Προς το περιεχόμενο

Μην κανετε αναβαθμισεις τωρα!

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ εγω που εχω prescott @ 3.0 με ddr400 δε με συμφαιρει να παω σε Q9400 με ddr2?

σκεφτηκα να προσωρησω σε i7, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα, μιας και θελω και 24" ή 26" monitor..

pc παιρνω καινουριο, καθε 4-5 χρονια και το παλιο το σπρωχνω σε κανενα φιλο..

για πειτε καμια συμβουλη..

Δημοσ.

εχεις δικιο. καταλαβαινω γιατι το λες. το μονο κολημα ειναι το κοστος. ακομα και τιμολογιο που θα το χτυπησω, μαζι με οθονη, παω στα 1500++ καθαρη τιμη, προ φπα..:shock:

82n38wf93sxxy0x3ps0j_thumb.jpg

Δημοσ.
Αν μπορείς βάλε άλλο ένα σετάκι μνημών...

δεν βρισκω το λογο να το κανω γιατι θα δουλεψω XP 32bit, μεχρι να δω οτι τα "7" ειναι αξιοπιστα, και οχι vista.

Δημοσ.
Και τότε θα μας πεις πάλι να μη κάνουμε αναβαθμίσεις, γιατί θα παρουσιάσει η Intel τη νέα γενιά CPUs, οπότε θα ρίξει πολύ τις τιμές στην τρέχουσα...

Μετά θα 'χουν φτηνήνει κι οι SSDs, αλλά θα μας λες πάλι να μη πάρουμε, γιατί θα βγουν σύντομα με μεγαλύτερη χωρητικότητα και θα φτηνήνουν οι μικρότεροι.

...κι αυτό θα συνεχίζεται αιωνίως.

Totally Agree..

Και μιλάει για αρκετούς μήνες ο Starter, όχι για 1 και 2..Δεν είναι τίποτα νεο..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

βαρεθηκα να περιμενω....μεχρι το τελος του μηνα αντεχω αν δεν γινει κατι αγοραζω το νεο pc και τελος!ακουσε μεχρι τον ιουνιο..τοτε θα βγει νεο αιμα τεχνολογιας..λογικο ειναι να υπαρχουν τοτε αλλες τιμες!

Δημοσ.

Εγώ αν δε βγει μητρική με chipset που να υποστηρίζει τις ddr3 2000MHz , δεν αγοράζω τίποτα.

Και ο d830 + 7800gtx που εχω τώρα παίζει το prince of persia άψογα σε 1680χ1050. Σε κανα χρόνο βλέπουμε... Ρε μη δινετε λεφτα στα πρώτα προϊόντα, πεταμένα θα είναι. Κερδίζεις λίγα παραπάνω και έχεις πληρώσει τα μαλιοκέφαλά σου. Και σε 2-3 μηνες βλέπεις την πτώση των τιμών και ξενερώνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...