Προς το περιεχόμενο

Βραβεία Oscar 2009

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειναι οσο καλο εχουν λυσσαξει τα βραβεια οτι ειναι??

Οχι, ειναι ενα αρκετα καλο εργακι που παιρναει σαν "τεχνη" επειδη ειναι με Ινδους. Το ιδιο εργο με Αμερικανους θα ηταν "μια καλα στημενη ταινια" και θα γουσταραμε αρκετοι αλλα αμφιβαλλω αν ειχε παρει εστω ενα βραβειο γιατι θα ηταν "Αμερικανια"

Παντως μην περιμενεις να δεις το City of God, μετα το 1ο μισο που σου γενναει προσδοκιες ειναι απλα καλα

Δημοσ.

καλα οτι ναναι, απο ολο το σαουντρακ το jai ho βρηκανε να βραβεψουν? δεν βγαζανε τουλαχιστον το latikas theme

Οσο για την ταινια την αδικουμε λιγο με το να την υποτιμουμε και να την κατεβαζουμε επιπεδο επειδη ειχε ινδους η χαπυ εντ, αλλα οντως δεν ηταν για 7 οσκαρ. Αντε κανα ντιρεκτιον η προτοτυπου σεναριου. Απλα το χολυγουντ για αλλη μια φορα το παιζει οτι δεχεται την διαφορετικοτητα και οτι δεν ειναι ρατσιστες ξερω γω και υπερβαλει και γινεται γραφικο στον τροπο που το δειχνει

Δημοσ.
καλα οτι ναναι, απο ολο το σαουντρακ το jai ho βρηκανε να βραβεψουν? δεν βγαζανε τουλαχιστον το latikas theme

Δεν μπορούν να βραβεύσουν όποιο θέλουν. Η κάθε παραγωγή της ταινίας διαλέγει ένα από το soundtrack και το στέλνει υποψήφιο. Υπάρχει γενική τακτική να μην στέλνουν περισσότερα από ένα, για να μην διασπαστούν οι ψήφοι.

αλλα οντως δεν ηταν για 7 οσκαρ

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την έκφραση. Γιατί να μην είναι δηλαδή για 7 όσκαρ; Σιγά το βραβείο. Και 12 να πάρεις, δε σημαίνει τίποτα άλλωστε, οπότε...

Δημοσ.
Manuel, δεν είναι έτσι. Το Slumdog είχε 2 τραγούδια υποψήφια. Εμένα πάντως μου άρεσε το Jai ho.

Αυτοί φαίνεται θα ήταν υπερβολικά σίγουροι ότι θα είναι μέσα στα όσκαρ, οπότε σου λέει και τους ψήφους μας να σπάσουμε στα δύο, πάλι δε θα παίξει πρόβλημα (και είχαν δίκιο).

Θυμάμαι πάντως που το έλεγε ο Trey Parker, όταν το South Park πήγε για Oscar τραγουδιού με το Blame Canada: "Εγώ ήθελα να βάλουμε για υποψήφιο το Uncle-f..., και μου λέγανε "μα δε θα μπορέσουν ποτέ να το παίξουν στην τελέτη" και εγώ έλεγα "μα αυτή είναι η ομορφιά, δεν καταλαβαίνετε;!"

Δημοσ.

Μια χαρά δίκαια ήταν τα φετινά οσκαρ...

Μόνη αδικία για μένα που δεν το πήρε ο Μίκυ Ρουρκ που έπαιξε καταπληκτικά στον παλαιστή. Έπρεπε να του το δώσουν διότι δεν βλέπω να κάνει άλλη ταινία ο τρελο-Μίκυ...

Για αυτό άλλωστε ο Σων Πεν του το είπε την ώρα που πήρε το οσκαρ όταν μιλούσε στο μικρόφωνο. Του είπε με λίγα λόγια ''Σόρρυ Μίκυ εσύ έπρεπε να το πάρεις'' κι έτσι...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν το θυμάμαι ακριβώς, θα το ξανακοιτάξω...αυτό που θυμάμαι είναι το "Micky has risen again and is my brother"

Δημοσ.

Καλό ήταν το ταινιάκι, πρωτότυπου σεναρίου και σκηνοθεσίας εννοείται ότι τα άξιζε, τώρα για τα υπόλοιπα, οκ. Αμερικανιά δεν θα μπορούσε να είναι, όπως γράφτηκε, λόγω θεματολογίας. Μόνο σε κάποια άλλη τριτοκοσμική χώρα με τις ίδιες έντονες αντιθέσεις θα μπορούσε να γυριστεί.

Δημοσ.
Καλό ήταν το ταινιάκι, πρωτότυπου σεναρίου και σκηνοθεσίας εννοείται ότι τα άξιζε, τώρα για τα υπόλοιπα, οκ. Αμερικανιά δεν θα μπορούσε να είναι, όπως γράφτηκε, λόγω θεματολογίας. Μόνο σε κάποια άλλη τριτοκοσμική χώρα με τις ίδιες έντονες αντιθέσεις θα μπορούσε να γυριστεί.

Kαλα, βαλε Ομαρ Επς και Τζειντα Πανκετ Σμιθ σε στυλακι tales from the Bronx με μουσικη 50cent και American Idol αντι για Εκατομμυριουχο και σου λεω εγω αν γινεται η οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...