sokonik_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Για ελληνικα ειναι πολυ νωρις ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι,,,,,,.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναι βάλτο πάλι αλλά με κανένα flashget θα είσαι πιο σίγουρος Το Flashgot εννοεις? Ή τον dl manager flashget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τον download manager:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά αφού καίγεστε τόσο πολυ να τα κατεβάσετε γιατί δεν το κάνετε από κάποιον torrent server ή ακόμα καλύτερα από rapidshare; H έκδοση που είχε γίνει leaked είναι ολόιδια με αυτή. Κάθεστε και παιδεύεστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 status σωστος με το flashget κατεβαζω με ~1mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με 250 -360 περίπου...άχχχχ άτιμη φορθνετ..:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά αφού καίγεστε τόσο πολυ να τα κατεβάσετε γιατί δεν το κάνετε από κάποιον torrent server ή ακόμα καλύτερα από rapidshare; H έκδοση που είχε γίνει leaked είναι ολόιδια με αυτή. Κάθεστε και παιδεύεστε... Αυτο ειπα και γω και με αρπαξαν απτον λαιμο!LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 είμαι στο 28% το κατεβαζω απο τις 1 -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 03 : 00 : 43----- μου λεει ποως ειναι 3,15 γ χεχε κατεβαζω το pack 1 μαζι μάλλον χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ευτυχώς που υπάρχουν τα καλά παιδία που τα σηκώνουν σε private trackers (closed registrations sorry) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια εγω τα κατεβασα.Το θεμα ειναι οτι θελω να τα γραψω σε DvD μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να τα γραψω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Με 40ΚΒ/s παει εμενα. Θα θελα να ξερα που παει το υπολοιπο bandwidth μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Με 40ΚΒ/s παει εμενα. Θα θελα να ξερα που παει το υπολοιπο bandwidth μου... τοσο μπορουν να σου δωσουν τοσο παιρνεις...εκτος κι αν θες να φτιαξουμε καμια θεωρια συνομωσιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι σε πήραν γραμμή ότι είσαι λινουξάς και σε έχουν κομμένο, σου λέει θα τον κακολογίση που θα το κακολογίση ποιος βιάζεται; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ, κατεβάζω να τα δω κι εγώ, θα τα βάλω σε Parallel 4 VM που υποστηρίζουν και 3D accel να πάρω μια γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα