Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι σε πήραν γραμμή ότι είσαι λινουξάς και σε έχουν κομμένο, σου λέει θα τον κακολογίση που θα το κακολογίση ποιος βιάζεται; :Ρ από το keyboard μου το πήρες
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι σε πήραν γραμμή ότι είσαι λινουξάς και σε έχουν κομμένο, σου λέει θα τον κακολογίση που θα το κακολογίση ποιος βιάζεται; :Ρ Χε χε... Επρεπε να αλλαζω το user agent σε Windows 98. Παντως δεν εχω προθεση να αντιγραψω τον you-know-who, αν δω κατι καλο θα το επικροτησω. Επι της ουσιας, Windows machine δεν εχω... Παω να αλλαξω wep key.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 WPA2 ftw?
red7genius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 καλα ποιος ειπε οτι ειναι 3,15 το αρχειο? εμενα 2,43 μου λεει οτι ειναι και τελειωσα και το dl... παλι corrupted?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 τα 64bit win7 beta 1 (7000) είναι 3.15gb, τα χ86 (aka 32bit) είναι 2.43-44gb
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 34 % παλυ καλα που εχω διαβασμα και εχω με κατι να ασχολησώ
Robertox25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδες εγω τα κατεβασα....τα εβαλα.... ολα μια χαρα.... τα βλεπω σαν μια πιο λαιτ (μεχρι στιγμης εκδοση των vista) δεν εχω εντυπωσιασθει... μηπως το βλεπω απο λα8ος σκοπια....?
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 μηπως το βλεπω απο λα8ος σκοπια....? Ναι, για γυρνα λιγο αριστερα...
Robertox25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 το πηρα ( οχι σχολιαααααα) και απο αριστερα αλλα τπτ......
random Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδιά με amd Athlon64 Dual Core 4200, msi nforce4 board με 2gigs ram και μια nvidia pci-e 2ετίας (directx9 compatible) θα παίζουν όλα και θα δουλεύει οκ? (με xp πετάει, από περιέργεια να τα βάλω ή όχι?) σχεδόν το ίδιο συστημα έχουμε , η vga μου: 4ετίας. μια χαρά τα σηκώνει, όπως και τα βίστα. στα παιχνίδια σερνόμαστε, αλλα αυτο δεν εχει σχέση με την έκδοση win. Απλά επειδή χρησιμοποιείς τα XP, μην παρασύρεσαι πολύ απο τις εντυπώσεις των συναδέλφων μπέτα τέστερς γιατι θα απογοητευτείς. Εχουν σαφώς καλύτερη απόκριση απο τα Βίστα, διατηρώντας τη σταθερότητα, τη συμβατότητα και το μοντέρνο look τους. Πιο γρήγορα ή πιο ελαφρά απο XP δεν ειναι ούτε θα γίνουν. Εγώ δεν τα βλέπω ούτε πιο "ελαφρά", ούτε πιο γρήγορα σε υπολογιστικές εργασίες απο τα Vista. Το gui αποκρίνεται πιο γρήγορα στα κλικ του χρήστη. αυτό βλέπω. Τα μηχανάκια μας όμως είναι -ή θα γίνουν μεχρι την "7" RTM - πολύ πιο γρήγορα απο ότι είχαμε τον καιρό των XP SP2, και των Vista RTM, οπότε δεν ειναι σημαντικό πρόβλημα.
winzig Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδια καλησπερα. αντιμετωπιζω εναπροβλημα. εχω on board καρτα ηχου και μολις τα εγκατεστησα εκαναν απο μονα τους update. ενω επαιζα κανονικα μουσικη μέχρι τότε,όταν μουβγήκε το μηνυμα οτι το update ολοκληρωθηκε αποτομα κοπηκε και ο ηχος. hardwarικα δειχνει οτι ειναι οκ οπως και οτι ο media palyer συνεχιζει να παιζει κανονικα, απλα χωρις ηχο. εχω κανει εκτοτε 2 φορες Install τα 7 παντα με το ιδιο αποτελεσμα. εχει καποιος να προτείνει καποια λύση? ευχαριστώ
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Έ βάλε τους δικούς του οδηγούς, όχι της ms
winzig Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 το ρχω κανει ηδη αυτο αλλα δεν τους δεχεται παρολο που ειναι για vista 64.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα