dennisnv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Θέλω 1GB γιατί όπως λέω πιο πάνω το θέλω μονό και μονό για gaming kαι για τπτ άλλο... Καμία άλλη λύση μονο για games??
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τι διαφορά έχει μια κάρτα με 1GB με μια που χει 512MB;
dennisnv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα...!Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν να πάρω καινούριο υπολογιστή για να τον έχω μονό για gaming. Μέτα όμως σκέφτηκα ότι είχα έναν παλιό στην άκρη. Καλός είναι δεν λέω αλλά θα ήθελε μια αναβάθμιση.Δεν ξέρω και πολλά απο "hardware" και σκέφτηκα να γράψω εδώ μήπως και με βοηθήσετε εσείς ! Το PC έχει αυτή τη μητρική επάνω.Τι πράγματα μπορώ να βρω που να πηγαίνουν και που??Θα περιμένω :-) Ευχαριστώ προκαταβολικά Κοίτα τι λέω..
dennisnv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ok sorry..Και εγώ ότι έχω ακούσει λέω...
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να πάρεις μια 4850 με 1GB αλλά α) Δεν είναι ΤΟΣΟ ισχυρή ώστε να αξιοποιήσει κατάλληλα τέτοια ποσότητα μνήμης όταν το απαιτούν οι συνθήκες, αν και σε κάποιες λίγες περιπτώσεις υπάρχει διαφορά στο framerate (που αμφιβάλω λίγο αν αλλάζει το πόσο playable είναι το παιχνίδι). β) Οι αξιόλογες εκδόσεις με 1GB που βρήκα μ ένα γρήγορο ψάξιμο κοστίζουν αρκετά. Αν είναι να βάλεις +40€ για τα extra 512MB, βάλε κι άλλα 30€ και πάρε μια 4870.
dennisnv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ο giorgos147 μου είπε μια λύση.. Κάνεις άλλος??Να έχω βρε παιδιά 3-4 επιλογές να διαλέξω...
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ας είναι antonl κάνε και εσύ ένα σετάκι...Εκτός και αν είναι καλό το δικό μου
dennisnv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ok Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ μέχρι τώρα για την βοήθεια..Με κάνατε να καταλάβω κάποια πράγματα που δεν τα ήξερα... Τώρα μπορείτε να μου φτιάξετε ένα σετάκι παρόμοιο σαν αυτό του giorgos147 ??
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ας είναι antonl κάνε και εσύ ένα σετάκι...Εκτός και αν είναι καλό το δικό μου Η αλήθεια είναι πως δεν έχω σοβαρές* διαφωνίες με τη σύνθεσή σου, γι αυτό δεν είπα κάποια άλλη. *: πχ τις Adata με τα μικρότερα timings, τον 640άρη WD με 16MB cache, ίσως την ASUS P5QL-E (λόγω κόστους), μπορεί να βαζα το 450άρι Corsair (αρκεί η ισχύς του). Λεπτομέρειες όμως
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως δεν έχω σοβαρές* διαφωνίες με τη σύνθεσή σου, γι αυτό δεν είπα κάποια άλλη. *: πχ τις Adata με τα μικρότερα timings, τον 640άρη WD με 16MB cache, ίσως την ASUS P5QL-E (λόγω κόστους), μπορεί να βαζα το 450άρι Corsair (αρκεί η ισχύς του). Λεπτομέρειες όμως Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά που είπες...Εκτός του σκληρό...Κοίταξα αλλά δεν έβρισκα τον 640ρη
dennisnv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μόνο μία επιλογή έχω??Δεν θα ήταν καλύτερα να πάρω έναν έτοιμο??
dennisnv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Hi guys... Θέλω να στήσω ένα PC μόνος μου. Έχω φτιάξει ένα σετάκι με την βοήθεια του giorgou147. θέλω να μου προτείνετε αν κάτι δεν είναι καλό και πρέπει να το αλλάξω... Λοιπόν... Τροφοδοτικό Κουτί Επεξεργαστής Μητρική Μνήμες Σκληρός DVD-RW Κάρτα Γραφικών Aυτά...Τι προτείνετε να αλλάξω?? *Και για να μην γίνει κάποια παρεξήσηση με τον giorgo147 να πω ότι μου πρότεινε κάποια πράγματα σε ένα θέμα και εγώ απλά τα άλλαξα αλλά κράτησα και κάποια... *Edit...09/01/09 - 15:19 Θέλω να πάρω πράγματα που αργότερα αν θέλω να μπορώ να τα αντικαταστήσω με κάτι πιο καινούριο
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μου είπες μέσω pm ότι το budget σου είναι 900 με 1000 ευρώ. Θα σου φτιάξω το βράδυ μια νέα σύνθεση σε αυτά τα χρήματα,επειδή τώρα δεν έχω ώρα. (ή το βράδυ ή αν προλάβω κατά τις 4) *Αν και το σετάκι που αναφέρεις παραπάνω...Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου... EDIT... Ορίστε το σετάκι μου. Κουτί Επεξεργαστής Μητρική Μνήμες Κάρτα Γραφικών Τροφοδοτικό Σκληρός Οπτικός δίσκος Και αν γουστάρεις πάρε και μια οθονούλα στα 210 ευρώπουλα και με την οθόνη έχεις σύνολο 970 ευρώ Αυτήν την οθόνη έχω και εγώ...Για δες εδώ
dennisnv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών από εσένα τα πήρα!! *Δεν χρειάζομαι οθόνη...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.