τους οδηγούς των Vista απο το CD εγκατάστασης της μητρικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatis_uoa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ναι και εβγαλε μηνυμα οτι οι drivers δεν υποστηριζονται απο το λειτουργικο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να εκτελέσεις το exe σε κατάσταση συμβατότητας με Vista. Αν δεν πιάσει αυτό, κάνε χειροκίνητη εγκατάσταση μέσω του Device Manager. Μόλις φτάσεις στο σημείο που έχει το κουμπί Have Disk κατεύθυνέ το στον φάκελο Vista του Attansic να βρει το κατάλληλο .ini αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatis_uoa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν τελικα λυθηκε το προβλημα. Κατεβασα τους drivers για vista και τους περασα μεσω update driver απο device manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εχει καταφερει κανεις με audigy 2/4 να ακουσει σωστα τον ηχο σε αυτο το λειτουργικο? τα ηχεια παιζουν σε οποια εντασει θελουν αυτα και ωραις ωραις ο ηχος χαλαει... (εχω φυσικα drivers για vista επανω μια και ειναι συμβατα) ολα αυτα σε σετ ηχειων 5.1 (και στερεο τα ιδια κανει...) και αν θυμαμε καλα τα ιδια (γνωστα) προβληματα ειχαv και τα vista με αυτες τις καρτες... Φιλε μου, το προβλημα με τους ελλατωματικους drivers που βγαζει η creative για τα vista ειναι γνωστο. Προβληματα σαν αυτα που περιγραφεις. Σπασιματα, και παρασιτα στον ηχο, αυξομεινωσεις εντασης κ.λ.π. Ευτυχως, ενας τυπας ονοματι Daniel_K που αγανακτησε με τους corporate weasels που βρισκονται πισω απο την creative, -και για λογους που αγνοω, ισως επειδή οι μονες καρτες που δουλευουν σωστα ειναι η καινουριες της υψηλης κατηγοριας των 100Ε αρνουνται να φτιαξουν τους drivers τους- πηγε και εφτιαξε απο μονος του ενα δικο του patch/fix που λυνει το προβλημα. Σε μια αλλη συζητηση σε καποιο φορουμ, με ιδια προβληματα, με αυτα που περιγραφεις, καποιος το δοκιμασε και ολα λυθηκαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα