Xorxhs! Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν κατεβαίνει,μου βγάζει ένα αρχείο με το όνομα ΝΟΝΕ να αποθηκεύσω.edit:Κατεβαίνει αλλά στο background βγάζει εκατό errors. μια απο τα ιδια με το none....εχει κανεις ιδεα τι φταιει?
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καντω γρηγορα αυτο έκανα μετα εκλησα το παραθηρο μιλαμε 2φ σε 10 ώες
Bomber-21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Κατεβαίνει σφαίρα αλλά ρε γαμώτο κάθε 5 δευτερόλεπτα ανοίγει ένα error window...
PCharon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγκαθιστά ένα ηλίθιο ActiveX για να το κάνεις download που έχει κάτι bugs προφανώς...
radeon9700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Θα διατεθούν συνολικά 2.5 εκατομμύρια κλειδιά για ανάλογες εγκαταστάσεις του λειτουργικού. Αυτά τα κλειδιά παιδιά πως τα παίρνουμε ? έχω κατεβάσει από torrent τα windows7
grnrg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ειναι απλα απιστευτα... τα εχω απο τις 2 τελευταιες release και σκιζουν... Drivers για τα παντα, ταχυτητα απιστευτη, και ολα δουλευουν ρολοι... Δεν επιστρεφω με την καμια!
Angeldust Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Κατεβαίνει και σε μένα τώρα.... 1,7mb/s Κλειδάκι που θα βρούμε ???
nemesis85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 στην αρχή έβγαζε κι εμένα το none και σταματούσε...τώρα δεν με βγάζει καν στη σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα