sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ συμφωνώ με τον topic starter. Δίνω απόλυτο δίκιο στο σκεπτικό του. Θα δωσω ένα παράδειγμα, το οποίο δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά θα καταλάβετε τι εννοώ. Παίρνω ένα προιόν από το Πλάισιο, χαλάει και μου δίνουν πιστωτικό. Είναι δυνατόν να μου πουν ότι, κοιτάξτε κύριε, θα πρέπει να αγοράσετε κάτι όπως δήποτε μέσα στο επόμενο 2μηνο αλλιώς το πιστοτικό παραγράφεται. Αυτό σας φαίνεται εντάξει? Το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι. Οι πόντοι αυτοί κερδίζονται με την αξία του αγοραστή και αντιστοιχούν σε ποσό που θα αγοράσει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει ο καθείς. κοιτα δεν ειναι το ιδιο γτ αγοραζεις ενα προιον που σου καλυπτει εγγυηση και σου λεει απο την αρχη το τι υσχυει. σου λεει απο την αρχη αμα σου χαλασει σε δυο χρονια στο καλυπτω παρομιο ειναι, πριν παρεις τη καρτα σου λεει φιλε εχεις δυο χρονια για τους ποντους αν δε σου κανει μη το παρεις. τα λευτακια μας τους δινουμε, δε μπενω στη διαδικασια αν βολευει αυτο που κανουν η οχι αν ειναι σωστο η οχι. μπενω ομως στη διαδικασια οτι αφου μου τα λενε απο την αρχη και ξερω τους ορους να μην παραπονιεμαι μετα
manosvar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το καλύτερο πράγμα είναι να ξέρεις τι θες , τι δε θες , τι χρειάζεσαι και τι όχι. Τόσο απλά είναι τα πραγματα. Τα δήθεν δωράκια μπορεί να εξυπηρετούν για προσέλκυση αγοραστικού κοινού στην ίδια την εταιρία που "προσφέρει" τα "δώρα" αλλά και σε άλλες που είναι συμβεβλημένες με αυτή. Μην φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο να αγοράζουμε (άθελα μας πολλές φορές με δέλεαρ την "ευκαιρία") προϊόντα, για να κερδίσουμε κάτι άλλο που θα θέλαμε.
eliask Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ συμφωνώ ότι είναι βλακεία να σου παραγράφουν τους πόντους άλλα προφανώς γίνεται γιατί μετά από την πάροδο του χρόνου άλλαζουν τα δεδομένα στο προγραμα. Οι άλλες τράπεζες νομίζω που έχουν άλλα προγραμμάτα δεν το κάνουν . Πχ προτιμώ περισσότερο την Aspis που δίνει 5% επιστροφή σε όλες τις συναλλάγες έστω και με τους περιορισμούς που έχει ( δεν με πειράζουν όμως γιατί είναι μέσα στα οικονομικα όρια που κινούμε).Το να μαζέψω πόντους και να τους έξαργυρώσω σε κάτι που ίσως να μην θέλω το θεωρώ περιτό ενώ το να πάιρνω την επιστροφή σε μετρητά και να πάιρνω 5% εκπτώση ουσιαστικά από τα πάντα είναι για μένα πολύ καλύτερο ! (Αντε την έκανα πάλι την διαφημισή μου ¨-) )
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 τα λευτακια μας τους δινουμε, δε μπενω στη διαδικασια αν βολευει αυτο που κανουν η οχι αν ειναι σωστο η οχι. μπενω ομως στη διαδικασια οτι αφου μου τα λενε απο την αρχη και ξερω τους ορους να μην παραπονιεμαι μετα Ναι-ναι, σ΄αυτό έχεις δίκιο. Απλά το λέω από τη μεριά του σκεπτικού, ότι με χαλάει που έχει περιορισμό στο μέχρι πότε μπορώ να εξαργυρώσω. Αλήθεια τώρα, σου δίνει διάστημα 2 χρόνων ή έτσι το είπες βασιζόμενος στο παράδειγμά μου?
random Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ...για οσους δεν ξερουν μαζευει ποντους με βαση τις αγορες, ποντοι που μετατρεπονται σε εκπτωση η δωρα απο συγκεκριμενα μαγαζια. Μπορείς να θυμώνεις με την τράπεζα, μπορεις να θυμώνεις και με τον ευατό σου που -αν και υποψιασμένος για το τι είναι ικανές οι τράπεζες να γράψουν στα ψιλά γράμματα δανείων και καρτών- δεν το κοίταξες πριν δεχτείς την κάρτα. το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. (χωρις να σημαινει οτι κακώς άνοιξες το τόπικ, μαθαίνουμε κι εμεις - Ντεν έχω κάρτα καρδιά μου ) Ετσι ειναι αυτά το "δωράκια". Σκοπός του κυκλωματος (εμποροι, τράπεζες) ειναι να τζιράρεις, άσχετα αν μπορει να αγοράζεις με κάποια έκπτωση ή αν δεν πληρώνεις πάντα στην ώρα σου. Αν δεν τζιράρεις, δεν εισαι "καλός" πελάτης. Η μάνα μου χρησιμοποιεί αυτη την κάρτα για το σουπερ μάρκετ (δηλ 1/βδομάδα), για ειδη 1ης ανάγκης. οπότε ούτε ασχολήται με αποθήκευση πόντων, ούτε ψωνίζει άχρηστα, αλλα κάτι ψιλά κερδίζει.
fonzi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ μαζεύω πόντους για εξωτερικό με Aegean. Εχω τώρα γύρω στις 26000. Θα με βόλευε να φτάσω στις 2χ17=34000 πόντους με το εξής σκεπτικό: Θα ταξιδέψω παρέα με την γυναίκα μου. Αρα, αν εξασφαλίσω 1 μόνο εισιτήριο μέσω της κάρτας και πάω ακριβό σχετικά δρομολόγιο, θα πληρώσω ακριβό το δεύτερο εισιτήριο. Δώρο-άδωρο... Συμφέρει συνεπώς να μαζέψω πόντους για 2 εισιτήρια. Ελα όμως που γράφει το ενημερωτικό ότι η προσφορά της aegean ισχύει μέχρι 31/5....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.