Προς το περιεχόμενο

Τόσο άθλια ping? - οργισμένο Fax στη HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και η OTEnet έχει χαλάσει τελευταία...

Αυτό μου λέει κι ένας φίλος τώρα που έχει οτενετ σπίτι και μαγαζί και εδώ και κάποιες μέρες του έχουν σπάσει τα νεύρα και κοιτάει να πάει αλλού!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως η HOL φαίνεται να τα πάει καλά με εξωτερικό (ιδιαίτερα Γερμανία και Αγγλία παίζω άνετα σε πολλούς server CoD4)

Δημοσ.

ρε παιδιά τι λέτε...

Η Otenet/Ote έχει carrier την Oteglobe, καμία σχέση με τους μπακάλιδες που χει η 4net κ ακετοί άλλοι (λέγε με mednautillus/seabone) που μπουκώνει κάθε τρείς κ λίγο.

Oteglobe έχει και online stats

http://stats.oteglobe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=60

και παει απτο καλό στο καλύτερο κάθε χρόνο.

Παίζω call of duty σε leagues έξω σε γερμανικούς server κυρίως μιας και είναι και γεωγραφικά ουδέτεροι αλλά και δικτυακά μιας και όλοι οι σοβαροί ISP έχουν carrier με απευθίας Link στη Γερμανία.

+ ότι έχει peerin εκτός του ΙΧ της Φρανκφούρτης και με London και με Amsterdam κάτω των 70ms.

Τα κυκλώματα της oteglobe δε ξεπερνούν το 60-70% .

In game ping στον De σερβερ μας 54-62ms όσοι έχουν connx και παίζουν απο Αθήνα.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι λέτε...

Η Otenet/Ote έχει carrier την Oteglobe, καμία σχέση με τους μπακάλιδες που χει η 4net κ ακετοί άλλοι (λέγε με mednautillus/seabone) που μπουκώνει κάθε τρείς κ λίγο.

Oteglobe έχει και online stats

http://stats.oteglobe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=60

και παει απτο καλό στο καλύτερο κάθε χρόνο.

Παίζω call of duty σε leagues έξω σε γερμανικούς server κυρίως μιας και είναι και γεωγραφικά ουδέτεροι αλλά και δικτυακά μιας και όλοι οι σοβαροί ISP έχουν carrier με απευθίας Link στη Γερμανία.

+ ότι έχει peerin εκτός του ΙΧ της Φρανκφούρτης και με London και με Amsterdam κάτω των 70ms.

Τα κυκλώματα της oteglobe δε ξεπερνούν το 60-70% .

In game ping στον De σερβερ μας 54-62ms όσοι έχουν connx και παίζουν απο Αθήνα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδιά τι λέτε...

γιατί ποιος είπε ότι ο ΟΤΕ παίζει με τους μπακάληδες? :o

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδιά τι λέτε...

γιατί ποιος είπε ότι ο ΟΤΕ παίζει με τους μπακάληδες? :o

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και συγνώμη που επαναφέρω το topic.

Έκανα και εγώ την βλακεία να φύγω από τον ΟΤΕ και έβαλα Vodafone DSL (ΗΟL δηλαδή) και δεν μπορώ να παίξω Online games σε ελληνικούς servers λόγω του μεγάλου ping.

Ειλικρινά εδώ και δυο μέρες έδειξα μεγάλη αυτοσυγκράτηση.

Καταρχάς όταν τους πήρα τηλέφωνο δεν γνώριζαν τι είναι το ping και milliseconds και έκατσα με απλά λόγια να τους εξηγήσω τι ακριβώς είναι.

Μου έδωσαν ένα Link να κατεβάσω ένα αρχείο και τους είπα ότι το κατεβάζω με 1,5 mb το δευτερόλεπτο και μου λένε εε τότε είναι οκ. Τους λέω χαίρω πολύ από host της hol δηλαδή με 1 kb θα κατέβαζα;. Μου είπαν ότι είναι φρέσκια η σύνδεση και σε 2 μέρες θα στρώσει. Τους λέω 1000 ευρω στοίχημα ότι δεν θα γίνει τίποτα. Και ερωτώ τώρα..

Για πιο λόγω πρέπει η γραμμή μου να κάνει τον τουρίστα στην γερμάνια και μετά να ξαναγυρνάει στην Ελλάδα;.

Αύριο αν προλάβω πάω στον ΟΤΕ να τους πω αν μπορεί να γίνει κάτι σαν override να πληρώνω δηλαδή την Vodafone 35 ευρώ τον μήνα κανονικά απλώς να ξαναγυρίσει η γραμμή στον ΟΤΕ.

Η αλλιώς να τηλεφωνήσω στην δικηγόρο μου και να την ρωτήσω αν γίνετε να χαλάσω το συμβόλαιο με την Vodafone γιατί είναι για 1 χρόνο!!!.

Δεν είναι δυνατόν εδώ και 14 περίπου χρόνια που πέρασα και από 28.8 dialup ταχύτητες σε online games να μου πουν σταματάς το online game ή ξαναγυρνάς στην λίθινη εποχή.

Τρία χρόνια που είχα ΟΤΕ πριν πάω Vodafone ούτε disconnect και μιλάμε σε ελληνικούς servers 15-30ms !!!

Errors στον ΟΤΕ γύρο στα 700 σε 1 βδομάδα.

Ενώ τώρα μέσα σε μία ημέρα:

FEC Errors (Up/Down):1 / 76.112.713

CRC Errors (Up/Down):1 / 2.662

HEC Errors (Up/Down):0 / 2.425

Δημοσ.

Κάνε υπομονή μέχρι να ξεκινήσει να λειτουργεί σωστά το GRIX (μπορεί και ποτέ γιατί οι πρώτες μέρες του 2009 που ακούγαμε έχουν περάσει).

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάνε υπομονή μέχρι να ξεκινήσει να λειτουργεί σωστά το GRIX (μπορεί και ποτέ γιατί οι πρώτες μέρες του 2009 που ακούγαμε έχουν περάσει).

ευτυχισμένο 2010 έτσι όπως το πάνε...

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και αμφιβάλω αν θα λυθεί το πρόβλημα με το GRIX.

Σήμερα που τους ξαναπήρα τηλέφωνο τους ρώτησα αν υπάρχει κανένα νέο για το GRIX και μου είπαν τι είναι το GRIX; ο_Ο (γιατί οι τεχνικοί που γνωρίζουν και 5 πράγματα ψάχνουν για δουλειά ενώ αυτοί έχουν?).

Παρέλαβα και ένα χαρτί από τον ΟΤΕ με ΘΕΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥ. Ότι μεταφέρετε η σύνδεση μου με τον αριθμό του σταθερού από τον ΟΤΕ προς την hol και ειλικρινά λυπήθηκα πολύ.

Τη ωραίες στιγμές πέρασα με τον ΟΤΕ αυτά τα τελευταία 3 χρόνια.

Για να γλιτώσω 30 ευρώ δες που κατέληξα. Για 30 αργύρια…

Τελικά όντος ΟΤΕ η πιο σταθερή μας σχέση.

Θυμάμαι οι γείτονες μου που μέρα παρά μέρα με forthnet μένανε χωρίς internet ενώ εγώ ποτέ και τους κορόιδευα.

Δεν…αύριο πάω στον ΟΤΕ να τους πω να ξαναγυρίσουν την γραμμή όπως ήταν και να παν να γ… ας μου κάνουν μήνυση απ’την Vodafone ή hol.

Γιατί έκατσα για άλλη μια φορά και τους εξήγησα πιο είναι το πρόβλημα και αφού με κράτησαν πόση ώρα στην αναμονή για να ρωτήσουν τους “γνωστικούς”

μου είπαν πως έτσι είναι η δρομολόγηση και δεν θα λυθεί στο προσεχές μέλλον.

Δημοσ.

Εδώ όμως είναι που κάνεις το λάθος... Θα παίξεις το παιχνίδι τους...

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί η HOL βλέπει forthnet μέσω Φρανκφούρτης;

Δημοσ.

Χαχαχαχααχααχα μόλις πήγα να κάνω reply έφαγα disconnect και αναγκάστηκα για 2η φορά σήμερα να πάω σε internet cafe.

Σε πολλά forum έχουν αναφέρει τους λόγους όπως φυσικά και εσύ.

Η αλήθεια είναι ότι η forthnet έκανε πρώτη την μλκ. προς το τέλος του 2007 αν θυμάμαι όπου ξαφνικά άρχισαν τα routing να γλιτώσουν κάνα φράγκο.

Αλλά εξήγησε μου αν μπορείς ποιο παιχνίδι τους πάω να παίξω?.

Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω adsl σπίτι και πηγαίνω σε internet cafe κάθε μέρα για να παίξω κάνα game.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...