deminho11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέσα στο ΣΚ θέλω να φύγω για Χίο. Επειδή ο καιρός δεν είναι και στα καλύτερά του, θέλω αν ξέρει κανείς κάποιο καλό σιτε που να έχει σωστές προγνώσεις θαλασσών. Ετσι ώστε να γνωρίζω για τυχόν απαγορευτικό. Μην μου πείτε για το meteo.gr Αυτό και ενώ είχαμε απαγορευτικό σε όλη την ελλάδα στην χίο έδινε 6 μποφόρ ενω στις ειδήσεις έλεγε για 9
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κάτι εγκυρότερο από την ΕΜΥ δεν μπορώ να σκεφτώ...
GCMH Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά στο εξειδικευμένο Ποσειδών ή στο meteo.gr κάτω από την επιλογή "Προγνωσεις Θαλασσών"->"Ιστιοπλοϊκοί χάρτες".
deminho11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το meteo είναι Τραγελαφικότατο. ΤΕΛΟΣ. Αυτό που έψαχνα είναι το σιτε της ΕΜΥ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ο αδερφός μου, ο οποίος ως επάγγελμα έχει τα της θάλασσας και τον ενδιαφέρει άμεσα τι καιρό κάνει, ορκίζεται στο Poseidon.
insomniaK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά κάνει (παινεύω το σπίτι μου...), αλλά τα λιμεναρχεία βασίζονται στην πρόγνωση της EMY.
deminho11 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Aν δεν κάνω λάθος απο ένα ψάξιμο που έκανα έχουν ακριβώς τα ίδια.
sam sam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 http://www.meteo.gr και "Προγνωσεις Θαλασσών"->"Ιστιοπλοϊκοί χάρτες" ολο το καλοκαιρι σε αυτο το site την "εβγαλα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.