sam sam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 βλεπω στην μεση της οθονης μου ( στο προγραμα google earth) ενα X κοκκινο . ξερει κανεις γιατι; ψαχνω αλλα δεν βρισκω λυση...
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως κανονικά μου δείχνει εκείνο το σημείο!!Παλιά μου το έδειχνε αυτό στην Κίνα, τώρα γιατί δεν ξέρω!!
sam sam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παντου μου το δειχνει... οχι μονο σε αυτο το σημειο οπου και να παω το εχω στην μεση... παλια δεν το ειχα. αλλα μετα την νεα εγκατασταση δειχνει αυτο το "χ"
gourounii Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 αν στο δειχνει παντου στην ελλαδα, καλως στο δειχνει... ειναι ακαταλληλη χωρα για να κατοικησεις... παντως περα απο την πλακα, μου το ειχε εμφανησει και εμενα σε μια εκδοση beta, αλλα μετα απο restart ηταν ολα complete...
sam sam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 αν στο δειχνει παντου στην ελλαδα, καλως στο δειχνει... ειναι ακαταλληλη χωρα για να κατοικησεις... :lol: τελικα μετα απο πολυ καιρο βρhκα πως το βγαζω.... ξετσεκαρα το "picasa tagging". toso απλο αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.