Vice Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως το βλέπω πολύ θετικά το θέμα με τα windows 7. αμα δεν είχε σκοπο να διορθώσει τα λάθη των vista i microsoft δεν θα έβγαζε τόσο νωρίς τα windows 7. η γνώμη μου εκ του ασφαλούς πάντα, είναι οτι τα φλέγοντα θέματα που προβλημμάτισαν τον κόσμο με τα vista θα έχουν διορθωθεί. απο εκει και πέρα τι καινούρια θέματα μπορεί να προκύψουν είναι άγνωστο. είδωμεν.... Υ.Γ. Μόνο μην αρχίσουμε να μαλώνουμε πάλι ποια windows ήταν πιο γρήγορα και οτι τα XP ήταν έτσι αλλιώς αλλιώτικα κτλ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΛΕΜΕ
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ρε φιλε γιατι εισαι τοσο αρνητικος??? κυριως χρησιμοποιω ubuntu k xp για τα παιχνιδια απλα θελω να δω τι λενε...αν ξερεις απο που μπορω να κατεβασω τη beta πες κ βοηθα αλλιως δε βλεπω το λογω γιατι να γραψεις απλα για να τη πεις? σε καποιον που εκανε το (σφαλμα?) να μη το μαθει απο τη πρωτη μερα που βγηκαν.... φιλικα παντα Μα δεν το ειπα για να στην πω,απλα εννουσα οτι ...παλια τα νεα! Φυσικα και μπορεις να την βρεις στα "πειρατικα καραβια" και "στις μικρες νοβες" και σε ενα σωρο αλλες σελιδες.Και απορω που εχει γινει ολοκληρη κουβεντα για κατι που εχει διαρευσει στο διαδικτυο εδω και κανα μηνα.Περιεργο. -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 12 : 49 : 17----- Υ.Γ. ο tritonas00 είναι μάγκας επειδή έτρεξε πρώτος-πρώτος στο μαγαζί του θείου για να κατεβάσει την prebeta έκδοση του Vista SP3. Αυτά είναι! Εμείς οι υπόλοιποι που δεν το κάναμε κοιμόμαστε με τα τσαρούχια! Γαμώτο, τί κακομοίρης που είμαι... Μα ακυρο τελειως ομως!Επισης δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα το build number που υπαρχει στα torrents ειναι το ιδιο με αυτο μου εσυ περιμενεις να κατεβασεις απτην microsoft.Αρα και παλι....παλια τα νεα. Φιλικα μιλαω,κουβεντα να γινεται ρε παιδια! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2009 από tritonas00 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
PCharon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εννουσα οτι ...παλια τα νεα! Ναι εντάξει. Απλά η διαφορά μας είναι πως πχ εγώ και ο dkangel000039 δεν πολυβιαζόμασταν να τεστάρουμε τα 7. Προσωπικά απλά περίμενα να βγει ακριβώς αυτό, δηλαδή να κάνει την κίνηση η Microsoft. Αν είναι το ίδιο build και όχι κάτι νεότερο, εντάξει δεν πειράζει, πάντως δεν βιάζομαι να τα δοκιμάσω (εξάλλου έχουν πρηστεί τα μάτια και τα αυτιά μου από τα απανταχού reviews). Δεν τρέχει τίποτα (αλλά κι εσύ έτσι που αποπήρες το συμφορουμίτη!).
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (εξάλλου έχουν πρηστεί τα μάτια και τα αυτιά μου από τα απανταχού reviews). Πες το ψεματα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά εγώ δεν είμαι πολύ ψαγμένος...Αξίζει να αναβαθμίσω τα Vista σε Windows 7 , ή θα αρχίσουν προβλήματα με συμβατότητες,drivers κ.λ.π? όταν βγουν βλέπουμε...υπομονή μέχρι τα τέλη της χρονιάς ή αρχές 2010
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 να τα κατεβασω? να δω πως είναι . είναι trial ?
grimpr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Και από που έβγαλες το συμπέρασμα φιλαράκι οτι μιλάω για μένα; έχω καλύτερα πράγματα να κάνω και να μάθω απο να κάνω beta test σαν ινδικό χοιρίδιο το λειτουργικό της MS. Επιλογή σου είναι φίλε, δεν σου βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 να τα κατεβασω? να δω πως είναι .είναι trial ? νομίζω ότι από μια ημερομηνία και μέτα πως δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς... το καλύτερο πάντως που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να τα δοκιμάσει μέσω VMware...
xolloth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 μεχρι την 1 αυγουστου θα ισχυει η beta,μετα εαν δεν εχει βγει αλλη beta,ξαναγυριζεις στα vista μεχρι να κυκλοφορησουν επισημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 VMware πλαστά? τι VMware πλαστά? εννοώ να τρέξει κάποιος στο Vmware την beta των windows 7
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Παιδια οποιος εχει ηδη την beta,το update για το mp3 corruption ειναι εδω http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=a754008b-d574-4e39-b4ba-67b859a242b7&displaylang=en&tm - 32bit http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0c56bf3c-9370-4fda-b4c8-5dc63d55626d&displaylang=en&tm - 64bit
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δε βλέπω να το κατεβάζουμε σήμερα. Χαμός γίνεται "The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day"
xolloth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εαν ισχυει οτι το οριο ειναι τα 2,5 εκατομ.,σε 5-6 ωρες θα εχουν καλυψει αυτο το νουμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα