Προς το περιεχόμενο

Βραβεία Oscar 2009

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις ειδα το φροστ/νιξον, δεν θα αναλυσο τα πολιτικα θεματα διοτι ηταν πριν της εποχης μου και δεν τα ξερω εις βαθος, αλλα η ταινια ειναι πολυ προσεγμενη εως καθηλωτικη με πολυ καλες ερμηνειες. Ο φρανκ λανγκελια δινει ρεσιταλ ισως αξιζε το α ανδρικου

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη ειδα σημερα το Wrestler και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο. Ο Μικης αν και καταπληκτικος στον ρολο του, καλα κανανε και δεν του δωσαν το αγαλματακι γιατι πανω κατω υποδειοταν τον εαυτο του.

Το γαματο βεβαια στην ταινια δεν ηταν ο Μικης αλλα η Μαρισα. :P

Δημοσ.
Μια χαρά δίκαια ήταν τα φετινά οσκαρ...

Μόνη αδικία για μένα που δεν το πήρε ο Μίκυ Ρουρκ που έπαιξε καταπληκτικά στον παλαιστή. Έπρεπε να του το δώσουν διότι δεν βλέπω να κάνει άλλη ταινία ο τρελο-Μίκυ...

Για αυτό άλλωστε ο Σων Πεν του το είπε την ώρα που πήρε το οσκαρ όταν μιλούσε στο μικρόφωνο. Του είπε με λίγα λόγια ''Σόρρυ Μίκυ εσύ έπρεπε να το πάρεις'' κι έτσι...

Σιγα μη δεν το επαιρνε ο Πεν. Εχει πολλες συκιες το Χολλυγουντ...

Δημοσ.

Παντως οσον αφορα το soundtrack το slumdog οντως εχει πανεμορφα κομματια.

Ειδικα το mausam & escape και το latica's theme.

Αλλα και το jai ho ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω για την ερμηνεια του Πεν και αν το αξιζε ή οχι καθως δεν εχω δει το εργο αλλα μπορω να πω για τον Λαντζελα και οτι η ερμηνεια του ηταν καταπληκτικη πραγματικα.Ηθελα να το παρει αυτος το Οσκαρ καθως ειχα δει κα την ερμηνεια του Ρουρκ στο the wrestler η οποια αν και καλη δεν πιστευω οτι ηταν καλυτερη του Λαντζελα.Αναμενομενη η σαρωση στα βραβεια του slumdog millionaire και να φανταστειτε οτι παραλιγο να μην εβγαινε στο σινεμα καν η ταινια και να πηγαινε κατευθειαν για dvd πραγμα που θα σημαινε απολυτη αποτυχια καθως αρχικα οι κριτικοι το ειχαν θαψει το εργο για τα καλα.

Δημοσ.

Τον Μίκι Ρουρκ, τον πρωτοείδα ουσιαστικά στο Sin City. Δεν ήξερα ότι ήταν αυτός όταν το έβλεπα, αλλά μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του (μου 'κανε κλικ) και έψαξα να βρω ποιος και τι και ομολογώ ξαφνιάστηκα, γιατί για μένα Μίκι Ρουρκ σήμαινε πάντα "ένας τύπος που έχει παίξει μόνο στις 9 1/2 εβδομάδες" (το οποίο δεν έχω δει).

Χθες το βράδυ είδα το Angel Heart (πολύ καλό!) και μου άρεσε πάλι, οπότε διάβασα και λίγο το βιογραφικό του.

Μ' αυτά και μ' αυτά, από την φετινή απονομή των όσκαρ, η μόνη ταινία που μου έχει κινήσει την περιέργεια να δω, είναι το Wrestler.

Δυστυχώς είμαι άρρωστος αυτές τις μέρες, ελπίζω από βδομάδα...

Δημοσ.
Τι παίχτηκε με το Waltz with Bashir; Δεν άξιζε αγαλματίδιο;

Ναι, καλύτερης προπαγανδιστικής ταινίας μαζί με τη λίστα.

Ασχετο, έχετε να μου προτείνετε ταινία όπου η κρουζ να παίζει μια ισορροπημένη λιγομίλητη και μη κυκλοθυμική γυναίκα? Για να δω αν αξίζει το άγαλμα. Δεν έχω δει και ούτε πρόκειται να δω άλλη ταινία, με εξαίρεση αυτή με τον ντι κάπριο και τη γουίνσλετ. Πήρε αυτή τπτ ή όχι?

Δημοσ.
Ναι, καλύτερης προπαγανδιστικής ταινίας μαζί με τη λίστα.

Ασχετο, έχετε να μου προτείνετε ταινία όπου η κρουζ να παίζει μια ισορροπημένη λιγομίλητη και μη κυκλοθυμική γυναίκα? Για να δω αν αξίζει το άγαλμα. Δεν έχω δει και ούτε πρόκειται να δω άλλη ταινία, με εξαίρεση αυτή με τον ντι κάπριο και τη γουίνσλετ. Πήρε αυτή τπτ ή όχι?

Σου αρέσει να κοντράρεις τον εαυτό σου;

Δημοσ.
Τον Μίκι Ρουρκ, τον πρωτοείδα ουσιαστικά στο Sin City. Δεν ήξερα ότι ήταν αυτός όταν το έβλεπα, αλλά μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του (μου 'κανε κλικ) και έψαξα να βρω ποιος και τι και ομολογώ ξαφνιάστηκα, γιατί για μένα Μίκι Ρουρκ σήμαινε πάντα "ένας τύπος που έχει παίξει μόνο στις 9 1/2 εβδομάδες" (το οποίο δεν έχω δει).

Χθες το βράδυ είδα το Angel Heart (πολύ καλό!) και μου άρεσε πάλι, οπότε διάβασα και λίγο το βιογραφικό του.

Μ' αυτά και μ' αυτά, από την φετινή απονομή των όσκαρ, η μόνη ταινία που μου έχει κινήσει την περιέργεια να δω, είναι το Wrestler.

Δυστυχώς είμαι άρρωστος αυτές τις μέρες, ελπίζω από βδομάδα...

Προτείνω να δεις και το Johnny Handsome

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...