Προς το περιεχόμενο

Τι προτείνεται για αναβάθμιση??

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...!:-)

Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν να πάρω καινούριο υπολογιστή για να τον έχω μονό για gaming. Μέτα όμως σκέφτηκα ότι είχα έναν παλιό στην άκρη. Καλός είναι δεν λέω αλλά θα ήθελε μια αναβάθμιση.Δεν ξέρω και πολλά απο "hardware" και σκέφτηκα να γράψω εδώ μήπως και με βοηθήσετε εσείς ! :-)

Το PC έχει αυτή τη μητρική επάνω.Τι πράγματα μπορώ να βρω που να πηγαίνουν και που??Θα περιμένω :-) :-) :-)

:-)Ευχαριστώ προκαταβολικά:-)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουπς sorry..Το ξέχασα...

Επεξεργαστής = Intel Pentium CPU 3.2GH

Μνήμη = 2 Ram 512MB + 1GB

Κάρτα γραφικών = Radeon 9250 AGP 256MB

Tι άλλο να σου πω??

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 05 : 59 : 39-----

Εγώ θα σου πρότεινα νέο υπολογιστή...Θέλει άλλαγμα και η μητρική.

Αν θες πες μας το budget σου,να σου φτιάξουμε ένα πακετάκι :-)

Μπορώ να βρω μητρική που να πηγαίνουν επάνω αυτά τα πράγματα?

Δημοσ.

Tι άλλο να σου πω??

Πόσα δίνεις για άλλον υπολογιστή...Αν μπορείς να δώσεις...Πρόταση μου:Άλλαξε τον

Μπορώ να βρω μητρική που να πηγαίνουν επάνω αυτά τα πράγματα?

Ποια πράγματα;

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεσαι για σύγχρονα παιχνίδια δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Η μνήμη που χει πάνω είναι αρκετή και ο επεξεργαστής απ τους ισχυρότερους που μπορεί να σηκώσει η μητρική. Κάρτα γραφικών μπορείς να βάλεις καλύτερη αλλά όχι αρκετή για νέους τίτλους.

Θα πρέπει πιθανόν να πας σε νέο σύστημα (μητρική/επεξεργαστής/κάρτα γραφικών/-λογικά- μνήμες).

Δημοσ.

Δίνω μέχρι 600-700 άλλα δεν θα ήταν καλύτερα να φτιάξω αυτόν?? Λιγότερα θα μου βγει...Btw πρέπει να μεταφερθεί το θέμα... Τώρα είδα ότι υπάρχει topic με αναβαθμίσεις...:lol:

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 06 : 03 : 40-----

Ok πάω σε καινούριο.κάποια πρόταση?

Δημοσ.
Δίνω μέχρι 600-700 άλλα δεν θα ήταν καλύτερα να φτιάξω αυτόν?? Λιγότερα θα μου βγει...Btw πρέπει να μεταφερθεί το θέμα... Τώρα είδα ότι υπάρχει topic με αναβαθμίσεις...:lol:

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 06 : 03 : 40-----

Ok πάω σε καινούριο κάποια πρόταση?

Οθόνη θες;(αν έχεις,ποια έχεις; )Πληκτρολόγιο;Ποντίκι;Και γενικά όλα τα περιφερειακά...Θες;

Δημοσ.
Mόνο την μονάδα...Τα άλλα τα έχω... Έκτος αν πάρω 22άρα οθόνη...:-D

Η 22ρα θα πάει στα 250+ ευρά...Οπότε...Δώσε τώρα για μονάδα και αργότερα παίρνεις μία οθόνη.

Θα κοιτάξω να σου φτιάξω μια συνθεσούλα μέχρι 700 ευρώ τώρα.Απλά μέχρι τόσα μπορείς;Επειδή το έχω δει αυτό(να ανεβάζουν σιγά σιγά τα χρήματα)πες μας απο τώρα αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω να τελειωνουμε ;) :o

Δημοσ.

Τον έφτιαξα όλον απο πλαίσιο.

Για ρίξε(ρίξτε) μια ματιά

τροφοδοτικό

Κουτί

Επεξεργαστής

Μητρική

Μνήμες

Σκληρός

Οπτικός

Κάρτα γραφικών

Σύνολο 683,75 €

Θα σου προτείνουν και τα άλλα παιδιά.Εμένα μη με πολύ ακούς... :-)

Είναι τα πρώτα βήματα μου στον κόσμο του...hardware.Πρότεινα ότι νομίζω καλύτερο για το budget σου.

Δημοσ.

Η 4850 με 1GB δεν έχει ιδιαίτερα καλύτερες επιδόσεις από την 512. Αν τις βρεις σε πολύ κοντινή τιμή (5-10€), επέλεξέ την.

Δημοσ.
Ένα έτοιμο στο 2 παρακαλώ με extra κάρτα γραφικών στα 1GB...btw είδα το site sου... Κάλο είναι;)

Ευχαριστώ για την ιστοσελίδα μου :-)

Γιατί θες 1gb κάρτα κραφικών;Αν θες καλύτερα..Δώσε κανένα 80ρι ακόμα και πάρε την 4870.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...