Προς το περιεχόμενο

DVD player με USB θυρα

ippos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε μερα κατεβαζω και απο μια ταινια και οχι μονο

ενσωματωνω υποτιτλους συνηθως με το AVIAddXSub.

και στην συνεχεια θελω να τη δω στη τηλεοραση μου η οποια εχει συνδεδεμενο DVD. ok?

με αποτελεσμα να γεμιζω ολο το σπιτι δισκακια, καποια απο τα οποια δεν παιζουν κιολας. Χωρια που θες και πολυ ωρα να τα καψεις.

Γι αυτο σκεφτηκα να παρω ενα DVD player με USB θυρα. Φτηνο και καλο

Στην αρχη σκεφτηκα αυτο

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?19295

αλλα μετα διαβασα καποια σχολια

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269508

Λοιπον εχετε αν προτεινετε κατι?

Να παιζει DivX με ελληνικους υποτιτλους και να εχει USB θυρα(για να παιζει την ταινια απο εκει, να τη κατεβαζω δηλαδη και να την περναω στο USB stick και οχι να καθομαι και να την burn σε dvd)?

Φτηνο και καλο

Οπως το Playstation3, αλλα πιο οικονομικο?

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη δες αυτα,Philips 3260 (59euro)και το Philips 5990(75euro) περιπου .Εχουν Usb κανουν firmware και με καλο μεγεθος γραμματοσειρων

Δημοσ.
Προσωπικη αποψη δες αυτα,Philips 3260 (59euro)και το Philips 5990(75euro) περιπου .Εχουν Usb κανουν firmware και με καλο μεγεθος γραμματοσειρων

+1 Συμφωνω και εγω, με Samsung ειχα προβλημα στις γραμματοσειρες αν και ειχα καλυτερη ποιοτητα εικονας και γενικα πιο στιβαρη κατασκευη.

Δημοσ.

Λες οτι ενσωματωνεις υποτιτλους συνηθως με το AVIAddXSub. Πρέπει να προσέξεις λοιπόν στο dvd που θα αγοράσεις αν οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε αυτή την περίπτωση απο το usb. Γιατί το λέω αυτό?

Εγώ έχω πάρει το lg 298 που έχει usb και σύνδεση hdmi. Ολα καλά με το dvd όμως όταν ενσωματώνω τους υποτιτλους με το AVIAddXSub τότε: α) αν κάψω την ταινία σε δισκάκι μου εμφανίζει κανονικά τους υπότιτλους στην tv, ενώ β) αν την δω μέσω του usb stick τότε δεν μου τους εμφανίζει καθόλου. Κουλό έτσι? Μέσω του usb stick μου εμφανίζει τους υπότιτλους μόνο αν είναι εξωτερικοί και αυτό δεν μου αρέσει ιδιαίτερα διότι έχει ένα γκρί φόντο. :mad:

Εκ των υστέρων και ύστερα απο έρευνα που έκανα για το συγκεκριμένο dvd (στην αρχή νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος) διαπίστωσα ότι όντως είναι έτσι. Γι' αυτό ψάξτο για το dvd στο οποίο θα καταλήξεις αν όντως ενσωματωνεις υποτιτλους με το AVIAddXSub.

Δημοσ.
ΠΜέσω του usb stick μου εμφανίζει τους υπότιτλους μόνο αν είναι εξωτερικοί και αυτό δεν μου αρέσει ιδιαίτερα διότι έχει ένα γκρί φόντο.

Το LG δεν εχει επιλογη να βγαλεις το φοντο;

Δημοσ.
Μέσω του usb stick μου εμφανίζει τους υπότιτλους μόνο αν είναι εξωτερικοί και αυτό δεν μου αρέσει ιδιαίτερα διότι έχει ένα γκρί φόντο

δηλαδη, αναγνωριζει το αρχειακι .srt? και τους ενσωματωνει μονο του?

με φοντο ομως?

Δημοσ.
δηλαδη, αναγνωριζει το αρχειακι .srt? και τους ενσωματωνει μονο του?

με φοντο ομως?

Στο Philips οχι αλλα μου κανει εντυπωση για το LG.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω το LG DVX382. Το πήρα πριν από λίγες μέρες 39€. Παίζει κανονικά srt υπότιτλους και από dvd και από το usb. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι να αλλάζω το μέγεθος της γραματοσειράς, αλλά έχει κανονικό μέγεθος οπότε δεν έχω πρόβλημα.

http://www.backoffice.be/shop/information.asp?partid=DVX382

Δημοσ.
Εγώ προτείνω το LG DVX382. Το πήρα πριν από λίγες μέρες 39€. Παίζει κανονικά srt υπότιτλους και από dvd και από το usb. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι να αλλάζω το μέγεθος της γραματοσειράς, αλλά έχει κανονικό μέγεθος οπότε δεν έχω πρόβλημα.

http://www.backoffice.be/shop/information.asp?partid=DVX382

το πήρες 39 ευρώ ?? από που ?? το link που δίνεις το 'χει 71.32 euros

Δημοσ.
Λες οτι ενσωματωνεις υποτιτλους συνηθως με το AVIAddXSub. Πρέπει να προσέξεις λοιπόν στο dvd που θα αγοράσεις αν οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε αυτή την περίπτωση απο το usb. Γιατί το λέω αυτό?

Εγώ έχω πάρει το lg 298 που έχει usb και σύνδεση hdmi. Ολα καλά με το dvd όμως όταν ενσωματώνω τους υποτιτλους με το AVIAddXSub τότε: α) αν κάψω την ταινία σε δισκάκι μου εμφανίζει κανονικά τους υπότιτλους στην tv, ενώ β) αν την δω μέσω του usb stick τότε δεν μου τους εμφανίζει καθόλου. Κουλό έτσι? Μέσω του usb stick μου εμφανίζει τους υπότιτλους μόνο αν είναι εξωτερικοί και αυτό δεν μου αρέσει ιδιαίτερα διότι έχει ένα γκρί φόντο. :mad:

Εκ των υστέρων και ύστερα απο έρευνα που έκανα για το συγκεκριμένο dvd (στην αρχή νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος) διαπίστωσα ότι όντως είναι έτσι. Γι' αυτό ψάξτο για το dvd στο οποίο θα καταλήξεις αν όντως ενσωματωνεις υποτιτλους με το AVIAddXSub.

Σε αυτο το θεμα θελει προσοχη γιατι ορισμενα dvd player δεν διαβαζουν Xsubs απο το USB.Παντως το Philips διαβαζει κανονικα

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις την καταληξη του αρχειου απο .divx σε .avi.

Στο δικο μου ετσι δουλεψε οταν προεκυψε αυτο το προβλημα.

HYUNDAI HDV 330U

http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=617107&postcount=2466

http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=617353&postcount=1434

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς τίποτα. Ευχαριστώ πάντως.

Πάντως και το lg 298 παίζει κανονικά srt υπότιτλους από το το usb. Αν έχω ξεχωριστά το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υποτίτλων τους εμφανίζει (τους υπότιτλους) μέσα σε ένα γκρί φόντο.

Εγώ είπα οτι αν ενσωματώσω στην ταινία τους υπότιτλους με το ΑVIAddXSub (σε 1 αρχείο) και παίξω την ταινία απο το usb, τότε δεν τους εμφανίζει καθόλου (συγκεκριμένα όταν πατάω το κουμπί subtitles μου γράφει "κλειστό").

Δημοσ.

Αν διαβαζει ξεχωριστους υποτιτλους, τοτε κατα 99% διαβαζει και ενσωματωμενους.. και ειναι πολυ πιθανο να θελει καποια ρυθμιση απο το Configuration..

Kανε μια ερωτηση στο φιλο dhmk στο θρεντ του AVIAddXSub :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...