paonikgt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 τα αρχεια iso στα win7 64bit πως θα τα φορτωσω? εχω δοκιμασει daemon tools,power iso,alcohol αλλα τζιφος.... κανενα αλλο ξερετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetris77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 To Win DVR 3 το κανει εγκατασταση αλλα δεν το τρεχει. Βεβαια δε νομιζω να ετρεχε κ στα Vista.. -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 02 : 39 : 22----- τα αρχεια iso στα win7 64bit πως θα τα φορτωσω?εχω δοκιμασει daemon tools,power iso,alcohol αλλα τζιφος.... κανενα αλλο ξερετε? CopyToDVD..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Θα περιμενω να βγει το λειτουργικο συστημα στα ελληνικα και μετα απο τα θετικα σχολια που ειδα εδω ισως προχωρησω σε update απο vista που εχω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αυτο θα πει multitasking!!! http://www.youtube.com/watch?v=fLsfZL77mXE ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σε virtual machine εμένα δεν μου μπαίνανε, είχε κολλήσει κάνα μισάωρο στο completing installation, για dual boot θα περιμένω RC καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 τα αρχεια iso στα win7 64bit πως θα τα φορτωσω?εχω δοκιμασει daemon tools,power iso,alcohol αλλα τζιφος.... κανενα αλλο ξερετε? το daemon δεν δουλευει ουτε στα 32-bit. έβαλα το επίσης δωρεάν Virtual Clone Drive 5411 γραφτηκε οτι δουλεύει και το Poweriso 3.9 (στα 32) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) η εκδοση αυτη ποτε ληγει ? μπορει να παραταθει η ληξη? Υπαρχει καπου συγκριτικο FPS winxp-vista win7? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2009 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 χωρίς serial, και ενεργοποίηση, 30 μέρες. συν 2 παρατάσεις, παμε 90 (γράφτηκε εδώ πιο πάνω πώς) με κλειδί και ενεργοποίηση, λήγουν Αυγουστο 2009. (πάλι, εδώ δόθηκαν κλειδιά). μεχρι τον 8/09 ελπίζουμε να υπάρχει beta2, beta3 ή RTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 από vista 32bit μπορείς να κάνεις update σε windows 7 64 bit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 VMware λειτουργεί κανονικά σε 32-bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 από vista 32bit μπορείς να κάνεις update σε windows 7 64 bit; και επειδή δεν απάντησε κανείς, το είδα μόνος μου... Την πάτησα και κατέβασα την 64 bit εκδοση τσάμπα. Από vista 32bit δεν γίνεται να κάνεις upgrade σε windows 7 64 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viatherm Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 "ανεβηκε" ο σερβερ τους πριν 1 λεπτο καταφερα να συνδεθω και ξεκινησα να κατεβαζω τα win 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Χμμμ, μια και τα δοκιμασατε, ποσο χωρο στο partition πρεπει να εχω για να τα εγκαταστησω; Μονο ποσο θελει το λειτουργικο για να εγκατασταθει και ποσα γεμιζει για να δουλεψει (δηλαδη με αλλα λογια, ποσο χωρο εχετε στο δικο σας partition μειον ποσα ελευθερα σας δειχνει ο explorer στο πρωτο boot). Θελω να δω και γω απο πρωτο χερι τι μας ετοιμασαν αυτα τα 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetris77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 16GB συνολο Θελει φιλε. Εγω του δωσα 25 να χει χωρο να τρεχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterp@n^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 αυτο με τα mp3 και το patch που λεει στην αρχη του post ισχυει?? προσπαθησα να το κανω install κ μου λεει οτι το εχει ηδη :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα